Behandelmethode voor Cystic Acne

Cystic Zits is te midden van de ergste vorm van acne en het hardst te verzorgen. Ze zijn het meest waarschijnlijk ingegeven door P. acnes micro-organismen, die ook leiden tot frequente puistjes. Laesies van Cystic Acne zijn extra pijnlijke en veel meer mogelijk om litteken dan zachte of gemiddelde situaties. Zits op de borst, kin, weer terug zijn meest frequente soorten.

De letsels van Cystic Acne druk op de naar binnen en scheuren de binnenkant lagen van de huid. Dus, het enige verschil dat veroorzaakt een ontsteking blijft uit het bereiken van de traditionele lokale anti zits producten te maken. Het wordt als de meest vitale vorm van acne door veel dermatologen, die erkent dat de standaard behandeling van acne methode niet effectief zijn tegen deze Cystic puistjes. De langere tijd die het kan duren om boosts herstellen de mogelijkheid voor poriën en huidproblemen en schrikken om kritieke fasen. Getting kennis van de potentiële stimuli en procedure juist belangrijk in de situatie van Cystic puistjes. Anders kunnen mensen misschien verergeren de omstandigheid hen zelf.

Sommige mensen zijn gevoelig voor Cystic puistjes wanneer andere mensen niet maar kan niet volledig worden voorkomen door een suggereert. Zeker, er zijn middelen die handig zijn in het minimaliseren van de prevalentie. De eerste optie, want het is met andere rassen van puistjes, is het gebruik van typisch die er anti cystic acne items. Mensen vandaag de dag die lijden aan het moet stipt een eenvoudige huidverzorging schema dat baden en gezicht wassen bevat met een vloeibaar reinigingsmiddel alternatief van zeep. De ingrediënten die worden gebruikt om zeep vorm nog meer verstoppen de poriën en de huid poriën.

 • Exfoliants die salicylzuur bevatten gekapt aanwezigheid van microben in de poriën, zwelling en roodheid en exfoliëren oppervlak en poriën voor de vooruitgang van de olie circulatie.
 • Toepassing van benzoylperoxide is het goed om micro-organismen in de poriën te doden. Niettemin moet worden vastgesteld dat het item niet alcoholische drank, menthol of andere irriterende stoffen die ontstekingen en roodheid te maximaliseren bevatten.
 • Dikke vochtinbrengende dit soort als lotions poriën verstoppen en moet niet echt worden ingezet op stukken van de huid die worden beïnvloed door puistjes of het probleem mogelijk te maken. Gel of lotion soorten zijn te verkiezen.
 • traditionele acne genezen zou kunnen helpen sommige patiënten van Cystic acne, maar het is niet effectief voor de enorme de overgrote meerderheid. Individuen moeten controleren met een dermatoloog als een maand van de traditionele behandelmethode geeft gering of geen effect. Er zijn andere processen die door deskundigen worden vastgesteld voor de behandelingsmethode van Cystic puistjes

  fotodynamische behandeling (PDT):. In deze techniek, een lichtgevoelig crème wordt lokaal toegepast op de poriën en de huid, die vervolgens gaat door geslaagd blootstelling aan karmozijn of blauwe LED constant. Deze therapie krimpt talgklieren en vermindert hoeveelheid olie in de poriën micro-organismen, die alle als gevolg minimaliseren Cystic Acne elimineren. Onderzoek onderzoeken hebben bewijs van goede effecten dankzij deze behandelingsmethode bekendgemaakt. De remedie strekt zich meer dan een paar maanden en is vrij prijzig ook. Niettemin, met de aard van de effecten die het heeft geleverd, zou PDT lijkt een haalbaar alternatief voor Cystic puistjes

  orale antibiotica:. Verschillende antibiotica voor oraal gebruik worden aangeboden in de markt voor behandeling van acne. Individuen kunnen enige of 1 van hen te gebruiken net na overleg met een huid arts. Een dermatoloog is de beste man of vrouw om een ​​oraal antibioticum dat efficiënt op Cystic Zits ook aanraden. Bactrim en andere sulfa-afhankelijke antibiotica te ontwikkelen tot wijdverspreide veel meer dan ooit dankzij de weerstand van specifieke micro-organismen in de richting van frequent antibiotica. Orale antibiotica opleveren ideale eindresultaat wanneer geconjugeerd met lokale producten. De side-gevolgen van antibiotica zijn, maar niet beperkt tot, huiduitslag, misselijkheid, hoofdpijn, duizeligheid en maag-kwesties zoals maagpijn, diarree, en vele anderen

  Hormoontherapie:. Voortdurende boven afscheiding van androgeen is een van de belangrijkste triggers van Cystic Zits in verschillende mensen vandaag de dag. Onderzoek voordelen duidelijk blijkt dat verlaging van de androgeen productie kan zeer vergroting van de aandoening. Hun aspect-resultaten zijn belangrijk nadeel. Ze moeten worden genomen onder professionele recept en met medicijnen die kant-uitkomsten tegen

  isotretinoïne of Accutane:. Het is een oraal medicijn dat de vorm van olie-klieren verandert in olie te stoppen circulatie. De invloed is snel en duurt maar het geneesmiddel triggers kritische facet-uitkomsten. Mogelijkheid om foetus in geval van zwangerschap, neus bloeden, lever problemen, hoofdpijn, haar verval en te droge huid zijn enkele van de opmerkelijke facet-effecten van Accutane. Zelfs nu, Isotretinoïne is de enige permanente overwinnen voor Cystic Acne.

  Category: Dieten

  Comments are closed.