Behandelingen voor Zits op het scrotum

Clindamycine is een antibioticum gekocht onder de fabrikant te kunnen identificeren Cleocin HCI. Dit antibioticum wordt oraal ingenomen te worstelen uit micro-organismen in uw totale lichaam die mogelijk verslechterende je acne conditie. Dit antibioticum moeten niet worden genomen door mensen met ziekte van Crohn, colitis, of lever of de nieren ziekte, of door astmapatiënten. Het geneesmiddel wordt aanbevolen door een arts en moeten moeten worden genomen als de medische professional stelt. Je moet echt de hele klas van dit antibioticum afmaakt, zelfs als u verbeteringen te ontdekken, of als u uw zits verdwijnen.

Acquire Clindamycine met acht oz. h2o aan keel ongemak te voorkomen. Dit antibioticum is verbonden met een matige aspect resultaten die misselijkheid, buik overstuur, een milde uitslag op je huid en jeuk, en keel ongemak omvatten. Als u ontdekt dat u waterige of bloederige diarree, of als u griepachtige verschijnselen, hele lichaam pijn, koude rillingen, koorts, intense misselijkheid, maagpijn, of darkish urine ontwikkelen, ophouden in dienst van de behandeling en het bezit komen van uw arts direct.

Erythromycine is een oraal antibioticum gekocht in merknamen als EES Filmtab, EES korrels, Erythorocin Stearatt Filmtab, PCE Dispertab en EryPed. Het antibioticum verhindert de groei van, en in sommige gevallen vernietigt, bacteriën door het verminderen van de productie van eiwitten die door de microben om te overleven. Het antibioticum wordt meestal aanbevolen voor de behandeling van infecties. Dit medicijn niet kunnen worden genomen door mannen en vrouwen die zijn gebruik te maken Orap / pimozide of Propulsid / cisapride het antibioticum kan interageren met deze geneesmiddelen op recept en resulteren in hartritme complicaties. Als u myasthenia gravis of leverziekte, moet je om te suggereren uw medische professional unieke dosering richtingen wellicht nodig zijn om erytromycine gebruiken.

Neem gewoon het hele programma van dit antibioticum als het is aan te bevelen, en nooit verpletteren, barsten of het openstellen van de antibiotica tabletten voordat je ze eet. Blijf weg van te veel blootstelling aan daglicht of UV-licht van zonnebanken en zonnehemels, te wijten aan het feit dat je kunt lichtgevoeligheid verwerven hoewel gebruik te maken van deze oplossing. Consumeer erythromycine met levensmiddel of op een lege maag met een acht-oz. glas drinken van water of melk. Aspect gevolgen van erytromycine bevatten misselijkheid, braken, buik overstuur, diarree, vermoeidheid, duizeligheid en jeuk. Staakt het werken met het antibioticum als je borst pijn, een grillige hartslag, flauwvallen, geelzucht, afm urine of waterige en / of bloederige diarree en telefoon uw medische professional onmiddellijk detecteren.

Tetracycline is minder dan merknaam namen Sumycin, Panmycin en Ala-Tet markt gebracht. Dit antibioticum vernietigt bacteriën in je gehele lichaam dat misschien kunnen bijdragen aan uw acne. Het wordt ook gebruikt voor het verhelpen van chlamydia, gonorroe en urinewegen bacteriële infecties. Beperk uw blootstelling aan ultraviolet licht van gewicht en zonlicht bij gebruik van deze antibiotica, en zich onthouden van het hebben van een vitamine supplementen, laxeermiddelen, maagzuurremmers of ijzer of calcium voedingssupplementen twee uur voor of snel direct na het antibioticum deze oplossingen kunnen de prestaties van tetracycline verminderen .

Waarschuw uw arts als u een nier-of leverziekte, aangezien onderscheidend doseringseisen voorkomend geval kan hebben worden beschouwd. Houd u aan de dosering instructies van uw arts voor dit antibioticum te krijgen elke dosis met acht oz. van het drinken van water op een lege maag twee uur voorafgaand aan uw maaltijden. Koor van het nuttigen van zuivel producten bij dosering: het behandeling absorptie belemmert. Als u detecteren zwelling of zweren op uw geslachtsdelen, of als u misselijkheid, diarree, braken, gastro-intestinale klachten, zweren in de mond, zwelling van de tong te bouwen, problemen met slikken, duizeligheid, wazig gezichtsvermogen, koorts, griepachtige symptomen of minder herhaald plassen, waarschuw dan uw arts en stop het toepassen van de koopwaar. Je moet echt beschikken over ongebruikte tetracycline wanneer het verlopen is.

Category: Gezond eten

Comments are closed.