Avonturen in Welzijn: Een Overgewicht Meisjes Lichaamsgewicht Decline Journey

Ik had mollig is mijn totale levensstijl. Ik herinner me toen ik in de 2e of 3e rang, luisterde ik naar een jongen die vermist gewicht snijden uit suiker, en ik gedacht dat ik die nodig zijn om op die manier te doen. Van studie cursus ik heb het niet gedaan, en ik de gang om groter en groter worden.

Tegen de tijd dat ik ging studeren grad, zowat 4 vele jaren geleden, op de leeftijd van vijfentwintig, ervoer ik bereikt een all time hoogste van £ 264 op 5 feet 5 inches. Ik was bezig op een afmetingen 18-20 broek en een XL of groter in shirts. Ik was in verlegenheid gebracht door de manier waarop ik keek en voelde. Soms zou ik slash uit de tags in mijn kleding gewoon zo niemand zou vinden uit hoe belangrijk ik echt was. Ik zou ook maar significante t-shirts en strek ze uit te wijten aan het feit dat ik kon het niet verdragen om te kleden in een XL.

Ik probeer me te herinneren het gevoel alsof ik was nog gevangen gehouden in mijn bezit systeem. Ik zou nooit gaan wandelen om de reden dat mijn benen ook slecht pijn zou doen, kreeg ik adem gewoon traplopen, en ik zou, veel meer in het algemeen dan niet, blijf gewoon in de residentie gewoon omdat ik de vitaliteit niet over om uit te gaan.

was ik ook erg verlegen en gereserveerd. Ik was bezorgd om te laten eenieder weten de ware mij te wijten aan het feit dat ik was kapot dus door de manier waarop ik was dat ik niet kon zorgen kritiek over iets anders. Ter illustratie, ik hou echt van om te zingen, maar ik kon niet zingen voor andere mensen om te luisteren naar gewoon omdat ik vreesde dat het zou niet goed genoeg zijn.

Ik kan op geen enkele wijze te genieten van een van de zegeningen in mijn leven vooral omdat ik zag mezelf via de filter van obesitas. Ik afgestudeerd aan de hogeschool of universiteit, maar het was niet erg goed geschikt voor de reden dat ik nog steeds het overtollige vet meisje. Ik kende een uitstekend, ondersteunende familie dat ik niet kon waarderen, want ik was het vet van een persoon. Ik ervoer veel ongelooflijke mates die kon ik niet echt krijgen dicht te wijten aan het feit dat ik niet van mezelf. En, hoewel ik had naar de kerk mijn volledige dagelijks leven, ik kon niet bouwen van een verbinding met Jezus, simpelweg omdat, in mijn verstand, als ik niet kon van mezelf, hoe kon hij genieten van mij.

Tegen de tijd dat ik aankwam in grad universiteit ervoer ik had veel. Ik wilde mezelf en liefde bestaan ​​graag ten volle. Dat is wanneer ik begon mijn reis naar, niet gewoon laten vallen pond, maar de gezondste me dat ik kon zijn. Het is een verhaal met een tevreden einde, waar door ik realiseerde van mezelf te houden, zoals levensduur, en verder verenigingen met mijn echtgenoot en kinderen, goede vrienden, en mijn redder. Ik ben in een positie om mezelf echt te delen met vele anderen en niet bezorgd over de kritiek die ik was zo bang van vooruit. Ik heb honderdtien kilo afgevallen, en ik heb nooit beter gevoeld.

Maar er is dus aanzienlijk veel meer aan dit verhaal. Want het is moeilijk om een ​​verhaal dat is in het creëren voor de laatste 4 meerdere jaren in een een website korte artikel past, ik hoop dat je zal uitvoeren op om samen met mij in mijn reeks Avonturen in Gezondheid en fitness.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.