Behandeling voor puistjes littekens

Collageen is een materiaal dat op natuurlijke wijze aanwezig in het lichaam. Het geeft de huid elasticiteit. Het collageen gebruikt in cosmetische chirurgische behandeling is algemeen afgeleid van koeien. Het wordt toegepast in te vullen diepe acne littekens. Helaas, de resultaten van de collage injecties zijn niet langdurig: Ze vorige overal tussen een paar en zes maanden. Kort daarna moet de methode worden terugkerende.

dermabrasie is een cursus van actie die meestal wordt gedaan onder een gebied verdoving. Gebruikmakend van een hoge snelheid borstel, krijgt de huid arts ontdoen van de eerste laag van de huid. Dit minimaliseert de blik van diepe littekens en helemaal weg kunnen wissen oppervlakkige littekens. Dermabrasie wordt beschouwd als een van de meest nuttige behandelingen voor acne littekens.

Microdermabrasie is aanzienlijk minder invasieve maar gewoonlijk gelijk winstgevende variant van dermabrasie. In plaats van een grote snelheid borstel, het maakt gebruik van aluminium oxide kristallen tot het afsluiten van een dunnere laag van de huid. In sommige gevallen verschillende behandelingen nodig om het ideale effect.

Met autologe lichaamsvet overdracht, krijgt de dokter ontdoen van vetten uit slechts een aspect van je hele lichaam en injecteert het in uw huid om depressief littekens verheffen. Zoals collageen injecties, autoloog vet transfers zijn een klein-periode resolutie. Het extra vet wordt geabsorbeerd in je hele lichaam onmiddellijk na 6 tot 18 maanden. De procedure wenst te herhalen op een normale basis voor het ideale effect sustain.

Laser behandeling wordt gebruik gemaakt van re-contour littekenweefsel. In sommige gevallen kan de laser echt ruimen littekenweefsel. Dit is een kritische en dure procedure. Er kan heel goed bekend-therapie roodheid rondom de behandelde locatie voor tot een aantal maanden.

vrij excessieve omstandigheden, poriën en huidtransplantatie kan nodig naar rechts beschadigd weefsel. Poriën en de huid wordt verwijderd uit slechts een element van het gehele lichaam en chirurgisch geënt op de getroffen regio. Dit wordt aangevuld met een gekwalificeerde plastisch chirurg, hoewel de klant is onder narcose.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.