Banana Health extra voordelen, bijwerkingen en Common Banana Recepten

Banaan wordt beschouwd als een perfecte voedsel voor tyfus klanten vanwege de grote omvang en het bestaan ​​van voldoende vocht dat zal helpen verheugend dorst en honger. Bananen (fruit) wordt verondersteld om als gematigd laxeermiddel en gebruikt als een remedie voor het corrigeren van de verstopping maar voorstellen (bij persoonlijke communicatie) geeft die chemische verbindingen die bij rijping neutraliseren deze invloed. Er wordt aangenomen dat het eten van een grote banaan werkdag kan three.five g vezels (elke dag voor vijfentwintig voor vrouwen en 38 g volwassen mannen) leveren aan de dagelijkse vezel behoefte typische kom bewegingen. Het consumeren van bananen samen met gekiemde gram, dat gezegd hebbende, gemaakt kom problemen in sommige gevallen en stoppen van de samen te stellen gebruik van banaan en gram hielp weer de normaliteit. Dat is de reden waarom de behandeling moeten worden genomen om die vrucht te garanderen is volledig (normaal) ripe.Cultivated banaan is botanisch gezien als.

De historische Chinese en Vedische geschriften bevatten gegevens van genezing huizen van Banana geconsumeerd mogelijk als groente of als een vrucht. Meest effectieve gebruik van banaan omvatten dingen zoals haar maakt gebruik van als een zacht laxerend, genezer van de darm laesies, vernietiger van wormen etcetera. Het wordt gebruikt als een oplossing voor constipatie, diarree, dysenterie en ondervoeding kleine children.The kern van de steel is gunstig in buik streek en diabetische problemen en het extract van de belangrijkste van de stam ontdekt gunstig oplossen van de stenen in de nier en urineblaas en het verminderen van het lichaamsgewicht. De bloeiwijze gemengd met kokosolie en kruiden wordt gebruikt voor het spoelen van de urine-blokken.

Voedingswaarde profiel van banaan blijkt dat h undred gram rijpe banaan levert ca. 116 Kcal macht dat het een aanvullende basisvoedsel kan maken. De vrucht heeft relatief veel minder eiwitten in tegenstelling tot granen, en dus afwezigheid van andere eiwitten overvloedig voedsel in het dieet programma kan leiden tot een eiwittekort in individuen over het algemeen gebaseerd op de banaan als basisvoedsel spullen. Gekookt of rijpe banaan zijn zeer licht verteerbaar en hebben een eerlijk aanbod van vitamine B en calcium. Banana bestaat uit ongeveer 20% suiker

Welzijn voordelen:.

 • Banana is begrepen voor de verdediging te geven naar aanzienlijk bloed spanning, atherosclerose en beroerte Dankzij de aanwezigheid van kalium in goede hoeveelheden in de banaan fruit (358 mg / honderd g).
 • Bananas ondersteunen voorkomen constipatie omdat het bestaan ​​van pectine, een oplosbare vezel,
 • Bananen worden gezien als nuttig voor onderdrukking van zuur in het spijsverteringskanaal.
 • Banana heeft een zeer kleine materiaal van natrium en handig voor individuen voorgesteld door artsen om veel minder natrium te eten.
 • Gebruik van banaan helpt slechts een gelukkiger en verheft stemming door de aanwezigheid van een eiwit ‘tryptofaan’.
 • Bekend Banana Recept

  ongekookte Banana Kofta of Kela Kofta

  Het is een bekend Noord-Indische recept dat ongeveer 30 minuten duren in elkaar te zetten en geserveerd op speciale gelegenheden met pulao en roti. Strategie is eenvoudig en het gaat om het snijden van rauwe banaan in twee delen en kokend deze met hun poriën en de huid intact twintig minuten of zo totdat ze veranderen in glad. Na koeling, zijn bananen met hun huid uitgeroeid geraspte en gecombineerd met gehakte uien, besan, milieuvriendelijke sambal, amchur en koriander poeder. Kleine balletjes zijn vervaardigd met het ingeschakelde product en gefrituurd tot gouden kleur in zeer hete olie. Deze ballen worden ondergedompeld in curry en geserveerd met pulao of roti.

  Corn Flakes Banana Ontbijt Recept

  Het is een vijf minuten om te ontbijten recept dat met zich meebrengt maken snijden banaan in dunne strepen en positioneren slanke stukjes banaan in kommen met cornflakes en suiker poeder. Warmte melk giet de vloeistof onder te dompelen de geschreven inhoud en het recept is bereid om in te nemen als een ontbijt recept.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.