Ayurvedische Snurken Cures

Pranayam is een yoga workout, die de beweging van lucht in en uit als je lichaam reguleert. Ze aankomt uit twee termen ‘prana’ aangeeft levenskracht en ‘ayam’, die routines betekent. Vertaald, ‘Pranayam’ praktisch betekent fysieke oefeningen voor de belangrijke energie van het lichaam. Pranayama is een set van ademhaling fysieke oefeningen en benaderingen, die de kanalen van uw systeem kunt reinigen en als gevolg daarvan genezen snurken. Ujjayi pranayama, of de sissende ademhaling, is bijzonder krachtig op het wegnemen van de blokkades in je keel en de stijgende uw longen vermogen.

Volgens de ayurvedische Speak.com, een toonaangevend op het net bron voor ayurvedische behandelingen en onderzoek, is er ook een kans op snurken met de staat van yoga te verhelpen. Deze kleine-impact oefening is fantastisch voor personen van alle leeftijden, want er zijn een aantal houdingen die obstakels kunt voorkomen in je neus, en hulp die u te ontdoen van nature snurken.

De Simha Garjana asana, ook erkend als de Roaring Lion Pose, is een van deze oplossing voor snurken. Een gecertificeerd yogaleraar kunnen leveren advies en verminderen schade. Begin met het zitten in de diamant vormen. Spreid je benen, waardoor je dijen bijna parallel aan de schouders. Nu, zet de handpalmen op de grond, over de knieën. De pols moet naar binnen af ​​te geven, en de vingers, naar je lichaam. Leun naar voren en kantel je hoofd weer terug, en concentreer je op het midden van je wenkbrauwen. Adem diep in door middel van de neusgaten, steek je tong uit, en als je uitademt, maken een grommend geluid. Herhaal deze vormen een paar situaties.

p Er zijn bepaalde biologische behandelingen die u kunt maken om u te helpen snurken ophouden. Voor gelegenheid, een thee gebrouwen met basilicum, Gotukola, valeriaan, en groene thee is een prachtige kruiden-oplossing. Wees er zeker van om een ​​kopje van deze thee net voor u met pensioen voor de werkdag hebben. Personen die gebruik maken van het ook noemen het de ‘Sleep Well’ thee.

Olijfolie heeft ook aangegeven eigenschappen die snurken kunnen minimaliseren. Heb een paar druppels olijfolie vlak voor het naar bed gaan. Tijdens het slapen, probeer op je zij te liggen, in plaats dan je opnieuw. Volbrengen zodat de diepte van je snurkt verlagen.

Je moet ook kijken op gorgelen vooraf bedoeld om te slapen. Steile een handvol salie in kokend water en zodra het is koel, gebruik maken van de vloeistof te gorgelen. Dit is een geweldige remedie voor het verminderen van snurken. Aromatherapie wordt ook beschouwd gunstig te zijn in deze kwestie, in het bijzonder het werken met marjolein olie.

Eindelijk een handvol wijzigingen in uw levensstijl kan ook helpen verminderen, zo niet de behandeling, uw snurken helemaal. Blijf uit de buurt van het verwerven van belangrijke maaltijden juiste vooraf van slapen, en voedsel dat vettig en kruidig ​​zijn, omdat ze waarschijnlijk het probleem irriteren. Tot slot, roken of overmatig drinken kan ook bijdragen aan het probleem, dus als je de verscheidenheid van sigaretten je rookt en de hoeveelheid alcoholische dranken die u verbruikt kan verminderen, kan u uw snurken te verminderen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.