Behandelplannen voor Acne Inversa

Acne inversa is een aandoening die optreedt wanneer een persoon het niet kan zien en de plaats huid is voortdurend in het bezit komen van met andere poriën en de huid. Als het lijkt, het lijkt op een bedrijf kook-achtige laesie. In sommige gevallen kan het grote en zeer onaangenaam. De bult kan eventueel scheuren en langzaam en geleidelijk ademen een vieze geur en nooit herstellen. Dit is een besmettelijke aandoening, die tunnels onder de huid kan vormen, het aanmelden voor met andere besmette klieren om een ​​soort hard-to-treat gemeenschap.

De symptomen zijn veel meer dan alleen het fysieke. Talrijke patiënten worstelen wanhoop, angst en schaamte rond de huidaandoening, die kunnen beschermen tegen hen uit op zoek naar medische behandeling. In buitengewone omstandigheden kan gevoelens van koorts en vermoeidheid eventueel optreden en kunnen een impact hebben op elke dag misschien wel hebben, typische banen.

De oorzaken van puistjes INVERSA nemen hormonale onbalans, obesitas, gebrek aan essentiële vitaminen en bacteriële infectie. Acne inversa ook mensen die veel meer dan niet-rokers rookt beïnvloeden en kan soms veel meer dan een enkel mens in een gezin beïnvloeden.

p Er is geen behandeling en geen onbewogen remedie voor puistjes inversa. Talrijke artsen een verkeerde diagnose van de kwaal en als eindresultaat, het gaat vaak onbehandeld. In sommige gevallen medische professionals strijden om een ​​aanvaardbare oplossing vast te stellen omdat wat kan vervullen voor slechts een getroffen individu kan niet automatisch de klus tegen. Chirurgie is een oplossing, maar er is zeker geen garantie dat de acne inversa niet verschijnt weer.

Zwaarlijvige mensen moeten lichaamsgewicht dalen tot extra plooien van de poriën en de huid uit te roeien in gebieden zoals borst, lies, oksels, buik en billen precies waar acne inversa ontwikkelt. Behoud van de poriën en de huid schoon te maken en droog kan eventueel ook ondersteunen. Dames moeten echt op een grote steun beha.

De kwaal gewoonlijk gebeurt in de zomer wanneer de temperaturen en luchtvochtigheid zijn groot. Als resterende onbehandeld, zal de huid probleem nog erger. Dat kan misschien leiden tot aanzienlijke littekens en cellulitis, een buitengewoon pijnlijke huid aandoening die ook moeilijk te behandelen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.