Belang van Natuurlijke vitaminen voor onze algehele gezondheid

Wat zijn Natuurlijke vitaminen?

Nutritional vitaminen en mineralen bieden eindeloze hoeveelheid voordelen voor de gezondheid, maar, met een voorsprong van i chatten over alle algemene voordelen voor de gezondheid, laten paraferen hebben een begrip van wat vitaminen zijn. Vitamine zijn natuurlijke verbindingen, belangrijke vitaminen en mineralen, die naar verwachting door ons lichaam om ons alle cruciale functies in ons lichaam. sommige vitaminen kan niet worden gesynthetiseerd door ons systeem, en als resultaat, ons lichaam verkrijgt ze van de voeding.

Natuurlijke vitaminen deelnemen aan tal van complexe biochemische reacties in ons lichaam. Einde gevolg van een dergelijke biochemische reacties is wat maakt ons lichaam alle taken die nodig zijn om te leven.

Enkele voorbeelden van Nutritional vitaminen

wijdverbreide voeding vitamines, die we horen over het algemeen behouden uit te voeren , zijn vitamine A, B (complexe natuurlijke vitaminen), C, D, E en vitamine K.

Van alle vitaminen genoemde eerder vermeld, alleen vitamine B en C in water oplosbaar zijn. Alle andere vitaminen zijn in water oplosbaar.

Doel van Vitaminen

Dus, waarom zijn natuurlijke vitaminen voordeliger? Waarom zijn ze nodig?

Zoals hierboven vermeld, natuurlijke vitaminen spelen een cruciale doelstelling in het behoud van de gezondheid door samen te werken in grote verscheidenheid van biochemische reacties. Vitamine A is essentieel voor het beschermen van gezonde ogen, vitamine B voor een ideale snelheid van het metabolisme, vitamine C voor gezond immuunsysteem proces, vitamine D voor gezonde botten, vitamine E voor het werken met reactive oxygen species en vitamine K voor de beste stofwisseling en man wellness.

Natuurlijke vitaminen geven oneindige verscheidenheid diverse voordelen, kon ae boek worden gepubliceerd alleen een overzicht van de extra voordelen, maar belangrijke mogelijkheden van hen zijn hoger dan vermeld.

verkrijgen Genoeg Nutritional vitaminen

Op de uitkijk op het aantal winsten die vitaminen presenteert, is het zeer belangrijk om natuurlijke vitaminen tekort als tekortkomingen leiden tot nogal wat professionele medische problemen geworden. Een persoon zo positief dat je met veel vitamines te maken is om een ​​zeer goed goed uitgebalanceerd dieet plan dat alle benodigde natuurlijke vitaminen bevat houden. Als onze voeding is niet in staat om voldoende hoeveelheden van natuurlijke vitaminen te verstrekken, dan vitamine voedingssupplementen zijn een verdere selectie, die zoals door chatten met uw echtgenoot en kinderen arts kan worden beschouwd.

Hoe Aanzienlijk is veel te Een grote deal?

Hoe weet je wat is het minimale bedrag van specifieke vitamine die je dagelijks nodig? Hoeveel is veel te sterk?
Om te reageren op die vragen, de meeste landen hebben Raadzaam Nutritional Hoeveelheid (ADH) tabellen, waarin de minimum-en de hoogste concentratie naast andere handige informatie en feiten lijst geformuleerd.
Deze RDA bedrag moet echt in zaak worden genomen om te overwegen om een ​​gezonder en voedingsstoffen rijke dieet programma te ondersteunen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.