Bariatrische chirurgen: Halt roepen lichaamsgewicht-daling medische procedures de gemakkelijke uitweg

Bariatrische chirurgische behandeling is gestegen in niveau van populariteit, zoals onderzoek bevestigt dat de chirurgische procedure beats voedsel plan en training voor het maken van snelle overgewicht daling. Maar bariatrische chirurgen last van het stigma rond gewichtsverlies chirurgische procedures.

‘Mensen elimineren uit het oog punt dat de individuen niet alleen obesitas, ze onwel,’ meldde bariatrische chirurg Dr Alan Wittgrove hoogte CNN. ‘Het is niet zo eenvoudig als gewoon lichaamsgewicht verliezen.’

Wittgrove zei het is echt oneerlijk dat lichaamsgewicht-verlies chirurgische behandeling wordt beschouwd als een manier van de luie persoon van overgewicht, uiten geen een bijzonder zou iedereen beschuldigen die kanker chirurgische ingreep ontvangt als lui.

Terwijl pond-reductie chirurgen misschien bevooroordeeld te wijten aan het feit dat ze een economisch fascinatie in bariatrische chirurgie om naar een veel meer erkend zijn, kan het lastig zijn om te ontkennen de gezondheid positieve aspecten verbonden aan deze processen.

Voor deze week, zanger Ruben Studdard geïnformeerd chatten-tonen gastheer Wendy Williams zou hij nooit lichaamsgewicht-reductie chirurgie te wijten aan het feit dat hij wil natuurlijk naar beneden slank. Studdard heeft minder dan brand door bariatrische klanten komen voor het suggereren zij hadden het gemaakt ‘ongecompliceerde uitweg.’

‘Ik was opgeheven voor te stellen dat ik alle zaken kan doen via Christus die mij kracht,’ beweerde Ruben, die onlangs verloren £ 112 als gevolg van dieet en lichaamsbeweging. De zes-mond-drie Studdard, die op dat moment de weegschaal getipt op £ 462, afgeslankt tot 350 kilo door het doen van werk dat tot acht enkele uren per dag en vast te houden aan een lagere calorie voedsel plan.

De meeste obese mensen zeggen dat ze verliezen lichaamsgewicht snel verstoken van het uitoefenen, omdat ze geen tijd meer lichamelijk in staat om het nastreven van de maag-bypass, maag-sleeve, of lap-band chirurgie veel eten.

Maar dat zou niet impliceren bariatrische operatie is een ‘eenvoudige uitweg,’ want er zijn problemen, zoals de waarschijnlijke voor infectie en zelfs overlijden, dat is waarom de meeste klanten hun toevlucht tot het lichaamsgewicht-daling chirurgische behandeling direct na uitputting van alle andere selecties.

Comic Lisa Lampanelli verloren 106 pond. direct na het doornemen van maag-sleeve medische procedures in april 2012. Zij verklaarde dat ze ervaren experimenteerde met elk voedsel plan minder dan de zonne voordat toevlucht te nemen chirurgische ingreep, die ze aangeduid als ‘lifestyle-transformatie.’

Op dezelfde manier, superster chef Graham Elliot misplaatst 128 kilo slechts 5 maanden na het doornemen van maag-sleeve chirurgische behandeling in juli 2013. En New Jersey Regering Chris Christie heeft meer dan 70 pond verloren. omdat het hebben van lap-band operatie in februari 2013. Beide even met hun lichaamsgewicht hadden moeite hun totale leven.

Lichaamsgewicht-verlies chirurgische ingreep wordt steeds meer momenteel aangeprezen niet alleen voor het helpen van mannen en vrouwen liet vet, maar voor het omkeren soort twee diabetes problemen en vermindering van de kans van hartaandoening.

Deze gezondheid en fitness extra voordelen zijn bemoedigend na-sceptische voornaamste zorg artsen omarmen bariatrische medische procedures als een middel voor de morbide overgewicht te stimuleren hun in het algemeen welzijn, en niet alleen als een snelle ponden-verlies reparatie.

‘We zijn tegen veel meer belangrijkste zoek behandeling artsen die zeker beseffen de kracht van deze operaties’, aldus Wittgrove. ‘Ik denk maatschappij gemeen begrijpt dat dit de meest efficiënte wijze van metabool syndroom. ‘

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.