Beloningen voor gewichtsvermindering en Gezondheid

Beloningen

dieet in door zelf heeft een groot aantal voordelen die direct gebeuren, als eindresultaat van het verliezen van vet, het eten van meer gezonde, en training. Ik hou ook van mezelf kleine prikkels tijdens mijn dieet programma op de instandhouding van mezelf gaan geven, en ik hou van om te komen met een checklist van voordelen voor het volbrengen van mijn doelen. Het geeft me teveel vastbesloten te blijven houden de vaart erin.

Automatische positieve aspecten van Overgewicht Daling

De positieve aspecten van het afstoten van het lichaamsgewicht verschillen van individu tot man of vrouw, en meestal afhankelijk levensstijl en voeding regime, maar hieronder zijn een paar haalbare winst:

 • Verlaagt dreiging van cardiovasculaire aandoening
 • Keert of stopt diabetes
 • Verlaagt bloeddruk
 • Lessens LDL (negatieve) cholesterol en triglyceriden graden
 • Gewrichten kon veel beter net na vergieten pond
 • Terug kan heel goed echt superieur gevoel kort na het wegwerken van het lichaamsgewicht

 • verbetert de houding
 • Verhoogt rust apneu
 • Winsten kracht
 • voelt en lijkt gezond te zijn
 • heft zichzelf zelfvertrouwen
 • Lijkt veel aantrekkelijker (niet alleen aan andere mensen, maar ook voor zichzelf)
 • Suits in verkleinde outfits, of outfits die voorheen beperkt waren
 • gevoel beroofd

  Nogal wat mensen gaan voelen beroofd wanneer ze gaan op een dieet, en dit kan van tijd tot tijd leiden tot hen te haperen, of zelfs om het volledig af te sluiten. Abby Campbell’s korte artikel behandelt dat onderwerp met kop, dus als het een of ander ding je in geïnteresseerd bent, kijk op de hyperlink:

  Beloningen Tijdens het dieet plan

  Naast mensen voordelen die snel bewaarheid toen we laten vallen pond of een gezonde manier van leven te behouden, ik wil methoden te vinden om de aanpak spannende behouden. Sommige van mijn ideeën:

 • ik ontdekken nummers die ik echt leuk, en te laden op mijn MP3-speler. Je kunt bijna niets zoals audio mij te motiveren om uit te werken te vinden, en om tijd te laten vliegen door
 • koop ik veel voedzame maaltijden die ik genoegen neem zeker inch Niet iedereen houdt van de exacte etenswaren, maar je zou er zeker van zijn om genoegen te nemen in een aantal veel meer dan vele anderen
 • Ik houd mijn ogen open te stellen voor recepten die echt me psyched. Er zijn massa’s van hen die er, net als een aantal die zijn gezond
 • ik ook graag positief te maken Ik heb veel lagere of geen-calorie specerijen, kruiden en sauzen en mosterd die een grote hoeveelheid van onder andere smaak aan mijn voedsel met uit afbreuk te doen aan de gezondheid. Het is moeiteloos een zacht voedsel om te zetten in een ding verleidelijke door het toevoegen van gewoon de ideale kruiden
 • Ook maak ik ervan overtuigd dat ik maak wat verfrissende drankjes op verzengende dagen. Er zijn nogal wat dranken die uitstekend bij u passen (als zeer lang als je niet overdrijven), of op minimaal aanvaardbare zo uitgebreid als je ze niet veel te vaak
 • ik zelfs nu gaan uit eten op feest, ik maar eens kijken wat ik in, en leveren een deel van het verblijf, indien de porties zijn te massaal te rechtvaardigen het nemen van alles in een persoon zitten (dat de meeste van de tijd gebeurt, en ik waardeer restjes , zo mooi)
 • ik om met mezelf om iets op mijn ‘nee’ verslag van levensmiddelen bij een gebeurtenis. Als het iets is dat ik mezelf, maak ik een veel gezonder model van het
 • Als je van koken, kan een kookles en een onderhoudend punt om uit te testen zijn. Je zou een heleboel studeren!
 • Probeer verkleden, en het beheren van jezelf een foto shoot. Waarschijnlijk zelfs doen dit voorafgaand aan en na uw dieet programma, om te zien hoe veel je hebt geboekt. Ik voel het kan een goede stimulans zijn om het gevoel van eigenwaarde te zien onszelf op zoek naar ons uiterste best!
 • Op die identiek observeren, waarschijnlijk gaan door middel van je outfits en herontdek onderdelen die u misschien nog niet opgevallen in een hoewel, en kijk of je uit wat je hebt collectief kunt zetten een lieve outfit. Of uit te gaan en iets nieuws te verwerven
 • Als je de kans hebt, kan het mogelijk zijn fantastisch om naar een spa voor een weekend. Of anders een dag spa voor de middag
 • Als dat niet een selectie, er zijn een heleboel verwennerij routines die kunnen worden uitgevoerd vanuit het gemak van uw individuele woning. Veel problemen kunnen worden gebouwd van jezelf met materialen die u in huis hebt! Ik wil mezelf zo vaak verwennen elke single. Het kan worden onderhoudend om vriendjes boven hebben, en hen in staat stellen aan de pret, ook
 • Neem een ​​langdurige bubbelbad
 • Als je als het hebben van uw nagels volbracht, eventueel uit te gaan en hebben een manicure, of anders krijgen ze voltooid in het gemak van uw huis te hebben
 • Op de exacte kennis te nemen, misschien wilt u om uit te gaan en krijg je haar klaar. Een nieuw kapsel, of zelfs alleen maar een grote trim, kan je zoeken en echt voel me fantastisch
 • Kom over een absoluut genot manier uit te oefenen, of anders een fantastische omgeving
 • Stap uit en zie je een film die je echt nog willen controleren, of anders blijven in zijn en kijken naar een persoon in het comfort en gemak van uw individuele woning. Popcorn is een fantastisch punt te snacken, zo uitgebreid als je het pop u en geniet van wat je meer dan het
 • Poging aankoop van een aantal bloemen voor u motregen. Of, als je meer dan genoeg om boeketten in uw tuin, worden gezegend, misschien gewoon een paar stekken om binnenshuis te leveren. Ze hebben een zoete manier te fleuren een huis
 • Uitgeput? Als je in een positie om, overweeg dan een herstellende ‘cat nap’. Af en toe voelt het opmerkelijk om een ​​klein beetje te slapen gedurende de dag, en het kan je helpen om extra te informeren en succesvol zijn voor de ontspanning van de dag
 • Zondert tijd om te gaan door middel van een superieure reserve u hebben willen
 • blader

 • Neem de tijd om een ​​beetje iets creatiefs dat je waarderen doen. Trekken, verf, produceren, of foto’s maken-ongeacht wat je ontspant, of kan je leven zin
 • Is er een video spel dat je wilt genieten, ongeacht of een bord activiteit, kaart sport, of video clip sport? Opgericht elkaar wat tijd om te ontspannen en deel te nemen
 • slag een achtertuin (buiten, of zelfs in containers), of beheerder gewoon degene die je hebt. Het kan stress-vrij zijn om de klus te klaren de bodem, en observeer vegetatie groeien
 • Verheugend Op je eigen For Conference Lichaamsgewicht Verlies of Conditioning Doelstellingen

  Ik neem aan dat de grootste voordelen worden uitgedeeld op het moment dat een doel is bereikt. Voor het grootste resultaat, testen maken van uw doelstellingen, zo goed als samenvalt voordelen hetzij vooraf je begint je dieet, of anders aan de start. Het kan behoorlijk motiverend! Ieders ‘prijzen’ zijn er zeker divers te zijn, maar hier worden vermeld zijn enkele van mijn tips:

 • Heeft u een voedsel of drank die u zeker wilt
 • Ga naar buiten om te proberen eten bij een zet je eigenlijk wilt, of hebben nieuwsgierig naar
 • geweest

 • een film die je zijn op zoek naar
 • zie Koop

 • Aankoop wat verwennerij producten en oplossingen
 • Get wat nieuwe make-up
 • Investeer in een nieuwe outfit of schoenen
 • Vraag een nieuwe oefening outfit
 • Maar een nieuwe fysieke fitheid gadget, op te houden uw opwinding voor het beschermen van je figuur
 • Schaf een reserve of een e-boek je zijn verlangen
 • Ga op een vakantie vakantie
 • Ontvang een therapeutische massage
 • Ga naar de kust
 • Ik moet je niet alleen van plan een persoon ultieme beloning. Ik maak veel bijzondere doelen gebaseerd op het laten vallen van een bepaalde hoeveelheid van het lichaamsgewicht of inches, of anders voor het bereiken van een zichtbaar afgezwakt gehele lichaam. Ik heb een aantal ‘weer-up doelstellingen’, voor het geval ik drop het gewicht later dan de vroegste gewilde dag. Ik beschouw praktisch te zijn, en stel voordelen die zal ondersteunen inspireren mij om deze te bereiken.

  Mijn Beloningen voor het laten vallen Ponden

  Ik ben op mijn bezitten bescheiden overgewicht en lichaamsbeweging reis, door middel van eind juli of half augustus 2013. Het is niet alleen over het laten vallen pond, het is echt ook over verstevigende mijn spierweefsels en het houden van een bijzonder gezond eten plan, maar (omwille van deze doelen) Ik zal pond daling als benchmark gebruiken.

  Op dit moment ben ik de productie in mijn eigen beloningen voor het laten vallen gewicht. Dit zal me een beetje motivatie te geven

  Prestaties So Far:.

  Ik vermist £ 2. van 4 juli, dus ik had een glas Dos Equis een bepaalde nacht
 • ik klaar 40 opleiding verantwoordelijkheden twee keer net voor de 27, dus ik mezelf trakteren op $ 25 te besteden aan verwennerij producten en oplossingen kort
 • Ik heb niet bereikt alles, maar vanaf 7/twenty vijf / dertien:

  1. Ik voel veel meer energetische
  2. Ik ben ongeveer 4 centimeter verkleinde, alles over (van de arm, heup en been metingen)
  3. Ik heb ontbrekende drie een / £ 2.
  4. Ik heb veel meer oefenen dan net voordat ik begonnen dit
  5. ik veel meer schone lucht hebben gekregen als gevolg van het feit dat ik begon met dit
  6. Een paar maanden terug, mijn armen had een minimale slap geweest. Gezien het feit dat dan, ik heb een centimeter verloren off van elk, en ze hebben een aantal spiermassa. Mijn buikspieren zijn strakker en veel meer zichtbaar. Mijn benen zijn vaak vrij stabiel geweest, maar mijn dijen afgeslankt en merkbaar afgezwakt

  Mijn vooruitgang die tot dusver

  4 juli 2013 <

  > Ik doe vrij goed! De 2 maanden vlak voordat deze zijn zo-zo geweest, maar deze week is geweldig geweest. Ik eten van veel fruit, groenten en eiwitten, en hebben niet overindulged of gedachteloos knabbelde. Ik heb ook nogal wat van het uitvoeren van oefeningen. Op de belangrijkste van mijn regelmatige lichaamsbeweging taken, heb ik de trap aan het opvoeden stations (in de plaats van gebruik te maken van de roltrap) liep, en gegaan op veel meer snelle wandelingen op de weg naar huis (in plaats dan het verkrijgen van off van de bus juiste bij de ingang van mijn condominium). Mijn systeem is toning-up, en waarschijnlijk de trap is het draaien te eenvoudiger! Ik heb verricht, vijf geplande oefenen taken zo sterk, en hebben 2 1/two resterende dagen deze 7 dagen.

  zo sterk als mijn overgewicht, ik ben onder de 145. Toen ik vanmorgen woog mezelf, werd mijn schaal steeds inconsistent. Het legde ik was alleen 143.eight een aantal situaties, maar dan geklokt in op 144.six, dus ik ging met de hogere lichaamsgewicht. Mijn schaal is niet de beste, maar het is beter dan helemaal niets! In ieder geval, gezien het feit dat ik zijn het behoud observeren van mijn overgewicht voor de hindernis, heb ik het missen van een minimale boven £ 2 Als beloning zal ik een biertje vanavond, terwijl ik kijken naar het vuurwerk van mijn appartement (I ‘ ben mijn vingers kruisen dat we het scherm kunt zien).

  Een andere compacte beloning laat ik heb zelf een ijsje bar was eerder vandaag. Het was schroeien, en het is echt in de viering van de ontsnapping. De Orange Produkt bar was overheerlijk, koud, en slechts een honderdtal energie!

  Mijn volgende doel is nog een andere £ 3 in 9 dagen. Ik moet je niet weten of dat zal gebeuren, maar als dat niet gebeurt, ik zal het voornemen voor de 3 pond in 16 keer.

  Progress, juli veertien, 2013

  Ik heb het uitvoeren van vrij goed. Ik bereikte de eerste doelstelling, maar sloeg de volgende een single van 1.Six kilo. Mijn volgende doel is het wegnemen dat 1.Six lbs (totaal £ 5. Aangezien aanvang van het obstakel) door 7/twenty, 6 keer vanaf nu.

  Deze week eerder kreeg ik een totaal zeven banen klaar, dat is beter dan elke 7 dagen dus aanzienlijk. Dat komt uit op 29 worden opgelegd, aangezien het begin van de uitdaging, wat impliceert ik slechts 11 veel meer banen te bereiken in te kopen om mezelf te belonen met beide $ 15 of $ 25 voor verwennerij items, gebaseerd op als ik aankom op het doel. Ik voel dat ik klaar zal zijn om te ‘winnen’ een complete $ 25 zijn, want juli zevenentwintigste is de datum doel voor, en is 13 keer vanaf nu.

  seven/27/13 bijwerken

  ik zeven training taken deze 7 dagen hebben afgerond, en hebben besloten dat 6-7is veel meer echte kijken dan acht. Als ik extra dan zes in een week te doen, zal ik blij zijn, maar ik krijg zo al aanzienlijk uit te werken in een bepaalde week! Bijvoorbeeld, deze 7 uitoefenen verantwoordelijkheden, zo effectief het wandelen ik doe op functie tijden, en tijdens het werk boodschappen komt neer op het volgende:

 • Meer dan twee enkele uren wandelen
 • 30 minuten het uitvoeren van cardio in het fitnesscentrum
 • Performing mijn armen tweemaal
 • uitwerken van mijn buikspieren en benen eens
 • gaat de trap een paar gevallen (195 trappen elke keer = 585 trappen)
 • In Samenvatting

  Ik hoop dat je mijn write-up heb liefgehad, en die ik heb gegeven u enkele superieure tips.

  Wat geloof jij van dit artikel? Heeft u nog andere suggesties voor een grote beloning? Ik wil horen van mijn publiek, zodat ervaren zonder kosten op te merken!

  dank aan

  homesteadbound

  Alle verdelers gebruik gemaakt van in deze hub worden gebruikt met toestemming verleend op hub , creëren Verdelers te gebruiken op uw Hubs

  Schrijver Informatie en feiten

  veel meer over de schrijver te begrijpen, of onderzoekt extra van haar is effectief, eenvoudig klik op http://kathrynstratford.hubpages.com

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.