Behandeling en behandelingsmethode voor Acne en vette huid

Zits kan verschijnen als weer whiteheads, mee-eters, pukkels, puisten en cysten op het confronteren, nek, schouders en armen hoger.

acne allerlei wanneer talg (olie) resulteert in verstrikt te raken in een porie of haarfollikel en is niet in staat om de vloer te krijgen. De blokkering laat bacteriën te vermenigvuldigen, waardoor ontsteking. Dit kan komen ongeveer 2-3 maanden voor een puistje lijkt eigenlijk.

De meeste mensen zijn in staat om hun zits gebruik te maken van gespecialiseerde around-the-counter producten, die reinigen, exfoliëren, kiemen of lager olie elimineren behandelen. Voor extreme zits, kan een dermatoloog onderschrijven recept orale of topische antibiotica.

Tijm is een uitstekend samentrekkend en kan duidelijk puistjes misschien schakelen. Steile drie tot 4 el. gedroogde tijm in 1 ½ kopje kokend water gedurende dertig minuten, dan druk, de koelkast en het gebruik van dag tot dag als een gezicht spoelen.

Overactieve talgklieren kan hinderlijk zijn als ze leiden tot puistjes, ongewenste gloed of een vette, onreine visuele verschijning. Voorkomen dat de verleiding van het schrobben van uw ervaring met het schoonmaken zeep, omdat het zelfs extra olieproductie kan veroorzaken. Als een substituut, een besluit over een mild reinigingsmiddel of samentrekkende die overtollige olie elimineert, maar niet alleen te ontdoen van het.

Category: Dieten

Comments are closed.