Ayurveda Snurken Cures

Gedurende snooze, de tedere smaak in je mond ontspant, en het geluid dat de neiging om wanneer het trilt wordt aangeduid als snurken. Typisch lichte vermindering van de luchtstroom als gevolg van de neus, mond of keel veroorzaakt snurken.

Verschillende factoren kunnen leiden tot snurken. Verkoudheid, sinus bacteriële infecties, ontsteking van de neus of keel, obesitas, roken van sigaretten, drank inname, en gezwollen amandelen of neusamandelen kan leiden tot snurken. Allergie symptomen op bepaalde voedingsmiddelen, dit soort als zuivel, kan ook leiden tot gezwollen keel en neus, wat leidde tot snurken.

Terugkerende snurkers zijn erkend te worden getroffen met slaperigheid overdag, hoge bloeddruk en een hogere kans van slagen, bovenlichaam pijn en hart-aanvallen.

Ayurvedische medicijnen is gebaseerd op de overtuiging dat de lichaamsbouw van elke persoon heeft een bijzonder van 3 doshas, ​​of elektrische velden, die willen worden in verfijnd evenwicht, en dat onevenwichtigheden invloed welzijn van een persoon en zeer goed blijven.

Mensen vandaag de dag worden ingedeeld volgens hun gehele lichaam te sorteren en door de manier waarop specifieke uitwendige stimuli beïnvloeden het systeem. Mensen worden geplaatst in een persoon van de drie dosha’s – kapha, vata en pitta. Het gebruik van ayurvedische oplossingen helpt ook in het hebben van de wortel van het probleem binnenkant van het hele lichaam zo effectief beheren van de kwaal.

1 ayurvedische behandeling methode onderschrijft dat voorafgaand aan het slapen gaan en bij het ontwaken, gebruiken 3-4 druppels van basis-of brahmi ghee in elk neusgat.

andere voorgestelde remedie is om water en steile salie koken in. In staat te stellen netjes, zeef het en vervolgens gorgelen met de salie drinkwater vooraf waarschijnlijk matras.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.