Azijn werkt door gebruik te maken voor Weight Decline

Het azijnzuur in azijn is verantwoordelijk voor het beheer van bloeddruk, bloedsuiker concentraties en ongewenste vetophoping, in overeenstemming met Sciencedaily.com. Hoe? Azijnzuur vecht lichaamsvet door het activeren van genen voor vetzuur oxidatie, waardoor het terugdringen van overtollige vetophoping in het systeem. Appelazijn wordt over het algemeen toegepast op gewichtsverlies veroorzaken. Het doel is duidelijk: Als het niet wordt gedestilleerd, gefilterd of gepasteuriseerd, appel cider azijn bevat vitaminen en mineralen, enzymen en natuurlijke en organische zuren die dienen om de eetlust te onderdrukken en het verbeteren van de stofwisseling

.

Om een ​​appel cider azijn consumeren, meng een tot 2 theelepels appelazijn in een glas H2O en verhogen 1 of 2 theelepels honing. Dr DC Jarvis, schrijver van het e-boek ‘Folk Medicine’ en een voorstander van het gebruik van appel cider azijn voor gewichtsverlies, impliceert consumeren van dit brouwsel vóór elke maaltijd. Hij beweert dat het lichaamsgewicht reductie met dit systeem is geleidelijk maar blijvend.

meest elementaire salade dressings zijn een mengsel van azijn, evenwichtige oliën en verschillende kruiden en specerijen. Aan te boren in de vet-busting eigenschappen van azijn, maak je hebben eenvoudige dressing: een deel azijn, 3 elementen olijfolie (of sesamolie, koolzaadolie of druivenpitolie), zout en peper en uw favoriete kruid of specerij. Doe-het-zelf dressing heeft tal van profs — het heeft geen toegevoegde conserveermiddelen, geen verzadigde vetten of chemische stoffen.

Experimenteer met verschillende soorten azijn: balsamico, granaatappel-infuus azijn, witte wijnazijn en karmozijn wijnazijn

.

Wanneer gebruik gemaakt van een bereiding component, azijn zorgt voor de zure smaak die zeker gerechten kunnen verbeteren. De meeste zoetzure Aziatische gerechten hebben azijn extra ze de pikante stijl te geven. Barbecuesaus zou niet smakelijk stijl, zonder de noodzaak van de hint van zure, met dank aan azijn. Sizzling en bittere soep heeft een ruime hoeveelheid azijn. Azijn kan ook worden gebruikt om specerijen, sauzen, salsa, marinades en als van vlees.

Azijn wordt ook gebruikt om augurk groenten. Gember, komkommer, wortelen, bloemkool, knoflook, chili pepers, paarse paprika, radijs, daikon en Chinese kool maken fantastische augurken. Gebruik pickles als een facet gerecht te helpen smelt weg ongewenst vet met elke eten.

Als u op zoek naar opvallende soorten azijn toe te voegen aan uw dieet plan, check out gourmand fruit azijn. Ziekte-fytochemicaliën in fruit azijn misschien zelfs extra sterk in de gistende procedure geworden, volgens een analyse van de Memorial University of Newfoundland. Zij zich dat wanneer druiven worden vergist tot rode wijnazijn, veel meer fytochemicaliën zijn bestaande. Gebruik gourmet fruit azijn naar smaak in uw maaltijden te verhogen — van salades tot fruit roerbakken geglazuurd.

Connoisseur fruit azijn kan misschien hoog geprijsd, maar u kunt uw eigen te maken. Alleen warmte witte azijn om beneden het kookpunt kwestie, gooien in fruit (abrikoos, zwarte bessen, frambozen, kersen, key limes), koel, de koelkast en de druk na een paar maanden.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.