Belachelijk Huishoudelijke therapieën voor Acne – wrijven een teentje knoflook op je puistjes

Je moet nooit je me verkeerd, ik ben niet de productie van zachte van een uitdaging die tientallen miljoenen tieners zijn het verwerven van om te gaan met. Ik kom alleen empathie te voelen, heb ik geprobeerd een aantal of zeer vergelijkbaar huis oplossingen met minimale of geen resultaten. Ik kan blijven in gedachten te houden hoe deze uitdaging beïnvloed mijn leven toen ik in mijn tieners, dat is een lange tijd in het verleden, maar een deel van wat ik toen voelde heb het echt nog is merk.

Ik maak licht van natuurlijke remedies voor acne alleen omdat sommige lijken zo van de muur ze moeten hebben spannende van worden vervaardigd.

De achtervolgende zijn een aantal organische therapeutische behandelingen voor acne die all-around vrij veel zo uitgebreid als ik zijn geweest, dus ik denk dat we kunnen verbinden met hen historische therapieën. Wat je wilt om volledig te begrijpen, als deze puur natuurlijke woning therapieën niet goed werken een lange tijd in het verleden, waarom toch gebruiken. Duizenden en duizenden worden besteed aan het verkennen van nieuwe methoden voor de procedure van acne. In mijn jaren van het onderwijzen van jongere mensen vandaag heb ik de schade bekeken, zowel lichamelijk als emotioneel dat eindresultaat van pukkels, en dit is slechts een persoon, de ergste in mijn gevoel, dat ze met alleen maar als gevolg van hormonale veranderingen

Ok, laten we naar de belachelijke woning therapieën voor acne, minimaal in mijn mening. Sommige van die mensen te onderzoeken dit kon nu hebben geprobeerd een aantal van deze. Ik zou heel graag uw beoordelingen als perfect te luisteren

Remedy # een -. Werken met knoflook, even bij type capsule of wrijven de ware teentje knoflook op puistjes,

Mijn feedback:

Als voor het nemen van de capsules, was er de exacte advies voor mijn huisdier, maar als alternatief van puistjes het was voor een vlo uitdaging, maar het kwam niet in te schakelen. Shes slechts vijf pond, als het zou werken in haar methode, hoe is het te veronderstellen functioneren op zeg aa honderd £ 35 tiener.

Wrijven een teentje knoflook op het puistje. Is de toekomst te verplaatsen wassen van je confronteren met citroensap, dat is wat wordt gedaan tot het afsluiten van de geur van knoflook op de vingers? Het is echt moeilijk om te beseffen waarom iemand die niet wilde knoflook op hun adem kritisch rekening zou houden met het op hun confronteren wreef.

Oplossing # 2 – Dit is net een Ive nauwelijks begrepen en het is echt allemaal al een lange tijd geweest. Plaats gekookte havermout op je gezicht gebied voor 15 tot twintig minuten Mijn commentaar

:.

> Zij dont zelfs zeggen tot verbazingwekkende, ik hoop dat mensen streven weten niet om het recht te zetten op de kachel of puistjes zal slechts 1 van de moeilijkheden waarmee zij zullen werken met zijn, zal een verschroeide ontmoeting de andere.

Behandeling # drie Dit is een nieuw slechts een voor mij, gelden Head and Shoulders shampoo om je confronteren of het gehele lichaam.

Mijn opmerking:

Heeft nieuw onderzoek ligt dat roos is vergelijkbaar met puistjes ace? Waarom anders zou worden geïnstrueerd om Hoofd en Schouders roos shampoo of een shampoo slechts een het gezicht te gebruiken. Ook als je dan dit u een grotere plaats pleisters op je ogen, gewoon niet te vergeten het brandende gevoel van de vorige keer kreeg shampoo in je ogen.

<. strong> Oplossing # 4 – Dep een beetje honing direct op een puistje en spoel af na vijf minuten

Mijn commentaar:

Mijn hoektanden zou dit aanbidden een vijf minuten theyd hebben het lang verdwenen in een ogenblik.

Youd grotere spuiten door zelf met insectenverdelger net voor deppen de honing, of je zal te zoemen luisteren. Ik weet individueel een bug kan aanvallen in ongeveer een volgende

Oplossing # 5 -. Blend poeder . kaneel met honing en gebruiken om je puistjes, laat het over meer dan ‘s avonds

Mijn review:

Dit lijkt veel meer als wat ik toevoegen aan mijn havermout voor ontbijt, smaak lekker, maar die een kleverige troep op hun ervaring wil overnachten.

Als je de geur van vakantie potpourri met het aroma van kaneel, het zou gewoon leuk doelstellingen van uitstekende vakantie, die misschien wel steun je het gevoel verbeterd in de ochtend als je veeg afwezig de puinhoop van u en uw matras kleding.

Behandeling # zes – Hou je van aardbeien, combineren gemalen bladeren met drinkwater en zet op puistjes kan ondersteunen om het puistje zwelling

Opmerking verminderen:

Aardbeien kunnen worden gekocht in de winkel en je kon de bladeren te verwijderen, maar die bekend is met welke chemicaliën ze op hen hebben gespoten. De andere remedie is een aardbei patch in onze achtertuin en niet veel zijn in dat

Cure # zeven -. Wil je de puistjes zappen , neem dan gewoon nootmuskaat, zijn melk te plakken gebruik maken om puistjes voor hen om weg te gaan

Commentaar:.

Op dit een persoon die ze vertrokken nog steeds uit twee elementen, als je eieren en rum (eierdrank) nemen, kan je het drinkt in de plaats aan te trekken op uw gezicht. Ik kan de garantie vindt u een veel gelukkiger mijn achteraf.

Zoals ik al zei in de aanvang zoek ik deze zeer amusant. In mijn latere hub ben ik van plan te gaan over punten die niet zo dom over poriën en de huid behandeling en andere geeft van omgaan met acne.

Category: Gezond eten

Comments are closed.