Behandelingen voor Kritische Snurken Moeilijkheden

De CPAP (lopende positive airway-stam) is een apparaat gemaakt om verder te gaan om je luchtwegen open te houden voor de duur van snooze door het blazen van perslucht in een masker gedragen over het gezicht of neus. Air spanning verbeterd in de keel zodat de luchtweg niet instort. Volgens WebMD, deze behandeling is voor mensen met obstructieve slaapapneu (OSA), die het eindresultaat van geblokkeerde luchtstroom in de loop van snooze. De CPAP is de meest succesvolle chirurgische procedure voor obstructieve rust apneu. Artsen gebruiken deze stijl van therapie om te gaan met mensen die vandaag een matige tot extreme slaapapneu hebben.

Chirurgische procedures bestaan ​​om de dimensionering van uw luchtwegen te verbeteren door het corrigeren van afwijkingen of chirurgisch verwijderen van weefsel. Deze bestaat uit adenoidectomy, tonsillectomie, uvulopalatopharyngoplasty (UPPP) en een thermische ablatie palatoplasty (kraan). Nog een andere vorm van chirurgische ingreep is de pijler methode, waarbij kleinere plastic implantaten worden ingebracht in de mond inschrijving, produceren littekenweefsel te rijpen. Dit verstijft de soepele gehemelte en stopt de trilling die resulteert in snurken, volgens Bijstand Manual.

LAUP, of laser bijgestaan ​​huig palatoplasty, maakt gebruik van lasers tijdens medische procedures. Volgens de American Academy of Otolaryngology internet site, is de huig zo perfect verdampt als een bepaald deel van het gehemelte tijdens verschillende kleine processen. Dit krijgt ontdoen van de obstructie in de luchtwegen. Voordat dit proces wordt voorgeschreven, zal de cliënt deelnemen aan een slaap te onderzoeken om de hoeveelheid geld van snurken en het stadium van de snooze apneu identificeren.

Andere behandelingen voor belangrijke snurken problemen bestaan ​​uit verlaging kaak manipulatoren, tandheelkundige apparatuur en mondelinge eenheden. Deze lijken op een atleet gebitsbeschermer en het werk door het brengen van de tong of het verlaagde kaak naar voren tijdens rust, waardoor behoudt de luchtwegen open.

Andere oplossingen omvatten het leveren van vochtige lucht met een luchtbevochtiger om droge lucht te houden van irriterende membranen in de keel of neus verheffen het hoofd of met behulp van een speciaal gemaakt kussen en het voorkomen van bepaalde stoffen op voorhand van het slapen gaan, dit soort als voedzame maaltijden, zuivel of soja producten en oplossingen, slapen capsules en relaxantia, cafeïne en antihistaminica, suggereert Ondersteuning Guidebook.

De muziekinstrument erkend als de didgeridoo kan lager snurken helpen. Volgens de webpagina Ondersteuning richtsnoer hebben onderzoek blijkt dat deelname aan de didgeridoo de keel en de delicate smaak kunnen versterken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.