Baanbrekende nieuwe oplossing reinigt huisdier tand zo uitgebreid als een veterinaire tandheelkundige

PlaqueOff door Proden is een verbazingwekkende en zuinige nieuwe product of dienst dat het gebit van uw huisdier reinigt de natuurlijke manier. Een gekwalificeerde tandheelkundige reiniging bij de dierenarts kantooromgeving kan prijskaartje $ 200 of meer voor een kat en $ 300 of meer voor een huisdier. Senior dieren hebben vaak een jaarlijkse tandheelkundige reiniging die echt duur kan zijn indien deze deel aan een jaarlijkse test, foto’s, en een senior bloed panel hebben. Dus het behoud van uw huisdier de druk op het krijgen van onder anesthesie en het behoud van uw prijsklasse honderden ponden met deze nieuwe producten.

Veel meer foto’s

Bekijk alle vijf schoten

Administratie strong>

PlaqueOff komt in een plastic fles in poedervorm natura. Alleen voeg een bescheiden hoeveelheid PlaqueOff om van uw huisdier elke dag voedingsmiddelen. Voor katten en bescheiden pups tot £ 25, gebruikt u een / 2 schep per werkdag. Voor middelgrote honden van 25-£ 50, gebruik dan een persoon primeur voor elke dag. Voor grote hoektanden die veel meer wegen dan £ 50, gebruiken twee bolletjes voor elke werkdag. De meest eenvoudige manier om PlaqueOff beheren is om het te mengen met een handvol lepels ingeblikt voedsel spullen.

Normaal Beschermd

PlaqueOff is een gepatenteerde, exclusieve , all-natuurlijke voedingsmiddelen gezondheid supplement dat allebei van die het welzijn van de tanden en het tandvlees van uw huisdier verbetert. De actieve component is een unieke stijl van zeewier. Het artikel heeft geen kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, gluten of suiker.

hoe het werkt

In tegenstelling tot andere methoden van gebitsreiniging, PlaqueOff niet bellen voor het borstelen van het gebit van uw huisdier of het sproeien van een producten in de mond. Dit kan het bijzonder waardevol voor verlegen of semi-wilde dieren te maken. Het product of de dienst wordt verteerd door uw huisdier en vervolgens uitgescheiden door het speeksel. Enhancement is normaal gesproken herkenbaar in slechts 2-8 maanden van het toedienen van de oplossing. PlaqueOff biedt alle van de vast te houden aan extra voordelen wellness:

 • Verzacht bestaande tandsteen tot uiteindelijk het eraf valt natuurlijk
 • Helpt voorkomen dat nieuwe tandsteen vorming van
 • Aids herstellen pijnlijke of besmet tandvlees
 • Krijgt ontdoen van negatieve adem
 • Meest effectieve Prijs tag

  VetDepot.com de ideale snelheid en voordeel voor PlaqueOff. Voor $ 28,97 kun je een 180 gram fles PlaqueOff bestellen. Deze dimensionering zal een kleine hond of kat voor een 12 maanden te leveren. Voor een middelgrote hond, de bron zou afgelopen 6 maanden. Voor een significante puppy, zou de toevoer voorafgaande 3 maanden. Als u afzonderlijke veel huisdieren of een grote hond, VetDepot.com verkoopt ook een grotere fles van 420 gram voor $ 76.seventy zeven. Transport is $ 5. Voor bestellingen van $ 69 of meer, verzending en levering is kosteloos.

  Veiligheidscontrole

  Er zijn geen destructieve kant gevolgen van gebruik te maken van PlaqueOff met uw huisdier. Toch, dankzij de geladen jodium geschreven inhoud van deze verschillende zeewier, het product of de dienst is niet voor huisdieren met name schildklier voorwaarden voorgesteld. Het product is niet onderzocht op verwachtte of zogende dieren, dus het is aangeraden om PlaqueOff niet met vrouwen in de loop van dit interval.

  Healing Hearts Katten

  Gezien het feit dat we te bevorderen hoofdzakelijk senior en volwassen katten, we ervaren is besteden honderden dollars per jaar op dentals bij de dierenarts kantooromgeving. PlaqueOff is aa veel extra voordelige optie en bespaart onze senior katten de aanvullende zorg van momenteel onder narcose.

  Litah, onze 10 12 maanden behandeling kat, ervaren gestopt met in droge voedingsmiddelen geheel vooral omdat haar mond pijn haar zo veel. Ze ervaren begon te verschijnen als een skelet van al het lichaamsgewicht ze te laten vallen was. Toch, kort na slechts 2 keer op de grootste dosis PlaqueOff, Litah was de ervaring zo significant superieur dat ze momenteel zichtbaar bereiken pond.

  Therapeutische Harten Honden

  Ook al klaar voor haar fles PlaqueOff te komen in de e-mail, onze acht 12 maanden vorige Aussie mix, Madeline, is het reinigen van de kitty gerechten volgende beëindigen zij de inname van hun ontbijt. Gewoon likken uit de PlaqueOff van voedingsmiddelen gerechten van de katten heeft al emaille Madeline’s aanzienlijk schoner en witter.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.