Azijn en olijfolie Wellness Beloningen

Hoewel er minimale exploratie samenvatting van het welzijn toegevoegde voordelen van azijn, een lager in calorie-inname kan komen als een eindresultaat van de toepassing ervan als een alternatief van andere belangrijke calorie specerijen zoals mayonaise en olie in dressings.

Calorieën in azijn verscheidenheid per eetlepel, gebaseerd op het formulier. De meeste azijn zijn praktisch geen kosten calorie en balsamico azijn leeftijd kan tot dertig energie voor elke eetlepel. Azijn heeft een vrij stevige smaak, waardoor niet significant is verplicht smaak een schotel in ieder geval. Overweeg mengen azijn met Dijon mosterd voor een olie-een stuk minder zeer lage calorie slasaus te helpen besparen tot 100 energie per eetlepel.

Onderzoek uitgevoerd in 2009 door het tijdschrift Chemical Senses geeft aan dat een polyfenol dan vergine olijfolie geïdentificeerd als oleocanthal heeft bewezen bestaan ​​van anti-inflammatoire huizen. De inflammatoire aanpak is betrouwbaar voor immuunreacties zoals astma, bloedstolsels en zelfs ontwikkeling bevordert en de verdeling van de meeste kanker cellen. De verscheidenheid van de olijfolie met de beste hoeveelheid geld van oleocanthal staat bekend als ‘toegevoegde maagd.’ Overtollige maagd beschrijft zeer lage zuurgraad stadium van de olie en is een weerspiegeling van de grote kwaliteit van behandeling en verwerking en grotere hoeveelheden polyfenolen in vergelijking met de ‘virgin’ of ‘zuivere’ olijfolie. Een weinig verder vergine olijfolie dagelijks kan heel goed controle hulp astma indicaties en het verminderen van de meeste vormen van kanker bedreiging.

Naast met zijn anti-inflammatoire eigenschappen, olijfolie bestaat uit superieure hoeveelheden van poly-en mono-onverzadigde vetten en echt heel weinig verzadigd extra vet. In 2004 heeft de Food and Drug Administration heeft verklaard dat ‘het eten van ongeveer twee eetlepels olijfolie dagelijks misschien wel het verminderen van de dreiging van coronaire hartziekten dankzij de enkelvoudig onverzadigde vetten’ (Food and Drug Administration Nieuws Launch, 2004). Zo uitgebreid als energie zijn niet verbeterd, consumeren olijfolie elke werkdag kan je hart en bloedvaten te bewaken. Compleet pasta met olijfolie voor de gezondheid en fitheid van uw hart versterken.

Cholesterol is te vinden in alle dierlijke producten, zoals vlees, kaas, eieren en boter. Deze producten en oplossingen hebben ook de neiging om hogere hoeveelheden verzadigde vetten hebben. Cholesterol en verzadigde vetten doen het werk om LDL-cholesterol (‘slechte’ cholesterol) en totaal cholesterol verhogen. Olijfolie bevat echt lagere hoeveelheden verzadigd vet en een hoog gehalte aan enkelvoudig onverzadigde overtollig vet, dat werkt aan een verminderde LDL en zelfs verbetert HDL (‘zeer goed’ cholesterol). Plaatsvervanger boter met olijfolie voor een cholesterol verlagen maaltijd.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.