Bare Minerals creëren Cystic Zits?

Mijn Verhaal van Zits Door mijn dagelijks leven

Ik verworven gecomplimenteerd op mijn huid tegenwoordig. Het kostte me volledig door surpise vooral omdat ik bijna nooit gecomplimenteerd op mijn huid. Ik heb gecomplimenteerd met mijn ogen, ambitie, en het model. Maar, nooit mijn huid. Gezien het feit dat ik in de 7e klas, heb ik geplaagd met mensen hobbels op mijn ontmoeting. Ze verwerven op een flink aantal formulieren en gaan door vele namen samen met puistjes, pukkels, steenpuisten, plaatsen, breakout, cysten, en mijn minst favoriete:. Acne vulgaris (! De naam lijkt gewoon verschrikkelijk)

Ik heb door veel dermatologen geweest, elke een bijzonder opknoping elk mijn moi en mijn portemonnee. Het was vernederend zitten bij de ingang van een ieder als ze gerimpeld hun neus leren van de 1 punt Ik heb 30 minuten die vroege ochtend in de hoop te verbergen. Ze zouden het allemaal voorschrijven: antibiotica, omgaan met lotions, gels, Accutane, en zepen. Ik vreesde mijn zich te houden aan up afspraken nog erger dan mijn eerste benoemingen. Ik realiseerde me dat ze ongelukkig zou zijn in mijn vooruitgang en maak een hatelijke opmerking twijfel ik was vast te houden aan hun routine, die, naar waarheid, dat deed ik.

Dan zou ik af op mijn jacht over een nieuwe dermatoloog te komen , in de hoop de een single die zowel in staat kan stellen mijn brengen en me niet ervaren, zelfs extra onzeker over mijn gezicht gebied dan ik nu was lokaliseren. Ik heb nooit ontdekt ‘De Just one’. Verslagen, ik toevlucht tot boven de toonbank medicatons, benzoylperoxide, van dag tot dag maskers en salicylzuur. Een bijzonder moment was ik in deze wanhoop dat ik de Salicylzuur gekocht voor het verwijderen van wratten gezien dat het was extra sterk. Maar, van tevoren u probeert dat, het zeker niet werken – mooi, totdat je een prikkelend gevoel, gevolgd door geen vooruitgang procedure vertrouwen! Ik heb geprobeerd alle van de identiteit merken, de 3-actie informercial technieken (je weet wel de types), en een winkel maakt. Elk zou fungeren voor een klein beetje dan de acne zou opnieuw vechten – en verschijnen in hele druk

Ik was nu in mijn vroege 20’s en volledig jaloers iemand met duidelijke poriën en de huid.. Ik produceerde een reactie op de klus te klaren die ik zou willen huis te rennen en te repareren mijn basis voor het bijwonen van een vreugdevolle uur. De receptioniste was verbaasd dat iedereen essentieel om foundation op te lossen door de dag. Ik ervoer slechts een stuurman mij uitleggen dat ik altijd leek alsof ik meegemaakt stichting klonter dicht bij mijn neus (uh, veel dank!). Ik ervoer slechts een zeer onbeleefd collega opzettelijk mij uitleggen dat ik ervaren puistjes en haar vriend hield haar voor haar prachtige huid. Ze was meer volwassen dan ik en ervaren geen rechtvaardiging voor het verklaren van een ding zo kwetsend. Goedheid, Ik ben 35 nu en helaas, die commentaar achtervolgen me wel.

Eindelijk, in mijn late 20’s stopte. Ik heb geen gedachte als het was een combinatie van zowat elke methode de behandeling in de loop van mijn bestaan ​​of de eenvoudige punt dat ik zou overnemen ouder. Ik heb zelfs nu een bescheiden oppervlakte soorten, maar ze waren de uitzondering vrij dan regel. Dan, al snel net na de leeftijd van 30, ben ik overgestapt naar Bare Minerals uit hun fantastische late night tijd commericals.

Ik koesterde Bare Minerals. Het niet in geslaagd om mijn huid jeuken. Het voelde zo licht van gewicht en geproduceerd me genieten van het prachtige, zelfs in foto’s. Ik zou vaak combineren met een vochtinbrengende crème of water voor een uiterst pure look of gewoon de ‘werveling, kraan, buff’. Na een paar maanden, ik begonnen oprichting van lastige knopen minder dan mijn huid. Ze werden diepe, pijnlijke, ervaren geen hoofd, en van tijd tot tijd zou opzwellen mijn ervaring. Ik had nooit dit soort acne gehad en ik was verbaasd. Maar, ik heb gefaald om een ​​extra dermatoloog bezoeken. Ik behandeld. Ik heb geprobeerd met behulp van nieuwe middelen en zepen. Het is nooit gebleken voor mij kon mijn pure Bare Minerals zijn.

Kort na het aantrekken van de make-up en vechten cystic acne voor voor meer dan 4 jaar, iets gemaakt me wat wat onderzoek te doen. In dit, kwam ik erachter dat andere dames belandde bezit aanvallen van de cystic acne bij de toepassing van minerale make-up. Er eindigden twee haalbare daders: 1) een persoon zou kunnen enigszins allergisch voor de mica en bismutoxychloride en twee) het is zo fijn gemalen en gaat in je poriën en de huid haar prachtige algehele look te geven. Hoewel dit is een top reclame niveau voor personen met normaal uitstekende huid, kan het microscopische scheurtjes veroorzaken diep in en verstoppen diepe poriën met micro-organisme, wat leidt tot aanzienlijke, lelijk cystic massa’s voor die gevoelig zijn voor acne (en ik was in geen geval licht over zetten het op -. Ik duwde het in mijn huid)

Dus, ik stop dienst Bare Minerals.I overgestapt naar een goedkope drug winkel merk Protect Vrouw Clean, in principe om de reden dat onmiddellijk na uur van de world wide web analyse van funderingen, herkende ik dat er geen ‘perfecte’ stichting. Dus, als het een ‘crap shoot’, waarom niet testen de 6 $ 1?

Het zeker niet gaan in mijn huid als de Bare Minerals deed, maar het zal niet mogelijk geef me cystic puistjes. Het lijkt fantastisch. De tea tree olie opgeruimd de versoepeling van de massa’s onder mijn huid oppervlak en ik heb geen nieuwe onaangename kookt, cysten, ongeacht wat je ze wilt gewoon bellen te wijten aan het feit dat ik produceerde de swap. De Walgreens Alpha Hydroxy Acid heeft geweldig, en naar waarheid, het is de beste bang for the buck, bij het houden van mijn poriën en de huid glad en het elimineren van mijn leeftijd donkere vlekken en littekens. Ik zal met een beetje geluk, hebben een revew op die snel.

Ik kan niet zeggen dat ik heb gegooid mijn Bare Minerals weg, al hoewel ik weet dat ik moet echt, want ik ben positief zijn eerdere haar vervaldag! ! Het heeft een plaats in de weer van mijn wc kast. Ik kom het gevoel alsof ik weet zijn het enige eerbetoon. Ik weet verlang mijn huid vond het zo sterk als ik.

Category: Supplementen

Comments are closed.