Behandel Acne met Tomaten

Tomaten Kan Adres Puistjes!

Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren, gekenmerkt door comedonen en puistjes, esp. op het gezicht, rug en borst.

Zelfs goeroes moet je niet helemaal eens over het ras van een persoon leiden tot acne breakouts. Sommigen zeggen dat het echt wordt veroorzaakt door hormonen en het wijzigen van de hormonen die zal komen met het begin van de puberteit, andere mensen zeggen levensmiddel allergie symptomen zijn een enorme bijdragende aspect. Voor de meesten van ons, als we verschijnen in de spiegel en zie puistjes, we zullen niet echt schelen hoe ze daar gekocht -. We willen ze gewoon afwezig

Becoming de zuinige persoon ik ben, was het van cruciaal belang voor me naar een manier om zich te ontdoen van puistjes met uit dumpen een boot vol dollars in de geldschieter rekening van een huid arts of het kopen van dure medicijnen voorschrijven.

ontdekken Dus, ik begon op zoek naar woning therapieën of mensen therapieën zoals sommigen het noemen hen. Naast besparing inkomsten, de gedachte van het ontdekken van een zuivere behandeling voor puistjes was vrij aantrekkelijk.

Voor mijn eerste posten, ga ik om u te informeren over de natuurlijke zits remedie die grootste werkte voor mij en naderhand artikelen die ik zal informeren over oplossingen voor puistjes die effectief gewerkt voor andere mensen simpelweg omdat dezelfde behandeling zal niet werken voor iedereen. De pracht van thuis oplossingen is dat ze zowat constant laag in waarde, met zich meebrengen biologische maaltijden of kruiden en zijn eenvoudig te.

Gebruiken Dus, over die mensen tomaten. Serieus, wie had gedacht tomaten kon ontdoen van die mensen afschuwelijke puistjes?

Tomaten zijn van nature rijk aan vitaminen A en C verdienen ze een puur natuurlijke optie voor de behandeling methode van acne en met gebruikmaking van hen kon niet veel gemakkelijker zijn.
snede juist een tomaat doormidden en wrijf het over de kwesties regio op uw ervaring (of bovenlichaam of rug). Laat het sap op je poriën en de huid gedurende 15-20 minuten en spoel af met warmte drinkwater. Ik herhaalde deze nachtelijke totdat uiteindelijk de puistjes belandde afwezig.

Andere mensen willen de pulp te nemen van de tomaat en pureer het in masker dat zij uitvoeren naar de invloed plaats. Als u dit doet, wanneer helemaal opnieuw je laat het voor ongeveer 20 minuten en dan afspoelen met warm h2o. Ik meest geliefd gewoon wrijven de tomaat zich specifiek op mijn huid.

Het was eigenlijk dat de fundamentele voor mij en voor andere mensen die ik heb bladeren over. Het duurde verschillende dagen voor mij om een ​​variatie te ontdekken. Ongeveer 6 keer, als ik in gedachten te houden correct. Voor sommige mannen en vrouwen het kan verwerven om de twee weken. Op het moment dat de puistjes waren opgeruimd, ik gaande om tomaten te gebruiken twee-3 gevallen per week om ze weg te houden. Ik krijg toch af en toe een puistje hier en daar, maar het teveel moeite om te gaan is afwezig.

Zelfs als je nog nooit een probleem met pukkels, de vitaminen in tomaten zijn niettemin uitstekend voor uw huid. Als je toevallig op zoek naar een voordelige normale manier om de poriën te scherpen in je huid, overweeg tomaten!

Category: Dieten

Comments are closed.