B.S. in het algemeen de gezondheid Wetenschap versus RN

Universiteiten structuur een Bachelor of Science in de gezondheid en fitness wetenschap diploma plan voor leerlingen die een beroep in welzijn behandeling en benadering van een afgestudeerde universiteit bij te wonen zoeken. Sommige studenten maken een diploma in wellness wetenschap aan de behoeften van een gezondheidsgerelateerde universiteit, universiteit van tandheelkunde of beroepsziekte behandelplan toelating voldoen. Anderen hele het programma, zodat ze kunnen gaan om een ​​greep’s degree te krijgen in welzijn wetenschappen. Afgestudeerden met dit soort diploma hebben de neiging om de baan als artsen, wetenschappers, laboratorium professionals, farmacologen of gemeenschap algehele gezondheidswerkers doen. Het vaak kan duren 4 verschillende jaren een BS genereren in de algehele gezondheid van de wetenschap.

Een universiteit die een Bachelor of Science in de geregistreerde verpleegkundige geeft misschien verwijzen naar de methode als een RN BS, zoals in Registered Nursing Bachelor of Science. Onderwijsinstellingen normaal layout deze undergraduate software voor mensen die op dit moment een affiliate diploma in de verpleegkunde door een hogeschool of een medisch-centrum based verpleegkundige programma hebben verworven, en het bezit van een vergunning van de toestand van de raden van bestuur van de verpleging. De undergraduate RN systeem bouwt voort op en voedingssupplementen de informatie en technieken die een universitaire student bedacht net voor het verdienen van een ervaren licentie. Afhankelijk van de opleiding, kan een student een RN BS afmaken Werkwijze in een of twee jaren.

Een student die een bachelorgraad nastreeft in gezondheid en fitness wetenschap zou moeten uitgebreid normale onderwijs en leren de specificaties van de universiteit en de respectieve kantoor belangrijkste benodigdheden en keuzevakken. Grote cursussen kunnen ook omvatten dingen als deze die te leren over know-how in de levering van welzijn behandeling, de menselijke anatomie, gezondheid en fitness-zorg geletterdheid, fysica, rekening, welzijn-behandeling regelgeving en puur natuurlijke wetenschappen zoals chemie en biologie. Een student in een RN plannen kunnen doorgaans programma’s die opleiden over ziekten bij volwassenen en kinderen, voeding, wellness-behandeling levering neigingen, expert vooruitgang, doet het werk met familieleden en verpleging studie nemen.

Een geleerde die behoefte heeft aan te gaan van een gezondheids-en fitness wetenschap software heeft om de vereiste programma’s die nodig zijn om de klassen die haar belangrijke oproepen tot overwegen te vervullen. Deze cursussen bevatten vaak gedaald stadium wetenschap klassen, zoals biologie, organische en natuurlijke chemie en microbiologie. Om een ​​B.S. invoeren aanvraag voor geregistreerde verpleegkundigen, een leerling moeten in het algemeen nu een universitair diploma in de verpleegkunde en een geldige verpleging licentie. Voorwaarde klassen bevatten basisopleidingen van dit soort als historisch verleden, de samenstelling, biologie, natuur-scheikunde en geesteswetenschappen. Nursing-specifieke voortrajecten fluctueren per instelling en kan bestaan ​​uit voeding, anatomie, psychologie en fysiologie. Een verpleeghuis geleerde normaal vult de vereiste programma’s voor een BS methode hoewel besturingssystemen om een ​​associate degree te verwerven.

Category: Gezond eten

Comments are closed.