Benaderingen van teruggetrokken tandvlees Mend in Betreffende Tooth

Tandenpoetsen twee keer per werkdag – na in de vroege ochtend en toen de avond van tevoren matras – de meeste van de gevaarlijke micro-organismen die kunnen leiden tot gom economische neergang te elimineren. Ongeacht of uw tandvlees gezonder of zijn in fasen van recessie, het borstelen van uw tanden vaak onderhoud tandvlees tussen de tanden. Tandartsen raden borstelen ze zorgvuldig voor ongeveer twee minuten, met behulp van de behandeling om de beste en de basis tanden poetsen. U moet uw tong poetsen, veel te, of gebruik een tongschraper, gezien het feit dat je tong koestert micro-organismen.

Afhalen gevaarlijke plaque uit in verband met uw email door ijverig flossen wanneer een werkdag. Doe dit door het wikkelen van een royaal deel van flosdraad all-over de wijsvingers van beide die je armen en post naast elkaar spleet tussen je tanden, voorzichtig verplaatsen van de floss heen en weer. Zorg ervoor dat u ook moeilijk rijden. Sommigen bloeden kan optreden als u niet routinematig flossen.

Mondwater selecteert de overblijfselen dat poetsen en te flossen overgeslagen. Tandartsen pleiten je mond spoelen met ongeveer twee eetlepels mondwater 2 keer per werkdag. Nauwelijks het mondwater slikken. U moet de mondwater all-around uw mond swish voor een moment, en dan spuug het in de gootsteen.

Spearmint en pepermunt zijn beide even nuttig kruiden om microben te bestrijden. Aantal meer dan de toonbank tandpasta, flosses en mondwaters bevatten deze kruiden, omdat ze ruiken en stijl fris en helpen bij het beheer over-all orale welzijn.

Breng een bezoek aan uw tandarts. Hij zal klaar zijn om de oplossingen suggereren voor u als uw tandvlees vereisen professionele bewustzijn zijn.

Category: Dieten

Comments are closed.