Behandelingen voor puistjes – Hoe Behandeling Zits In een natuurlijke manier

Natuurlijke genezen voor zits

Een verscheidenheid van zuivere elementen worden toegepast als krachtige pure remedie voor acne die direct beschikbaar in de kruideniers en supermarkten zijn. Pure therapieën zijn meer behulpzaam en voert soms een stuk beter dan de producten en oplossingen die er meer dan de teller. Ze hebben geen facet effecten en zeer laag geprijsde.

 • Citroensap gecombineerd met melk kan een effectieve gezicht wassen te maken. Meng het limoensap met rozenwater en weg te gaan op de huid voor ongeveer 20 minuten, reinig deze dan uit. Uw huid wordt vernieuwd wanneer u spoelen met warmte H2O.
 • Rozenwater gemengd met sandelhout is een succesvolle acne therapie alleen van toepassing op de deal met en spoel af met h2o net na twintig minuten. Sandelhout zou de huid schoon te maken.
 • Ground sinaasappelschil pasta kan worden gebruikt als een gezichtsmasker en reinig het af met warmte h2o. Sinaasappelschil geur echt geweldig en het heeft heel wat vitamine A en C, die is ongelooflijk waardevol bij de behandeling van acne.
 • Gebruik eigeel op de poriën en de huid en weg te gaan is er gedurende twintig minuten, spoel het af. Eigeel heeft veel vitamine A die een remedie voor puistjes. Dit is echt een productieve genezen voor zits.
 • Apple cider azijn kan gebruik worden gemaakt van op de huid tot acne verhelpen. Het doodt acne producerende kiemen, evenwicht pH van uw huid, maar ook genieten van de olie uit de poriën en de huid.
 • Tea Tree olie is een typische all- pure woonplaats antiseptische, die u kunt ontdekken in een apotheek. Tea Tree Oil kan direct worden gebruikt om puistjes plekken om micro-organismen te voorkomen of, als u sterk verdunnen met een extra olie meer dan je hele deal met. Tea tree gel kan een stuk makkelijker te implementeren dan de olie, en dit is zeer goed voor het maken gebruik van over grote gebieden van de poriën en de huid,
 • limoen-of citroensap gemengd in een klein beetje van drinkwater en gebruikt met een watje naar locaties routinematig. Vitamine C in het limoensap doodt de ziektekiemen en te ontdoen van acne . Citroensap heeft ook samentrekkende effect op de huid, die werkt om zichtbare poriën en de huid.
 • sandelhout en zwarte gram (een zwarte linzen zoals bonen) plakken. Uitvoering van deze combinatie op de ervaring en vertrekken op rechts weg en spoel af in de ochtend
 • zout en azijn pasta gewreven op de getroffen plek en afspoelen met lauw drinkwater net na 20 tot dertig minuten.
 • Implementatie tand pest maakt het ook mogelijk om de zwelling en duidelijk dat de poriën en de huid te verminderen. Het hangt af van verschillende huid. Zowat elke lichaamsbouw heeft verschillende stijl van de huid en een aantal merchandise functie op sommige mensen vandaag de dag en sommige niet.
 • Naast deze mensen, je wilt wissen van bepaald voedsel te sturen spul dat resulteert in zits splitsen. De voedingsmiddelen die moeten worden vermeden zijn: chocolade, kaas, suikerhoudende voedingsmiddelen, kunstmatig gekleurd levensmiddel, aardappel. U nodig heeft om te ontdekken uit ook welke maaltijden resultaten in de spleet uit, simpelweg omdat elk individueel lichaam heeft verworven hun bezit poriën en de huid soort die verschillende van vele anderen.
 • wassen het gezicht met een zits schoonmaak zeep en warm water 2 keer van dag tot dag zal het kappen van de olie in de poriën en de huid en duidelijk de micro-organismen. Het consumeren van veel water zal helpen voor het spoelen van de verontreinigingen van het menselijk lichaam en de harmonie van de pH van de huid. Drinkwater hydrateert ook de huid en kan helpen om acne overwinnen.

  Category: Dieten

  Comments are closed.