Bariatrische Lichaamsgewicht Decline Operation – Welke gedachten moet je de chirurg vragen?

bariatrische operatie kan een redder in nood voor veel personen zijn. Het is ook een operatie die bestaan ​​kan verschuiven in een veel meer manieren dan alleen je lijkt te zijn.

Uitzoeken van een zorgverlener is een ongelooflijk essentiële stap in het proces en kan uw gevolg beïnvloeden.

Ik zal overwegen en op te nemen als een flink aantal problemen als ik kan. Uitstekende geluk om deze op de uitkijk voor deze chirurgische behandeling.

Ben ik een fantastische kandidaat?

Ben ik een goed vooruitzicht voor bariatrische operatie? Sommige mensen, vooral als gevolg van andere wellness problemen of lichamelijke attributen zijn niet fantastisch kandidaten voor deze operatie. Veel overgewicht daling chirurgische procedures praktijken hebben beperkingen op de leeftijd, ongeacht of de patiënt is veel te jonger of ouder.

Veel gezondheidswerkers geen technieken te doen op kleine kinderen, behalve in extreme omstandigheden.

Lucile Packard Childrens Medisch centrum in Stanford is gespecialiseerd in maag-bypass voor adolecents.

Vormen van Chirurgische procedures

Welke soorten bariatrische operatie ga je uitvoeren? Welke zou u voorstellen voor mij?

Sommige artsen alleen van toepassing een enkele stijl van bariatrische chirurgische ingrepen, terwijl vele anderen leveren talloze. Een bepaalde medische procedures kunnen worden verbeterd voor uw individuele omstandigheden.

Een bijzonder chirurg die ik sprak zou alleen de open up RNY behandeling. Hij weigerde elke medische procedures die werd afgemaakt door scope doen, en weigerde ook om ronde band operatie uit te voeren.

Nog een ander observeren merkte ik, ze deden het RNY techniek alleen gebruik te maken van de minimaal invasieve omvang, en ze ook ter beschikking gesteld twee unieke vorm van ronde band chirurgie.

De RNY werd gezien als de gouden typisch voor gewichtsverlies chirurgische behandeling, en ze nog steeds veel van deze elk jaar.

Er zijn een handvol meer recente processen die worden steeds meer geaccepteerd. De Biliopancreatische Diversion, en de Duodenal Switch. Deze twee methoden kunnen worden gemengd voor een snelle lichaamsgewicht vermindering van alle personen die zijn behoorlijk zwaarlijvig.

Hoe veel zullen de operatie waarde?

Dit soort operatie kan sterk variëren met betrekking tot gezondheidswerkers. Mijn offertes voor dezelfde procedure gevarieerd betreffende 9000 en 55000.

verzekeringspolis en betaling Queries

Vind je mijn verzekeringen te krijgen? Zo niet, is de arts een betaling voor te bereiden?

Sommige artsen bieden uitgebreide betalingstermijn ideeën, ook al ofhers geven geen van deze zaak. Sommige medische professionals niet dekking helemaal te verwerven. Een goed observeren heeft meestal een persoon die zich inzet voor werken met de verzekering bedrijf om uw behandeling beschermd.

Wat zijn mijn kansen van het sterven van deze methode?

Wat is uw dossier met betrekking tot individuele sterfte? Sommige artsen zijn zeer openhartig over deze, Als uw zorgverzekeraar pogingen om te dansen over dit probleem, kom een ​​andere arts.

U kunt ook controleren met uw overheid voor vergunningen om te ontdekken over wanpraktijken voldoet en sterfte kwesties .

Als een arts honderden van deze behandelingen heeft afgerond, waarschijnlijkheden zijn hij heeft een getroffen individu misplaatst. Dit is geen techniek zonder gevaar. Iedere handeling die bestaat uit anesthesie kan een mogelijkheid van mislukking hebben. Mensen vandaag de dag zijn gestorven vinden beschadigd armen set, facelifts en email getrokken.

Wat medisch centrum doen u voorstander om de procedure te doen?

Wat kliniek doet de arts uit te voeren zijn technieken bij. Is gevoerd door uw verzekering.

Sommige ziekenhuizen hebben speciale chirurgische ingreep kamers opgezet voor bariatrische medische procedures, van de tafel zelf, om de matras in de kamer.

Mooi paar artsen overwegen deze operatie op hun kantoor. Sommige Lap-band behandelingen worden gedaan op hun werkplek, maar gewoonlijk alleen als de betrokken persoon heeft al de ronde band gemonteerd en dient verbeteringen gebouwd.

Wat voor aanpassingen heb ik nodig in mijn voedsel plan

Wat voor soort dieet programma zal ik nodig hebben om in te nemen onmiddellijk na de operatie? Alleen te wijten aan het feit dat de medische procedures beperkt hoeveel je al snel na de operatie, zijn er nu zelfs voedingsproduct u zult willen vermijden. Simpelweg omdat de kleine bedragen die u verbruikt direct na medische procedures, moet u een oogje houden op de voedingswaarde van voedingsmiddelen die u proberen te eten.

Er zijn een aantal voedingsmiddelen die u zal niet klaar zijn om te proberen te zijn eten verstoken van ontvangst behoorlijk onwel. Vaak zijn dit voedingsmiddelen hoger in suiker of vet. Dit kan variëren door welke vorm van chirurgische ingreep die je hebt.

De meeste artsen doorverwijzen naar een diëtist voor een chirurgische behandeling of een diëtist op medewerkers om de klus te klaren met de klant.

Sommige medische professionals zullen u op een zeer rigide dieet vóór de chirurgische ingreep.

verzekeringspolis zal vaak niet vork uit voor het dieet consult.

Wat verscheidenheid van psychische analyse heb ik

Elke aansprakelijk chirurg zal vereisen dat u krijgen een mentale algemene evaluatie gezondheid voorafgaand aan het doornemen van bariatrische chirurgische procedures. Hoewel sommige misschien maar bellen voor 1 een bezoek brengen aan een psychische zorgverlener, kunnen anderen wellicht een aantal bezoeken aan een psycholoog nodig.

Sommige individuen praktisch gek snel na deze chirurgische procedures. Ze verbruiken hen zelf te sterven door volproppen en het breken van het openstellen van de hechtingen houden van de bypass naast elkaar. Deze vorm van

‘zelfmoord’ is wat maakte vroege mortaliteit premies voor deze chirurgische procedures zo hoger. Dit leidde tot de voorwaarde voor psych analyse.

Zal ik plastische chirurgische procedure nodig?

Moet ik plastic operatie net nadat ik drop de pond. Voor de reden dat gewichtsverlies is zo snel net na chirurgische behandeling, en de poriën en de huid is over het algemeen niet elastisch genoeg om rebound, is het vaak voor bariatrische patiënten om overtollige huid verwijderd later door plastic operatie.

Focus op dit met uw chirurg.

Manier van leven Aanpassingen

Welke aanpassingen heb ik nodig te moeten maken om mijn manier van leven direct na chirurgische ingrepen?

Deze operatie is bestaan ​​verschuiven. In bepaalde omstandigheden kan het huwelijk beschadigen.

Als een persoon partner geeft de voorkeur aan een mollige partner, kunnen ze tegenkomen zijn ze geen uitgebreide geboeid naar hun vers slanke partner. Maak alle vertrouwen in uw partner is honderd% aan boord met wat u verrichten.

Issues

Wat zijn reguliere moeilijkheden voor de chirurgische ingrepen ik heb? Hoe worden ze verzorgd? Is de arts direct beschikbaar voor u wanneer u het bezit van een uitdaging?

1 huisarts sprak ik me geadviseerd dat als ik ondervonden moeilijkheden, naar de eerste hulp thuis, en wie was er sprake zou kunnen gaan met mij en mijn problemen aan te pakken.

De huisarts pakte ik adviseerde me als ik op enig moment ervaren een uitdaging, ga dan naar de crisis kamer en hij of een van zijn medewerkers zou er snel.

Mijn Individual Journey

Ik heb naar medische professionals te zien over gastric bypass voor een lange tijd. Ik ben gekomen zo dicht 3 dagen voorafgaand aan de chirurgische behandeling, alleen om mijn verzekeringen trek de deken uit onder mij.

Ik heb het gevoel dat ik uiteindelijk de bocht naar de finish.

afgelopen kalenderjaar Ik bevestigde dat mijn dekking zou omvatten de medische procedures. Vervolgens heb ik ontdekt wat de eisen van de dr’s belandde. Twee van de zaken op de plaat werden niet bekleed met dekking in mijn scenario. De eerste was de psychologische evaluatie. Ik probeerde veel mentale klinieken en geen enkele bleek om ze te doen. Ik bekend als het gewichtsverlies chirurgische ingreep te observeren en gevraagd of ze een individu kan voorstellen. Zij zijn niet bevoegd om iedereen aanraden, maar geïnstrueerd dat een WLS hulp groep zou kunnen hebben een bedrijf van de geestelijke wellness mensen die hun medewerkers had gebruikt. Geprobeerd met behulp van dat, en begon te bellen nummers. De eerste 4 op de plaat adviseerde me dat ze geen uitgebreid deden mentale evals voor overgewicht verminderen. De 5 vertelde me dat hij dat deed ze, maar ondervonden geen tijd om me te passen in drie maanden, tenzij ik was bereid om het te doen op onconventionele uur. Hij vroeg of ik hem in de zorginstelling lobby konden ontmoeten op 5:00. Ik vertelde hem dat ik dat kon doen en kwam op 5:00. Hij was er niet, maar ik wachtte en hij vervaardigde het daar een paar minuten later. Hij nam me mee naar zijn werk en ik deed de screening

Update:. 2013/06/12

Ik had de biliopancreatic afleiding met duodenale switch technieken geëindigd op 17 januari, en vanaf nu ik £ 130 kwijt.

dieetadvisering

Het andere probleem dat was geen ‘t gedekt door de verzekeringen was het observeren van een diëtist. Ik genoemd en smeekte de verzekering als een flink aantal van de diëtisten Ik noemde gewenst een aantal honderd dollar voor deze support.They gemeld dat als de zaken van mijn arts gefactureerd voor het, het zou worden gedekt. Ik gelegen een persoon die in de bouw van mijn arts die bereid was om het te doen dan veel snelle conferenties werkte, en ze gefactureerd mijn huisarts, die vervolgens gefactureerd me.

Dat werd voltooid, en ik was te wachten op enige tijd voor de chirurg om me te aanvaarden als een getroffen individu. Een beetje iets bemiddelde namens mij toen ik ontdekte dat ik was in uitstekende maag pijn in het midden van de nacht de tijd een paar maanden geleden. Na het vinden naar de kliniek, vonden ze dat ik had een steen vast in een galweg. De gastro-enteroloog zag mij en meldden zij ervaren om medische procedures doen om uit de steen, als de galwegen en de galblaas in totaal een infectie was geweest. Hij lager mijn galwegen opzij en pakte de steen, dan naaide het kanaal weer terug. Hij vervolgens verwees me naar een andere chirurg om mijn galblaas na de infectie genomen had afgekoeld. Verrassend is dat de chirurg ik ging het hierbij om de vergelijkbare arts dat ik liever mijn gastric bypass doen.

Mijn galblaas operatie was ongeveer 7 dagen in het verleden, en hij droeg me naar de telefoon in 2 maanden op de agenda van de gastric bypass te krijgen.

Want die tijd, zijn er een paar wegblokkades geweest, maar nu heb ik een medische procedures dag in een week of zo. De verzekering plan heeft de medische procedures alsmede de donjon zorginstelling geaccrediteerd.

Category: Gezond eten

Comments are closed.