Behandelingen voor niet snurken

Waarom hebben we snurken?

In de meeste mensen vandaag de dag, het snurken oorzaak is geïdentificeerd. Sommige haalbaar triggers bevatten: blijven overgewicht, het bezitten van de verwrongen of vervormd neustussenschot door neuspoliepen, verstopte neus van verkoudheid of allergieën, of snooze apneu

Andere mogelijke oorzaken

Het zou kunnen. worden als gevolg van verbeteringen in de mond en keel als zwelling van mond, tonsillen moeilijkheden, die het blokkeren van de luchtwegen, kleine spiermassa toon, taal ook enorm, echt belangrijke beenderen van de ontmoeting, antihistaminica, of sterke drank naar bed gaan.

Rest Apneu

snurken kan een teken zijn van deze kwaal zijn. Dit suggereert dat er perioden waar door je stopt met ademen voor extra dan 10 seconden terwijl u sluimeren. De aflevering wordt gevolgd door een snik als je nog een keer aan de slag ademhaling. Slumber apneu is aanzienlijk minder wijdverspreid dan snurken ook al

obstructieve slaap apneu is een aandoening van talrijke:. Ongeveer vier% van de ouderen zijn gediagnosticeerd met obstructieve snooze apneu in de VS, dat is ongeveer een op de 25 mensen in Amerika, in overeenstemming met de Nationale Stichting van de Slaap. Deze situatie zorgt voor slapeloosheid, slaperigheid en vermoeidheid de volgende werkdag.

Paar kwesties

snurken kan het matras verbouwen in een agressieve strijd. Britse wetenschappers presenteerde een studie in 2013 die concludeerde: vier van de 10 mannen en vrouwen, die snurken, ruzie met je partner, terwijl een kwart een matras niet specifiek niet gedeeld door individuen vervelende snurken

Hoe te verminderen. snurken

De Countrywide Institutes of Health (NIH) in kennis stellen:? Vermijd alcohol en andere kalmerende middelen voor het slapen gaan, stoppen met roken, en slapen op uw aspect indien haalbaar. Verminderen het gewicht als je veel te hebben

Huishoudelijke therapieën:.

Mint en Eucalyptus

aangeschreven om zijn slijmoplossend bevoegdheden, het opent de luchtwegen en verzacht de keel. Een nuttig mix van essentiële oliën, gemengd met gelijke componenten H2O nemen en spuit het bed net voor het slapengaan. U kunt ook papier te krijgen en maak stoom inhalaties.

Honey

Het is een uitzonderlijk puur natuurlijke slijmoplossend, verwijdert slijm, en is nuttig voor het bestrijden van infecties in de keel en het minimaliseren van ongemak, een doel dat kan worden triggering snurken. Gorgelen met warm infuus framboos blad en twee eetlepels honing in 50% kopje drinkwater

Olijfolie

Cheer up met deze anti-snurken potion:. Mix een kopje olijfolie en vijftig gram rue in een luchtdichte verpakking. Laat marineren, bekleed, voor twee weken, druk en in een schemerige container houden. Maken gebruik van tevoren matras, op de neusgaten en de hals.

The Onion

Een grootmoeders behandeling misschien kan je hulp hen verminderen. De ui is een decongestivum organische en luchtweg, obstructie is een oorzaak van snurken. Je slash het in 50 procent en strooi zout op. Dan het weg ga je op een bord op het nachtkastje.

CPAP maskers

Dit is de meest productieve behandeling voor obstructieve snooze apneu en heeft ontwikkeld tot een breed toegepast remedie. Het bestaat uit een neusmasker dat de luchtweg kristalheldere behoudt bij het verstrekken van positieve spanning in de lucht die locatie.

Nozzle

Het is een plastic mond apparatuur kan eventueel nuttig zijn voor mannen en vrouwen met matige slaap apneu of die snurken ongelooflijk stevig, beweert de Nationale Snooze Basis. Het zal worden bevestigd door een tandarts, en voldoet aan de kaak en de tong te behouden de keel en luchtwegen open te stellen alle door snooze.

Anti-snurken kussen

Een kussen die in de vorm van een beer, is een inrichting kunnen detecteren snurken uitgevonden in Japan. In die omstandigheid, de beer werpt slechts een van zijn benen om u uit te nodigen zorgvuldig zijwaarts draaien en als gevolg stoppen met snurken. Het is groter dan het verwerven van een duwtje van uw partner.

De Countrywide Rest Basis ervaringen die men denkt dat er meer dan tien miljoen mensen hebben obstructieve slaap apneu. Veel meer dan de helft van deze personen zijn te zwaar, en de meeste van hen snurken sterk. Zij adviseren mensen om hun partners te helpen om een ​​professionele medische sessie maken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.