Belemmeringen voor hoge kwaliteit en betaalbaar Gezondheid en fitness behandeling

Sociaaleconomische vervult een belangrijke rol in de beslissing van een familie om te zoeken naar de gezondheidszorg begeleiding. Bij het onderzoek socioeconomics, gezondheidszorg grenzen aanwezig, omdat algemene gezondheidszorg beperkt of niet beschikbaar. Voor onderhavige geval, aan de zuidkant van Chicago, minimal-kasstroom bewoners hebben toegang tot raad van Welzijn voorzieningen of Cook County Hospitals. Raad van algemeen medische voorzieningen erkennen klanten op zich eerst voor en eerste dekking van de dienst. Cliënten komen aan het welzijn faciliteit door 8:00 tot gezondheidszorg bedrijven krijgen. Helaas, 50 of meer patiënten kunnen goed rond wachten voordat acht: 12:00 voor soortgelijke aanbieders. Op basis van wellness, extra mensen krijgen een afspraak: Een getroffen persoon kan afstand van in de rij door contact voor een artsen benoeming blijven. Anderzijds, wordt de geplande afspraak twee of enkele maanden later. Patiënten hebben vergelijkbare ontmoetingen in Cook County diner Healthcare faciliteit onverwachte noodsituatie kamers.

Wachten op een twee of drie maanden artsen afspraak, het omgaan met lange sporen, en uitgebreide uren ontmoedigt mensen vandaag de dag op zoek naar de gezondheidszorg deskundige diensten. In Chicago, zijn veel grote ziekenhuizen aangeboden voor patiënten. Toch kunnen mensen vandaag de dag zonder weinig of geen verzekeringen afwezig behalve in noodgevallen worden gedraaid. Na de eerste onverwachte noodsituatie bedrijven wordt aangeboden, kan een patiënt te verwerven zich aan up afspraken. Zoveel, diner bereiden County Medical centrum zal alle klanten, ongeacht geld. Meerdere minimal-inkomsten patiënten in aanmerking komen voor beperkte welzijn dekking van de nationale overheden. Besloten wijzen op gezondheid en fitness verzekering financiering voert een aanzienlijke baan in het helpen van gezinnen krijgen wellness zorg. De schrijvers moeder gebruikt een paar keer in een provincie medisch centrum al snel na een operatie voor een kwaadaardige tumor te verwijderen. Staat zorginstelling budgetten zoals individuen te herstellen in eigendom, vooral als gevolg van kosten en beschikbaarheid bed. Helaas zijn conditie ziekenhuizen overladen met mensen.

Ervaringen identificeren de regelmaat van een unieke zoekt medische overweging. In sommige gevallen, patiënten uit te houden tot een ziekte is geëscaleerd, hetgeen afbreuk kan doen voor aanzienlijke gezondheidszorg en financiering. Een enkele onderzoeken vastgesteld dat een aantal van de meest stabiele correlaten van screening bestedingen financiële armoede, werkloosheid en gebrek aan gezondheid en fitness verzekering was geweest. (James Hall, Greiner, gespen, Born, en Ahluwalia, 2008, p. 4). Gevolg van de recessie, veel meer mensen zijn met geen dekking en vertraging medische professionals bezoeken. Daarnaast worden overheidsfinanciering tekorten voor zorginstellingen die minimale-inkomsten patiënten rekenen op het wegwerken van de kliniek verblijven en de tarieven voor providers. Mensen en aanbieders nadelig worden beïnvloed door de recessie.

Verlies van werk is nog een barrière voor het ontvangen van gezondheidszorg. Als een man of vrouw in aanmerking komt voor de werkloosheidsverzekering plan van betalingen, het prijskaartje van de dekking hoger is. Echter, een klant vraagt ​​om te bepalen, wat vitaler voedsel, huur, nutsvoorzieningen, of verzekeringsuitkeringen. Werkloosheid winsten mogelijk niet overeen met het geld van de reductie bezetting. Bijgevolg patiënten willen vereenvoudigen en te besteden aan de behoeften. Als een getroffen individu kinderen heeft, het geld last is groter. Daarom kunnen vader en moeder goed rekenen op punt uit klinieken of provincie ziekenhuizen om de gezondheidszorg kosten te dekken. Dat gezegd hebbende, staat de klinische faciliteiten vraag naar diensten, maar het getroffen individu kan worden gefactureerd. Op basis van de kwaal, kan kosten dan wat een individu in staat is om te betalen escaleren. Het Bureau van Human Providers kunnen beschermen meeste medische prijzen, maar met de financiering beperkingen voor de kwalificatie patiënten. De onzekerheid over het potentieel om uit vork voor de gezondheidszorg prijskaartje misschien ontmoedigen 1 uit te stellen op zoek naar gezondheidszorg hulp.

Taal en geletterdheid een belemmering voor de gezondheidszorg kunnen zijn. Taal obstakels, sociaal-economische factoren, psychische trauma’s met betrekking tot migratie en optie welzijn-op zoek naar gedrag zijn slechts enkele van de beperkingen die waarschijnlijk een schadelijke indruk hebben op het welzijn in deze populaties. (Caperchione, Kolt, en Mummery, 2009, p. Twee). Hoewel ziekenhuizen en klinieken staat tweetalig team hebben versterkt, kunnen klanten eventueel in het begin bang voor het begrijpen van een huisarts of een andere taal. Mensen zonder papieren uit een andere regio kan heel goed betrekking hebben op deportatie wetgeving ongeacht de gezondheidszorg te verzekeren van discretie.

. Daarnaast geloof vervult een belangrijke functie bij het zoeken naar de gezondheidszorg belangstelling. In de schrijvers familieleden en lokale gemeenschap, patiënten krijgen waardoor compleet regelen naar een huisarts als uitdagend. Geneeskunde voorschriften en tests worden apprehensively genomen. Patiënten ervaren dat artsen in staat zijn om de vaststelling van gezondheid en fitness problemen: Toch, wanneer individuen hebben beperkt of geen verzekering, wordt de bestaande bezorgdheid over het verkrijgen van de beste deskundige diensten. Artsen hebben de uitdaging van het onderhoud van de patiënten met een beperkte professionele medische geschiedenis en het leveren van de ideale oplossingen biedt een obstakel. Daarom zal mensen moeten alle met hun gezondheid gerelateerde achtergrond en voorschriften om artsen te helpen betrekking hebben. In noodgevallen kan artsen ook rekenen op echtgenoot en kinderen leden aan klinische geschiedenissen betrekking hebben. Daarom, geliefden klanten nodig om een ​​individu te benoemen tot gezondheidszorg personeel betreft beheren wanneer een persoon bewusteloos is.

Het invullen van de gezondheid gerelateerde rassen levert een probleem voor mensen ontbreekt geletterdheid mogelijkheden. Culturele angsten, negatieve activiteiten en de omgevingsomstandigheden kunnen beïnvloeden van een persoon vaardigheid om een ​​verwaarloosbaar onderwijs en leren te bereiken. Bijgevolg verschillende ziekenhuizen hebben personeel die kunnen helpen mensen invullen benodigde papierwerk. Dat gezegd hebbende, de verlegenheid van het delen van individuele informatie toe te laten of soorten ontbreekt van het lezen en componeren vermogens kunnen een belemmering vormen voor het krijgen in een klinische faciliteit. Helaas, zou een individuele medische bedrijven uitstellen tot het scenario is extreem. Een cruciale uitdaging voor medische professionals is om een ​​medische geschiedenis op te halen in onverwachte noodsituaties. Healthcare geschiedenissen mogelijk beperkt, omdat angsten, analfabetisme en vooroordelen. Bijgevolg mensen lopen beter gevaar origineel verkeerde diagnose, omdat artsen afwezigheid die individuele gezondheidszorg geschiedenis.

levensstijl speelt een belangrijke rol in de gezondheidszorg beperkingen door ongunstige percepties en angsten betreffende medische behandeling. Activiteiten van de Groep en de echtgenoot en kinderen kan negatief van invloed zijn op allerlei afhankelijkheid van gezondheidszorg goeroes. Gezondheid-gerelateerde fraude en misbruik, huidige real zoek kwesties knus gevoel of vertrouwen artsen en medewerkers. Ondanks het feit dat fraude of misbruik betekent een klein deel van de negatieve ontmoetingen, wanneer blijkt, konden de patiënten een fobie of apprehensiveness betrekking tot medische oplossingen vast te stellen. Bij iemand geval werd een arts ontdekt schuldig aan misbruik van patiënten. (Nix, 2012) Medische misdaden toe te voegen aan patiënten paniek, dat van invloed is volledig vertrouwen een professionele medische deskundige. 1 onderzoek werd een lijst van beperkingen op het verwerven van welzijn zorg bedrijven voor mensen met kanker en schetste Dread van vernedering met endoscopie. (James, Corridor, Greiner, gespen, Born, en Ahluwalia, 2008, p.3) Cultureel, patiënten kunnen probleem met een arts van het omgekeerde seks te hebben: Daarom, gezondheidswerkers nodig hebben om de klus te klaren op escalerende individuele vertrouwen.

Nog een andere culturele barrière voor gezondheid-gerelateerde oplossingen is een volk religieuze beleving. Een klanten willen handhaven spirituele overtuigingen met betrekking tot de weigering van bepaalde zorgprocessen kan negatieve invloed hebben op de gezondheidszorg personeel en mensen romantiek. Bijvoorbeeld, kan een patiënt een zekere geneeskunde of producten te weigeren, die kan heel goed resultaat in de professionele medische staf toevoegen van stam naar een getroffen persoon. In persoonlijke activiteiten, een paar klanten gezegd dat hulpverleners het gebied zou betreden op avond terwijl de patiënt wordt verdoofd en vraag de mensen aanvaarden om een ​​behandeling te voltooien: Gelukkig zijn niet alle medische professionals vakantie resort aan de vast te houden aan strategieën. Toch kan uit een vorige ongunstige ervaringen eventueel deelnemen aan een doel in het zoeken naar medische hulp.

Tot slot, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare gezondheidszorg is essentieel voor alle klanten. Niettemin, grenzen bestaan ​​aan de ontvangst van nuttige professionele medische bedrijven. Socioeconomically, beperkte of geen verzekering, is een belemmering voor het ontvangen van medische diensten. Inkomstenderving betekent dat de patiënten goed kunnen elimineren ziektekostenverzekering plan. Het uitgebreide wachtruimte rond kamer situaties en de onzekerheid van overheidsfinanciering voor professionele medische kosten ontmoedigt mensen van het zoeken naar gezondheidsgerelateerde ondersteuning. Zo kunnen mensen goed gezondheidszorg hulp uit te stellen in geval van nood. Taal en geletterdheid kunnen de huidige problemen voor klanten op zoek naar professionele medische aandacht. Culturele overtuigingen kan invloed hebben op hoe een persoon bekeken gezondheidsgerelateerde team of geselecteerde behandelingen. Heb vertrouwen in speelt een belangrijke functie in het aanvaarden van de gezondheidszorg begeleiding: Destructieve ontmoetingen met medisch personeel kan mogelijk mensen te beïnvloeden om medische aandacht uit te stellen. Als gevolg daarvan kan een individu niet het ontwikkelen van een betrouwbare gezondheidszorg erfgoed, die kan om te beginnen met invloed medische diensten. Belemmeringen voor zorgaanbieders assortiment en exclusief voor elk persoonlijk. Artsen en individuen nodig hebt om problemen of obstakels die goed kunnen een impact hebben op het ontvangen van hoge kwaliteit klinische zorg communiceren.

Referenties

Caperchione, CM, Kolt, GS, en Mummery, W. (2009). , 23 (twee), 97-honderd.

Nix, N. (2012). Berwyn medische professional geïdentificeerd schuldig aan seksueel mishandelen getroffen individu. Chicago Tribune News. Ontvangen van webpagina: http://content.chicagotribune.com/2012-05-08/information/ct-satisfied-doctor-billed-20120508_1_berwyn-physician-sexual-assault-ricardo-arze

Wellness Zorg Bronnen

Heath bescherming voor bedrijven en vakbonden

http://www.healthcare.gov/weblog/2010/08/errp.html p> Amerikaanse ministerie van Welzijn en Human Bedrijven

http://minorityhealth.hhs.gov/templates/look through.aspx? lvl = twee en lvlID = 18

Jongeren, Ouderen, en zeer betaalbaar algehele gezondheid zorg Act

http://www.health care.gov/information/factsheets/2011 / 08/younger-older people.html

Category: Supplementen

Comments are closed.