Begrip van de fysiologie van puistjes

Een benaderd 90% van alle jongeren zijn het verwerven van acne uitdagingen op hun gezichten of overal op hun lichaam. Ondertussen zijn een bijzonder op de vier van deze met 25 tot vierenveertig jaren verouderd ook gaan door de identieke huid problemen. Welke leeftijdsgroep u behoort nu, ergens in je dagelijks leven, je bijna zeker hebben goed geïnformeerde bezitten acne problemen, veel te. Het goede nieuws is, zijn er nu een heleboel oplossingen voor puistjes, dit soort als arganolie puistjes medicijnen, die u kunt kiezen uit. Echter, voor al diegenen die op dit moment het bezit van acne problemen, van tevoren je haast naar de dichtstbijzijnde apotheek, moet je allereerste te hebben om veel meer over het probleem en hoe het tot stand komt om de juiste remedie te begrijpen.

Typisch, de talgklieren onder onze huid te ontwikkelen olie, geïdentificeerd als talg, gelegen diep in de poriën en de huid follikels. Deze talg is wat houdt de huid soepel en vochtig, dan nog een keer, acne optreedt wanneer deze talg wordt gemengd met andere elementen. Het begint allemaal wanneer de talgklieren worden geactiveerd, door dingen dit soort als hormonen en zorgen, en zij buitensporige olie. Dit zou geweldig, behalve wanneer de follikels worden geblokkeerd geweest. Levenloze huid cellen die onregelmatig zijn afstoten, vuil, en zelfs make-up, zijn meestal wat leiden tot de olie in de follikels te worden geblokkeerd. Wanneer de hoeveelheid olie toeneemt in de follikel, zoals steeds geblokkeerd, de gewone resident bacteriële flora op de huid verbetert ook heeft geleid tot irritatie. Deze zwelling, samen met roodheid en ongemak, is nu de puistjes die we gewoonlijk zien, met name onder jonge volwassenen.

Genetics ook een grote component uit te voeren voor deze die acne. Wanneer mogelijk of beide even vader en moeder, of zelfs tantes en ooms, de huid uitdaging is enorm mogelijk dat u acne te wijten aan het feit van je genen.

Vertrouwd zijn met extra over het probleem en het realiseren van de soort van zits dat je echt de basis voor uw soort van zits remedie zou moeten zijn. Daarnaast zien beweging op de onderdelen die u kan bevelen, deze als het minimaliseren van stress en regelmatig scrubben en reinigen van uw ervaring. Op deze manier, niet alleen bent u klaar om de kansen voor het bezitten van de poriën en de huid probleem te verminderen, maar je zult ook veel beter succes van de behandeling in een kortere grootte van tijd.

Category: Supplementen

Comments are closed.