Baby-Zits Behandeling

p Er zijn geen duidelijke definitieve goede redenen voor de vooruitgang van de peuter acne. Veel artsen vinden dat baby’s ontwikkelen puistjes dankzij de kruising van de hormonen van hun moeder via de placenta al door de vorige fasen van de zwangerschap. Hormonen van de moeder Vervolgens reed de zuigelingen talgklier uitgang die resultaten in de voortgang van zits. Baby’s die borstvoeding van moeders die het krijgen van bepaalde geneesmiddelen op recept kunnen ook peuter puistjes te verwerven. Bijzonder kind medicijnen kan eventueel ook leiden tot de baby puistjes breakouts.

Kind zits lijkt vaak in een paar maanden van het begin op de deal met specifiek op de wangen, voorhoofd en neus. Schokkend kan ook worden weergegeven op de nek en rug. Babyacne kunnen verschijnen als whiteheads, mee-eters en kleine karmozijn hobbels die kan mogelijk of kon geen poes.

Gebruik geen over-the-counter geneesmiddelen, crèmes of olie op de huid die nog meer de huid en acne zal irriteren baby. Reinig de huid van uw baby zorgvuldig op elke dag basis met een matige schoonmaak zeep. Voorkom schrobben hard die de huid irriteren. Gebruik zeep en lotions die precies zijn geformuleerd voor peuters en zijn geen kosten van kleurstoffen, parfums en agressieve irriterende stoffen. Persistentie is de beste oplossing voor de baby acne zoals het normaal zal verdwijnen tegen de tijd dat je baby is een paar tot vier maanden oud.

Als de baby zits uitdagingen bestaan ​​spoedig na uw peuter is 6 maanden, kan uw kinderarts beslissen over de behandeling van de acne met recept medicijnen of door verwijdering. Receptplichtige geneesmiddelen op recept gebruikt om te zorgen voor puistjes van je baby zijn gewoonlijk actuele retinoïd lotions deze als tazarotene, adapaleen en tretinoïne. Kinderartsen te ontdoen van intense peuter zits irritaties met speciale, gesteriliseerd toepassingen van dit soort als een mee-eter afzuigkap.

Infant puistjes kan definitief voor een paar weken en zelfs maanden. Peuter acne kunnen verschijnen veel ernstiger en zelfs meer geïrriteerd als uw peuter is kieskeurig, huilen of overstuur door de toegenomen bloedstroom naar het hoofd en het gezicht regio. Kleding en de inhoud gewassen met agressieve reinigingsmiddelen kan ook extra irriteren kleintje acne en moet uit de buurt van het bezit komen van de ingehouden met uw kind.

baby acne is niet het gevolg van onvoldoende hygiëne of netheid. Zuigelingen die schilferige huiduitslag plaatsen hebben misschien niet pasgeboren acne maar relatief eczeem of wieg cap.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.