Behandelingen voor snurken Wanneer Uitademen

snurken hoewel uitademen, ook wel bekend als exhalatory snurken, vindt plaats wanneer je ademhaling doorgang belemmerd hele rest zal worden. Wanneer uw ademhaling wordt een uitdaging te zijn, je longen duw de lucht door de luchtwegen met veel meer kracht om te compenseren voor de obstructie. Dit kan ertoe leiden dat de weefsels in je keel te trillen, de ontwikkeling van het snurken lijken. Behandelingen voor snurken hoewel uitademen fluctueren afhankelijk van de oorzaak van het snurken.

Gewicht problemen kan leiden tot snurken hoewel uitademen als er te aanzienlijk gewicht op de keel als je slaapt op je weer, vernauwing van uw luchtwegen. Als dit het geval zou het beste punt te doen aan het wezen overgewicht te verlagen. Het advies inwinnen van uw arts voor de beste behandeling selecties.

snurken kan ook optreden als je zacht gehemelte – de offerte weefsel aan de achterkant van het dak van uw mond – is ongebruikelijk laag of dik, of als je amandelen hebt vergroot. Als dit de omstandigheid slapen op uw zijde kan eventueel praktisch. Als het niet, kunt u eventueel willen denken over chirurgische procedure te minderen met de meting van de weefsels belemmeren uw luchtwegen.

Rest Slaapapneu is een probleem dat leidt tot om respiratoire tijdelijk te staken gedurende slaap, als gevolg van een gedeeltelijk of geheel geblokkeerd luchtwegen. Wanneer je uiteindelijk lucht rijdt door uw luchtwegen, kan het eindresultaat in een luid snurken of snort. Mensen die lijden aan slaap apneu zijn meestal niet bewust van het probleem totdat iemand anders het observeert en vertelt hen.

Als slaap apneu leidt tot u te snurken, met uw medische professional. Oplossingen kunnen dingen zoals chirurgische behandeling zijn te ruimen overtollige weefsel dat kan blokkeren uw luchtwegen of mondelinge eenheden om uw luchtwegen te behouden geopend hoewel je snooze.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.