Benaderingen voor Snurken Halt

Shifting wat je te nemen aan en te drinken voor het slapengaan kunnen helpen weg te doen met of enorm minimaliseren uw snurken. Dik voedsel kunnen extra slijm in de keel te bouwen wanneer ze zijn moeilijk te verteren, het ontwikkelen van een slijmerige gebied dat kan leiden tot snurken. Overweeg niet te nemen in zuivel merchandise zoals melk en kaas voor een handvol enkele uren net voor matras. Blijf uit de buurt van de consumptie van alcoholische dranken voor het slapengaan. Liquor kan over ver brengen ook veel rust in je spierweefsel, triggering u te snurken extra en remmen van uw middelen om wakker te worden het snurken te stoppen.

Je kan heel goed beseffen dat het slapen weer op je rug kan leiden tot u om extra snurken of snurken luider. Experimenteer met verschillende slaaphoudingen, zoals op uw facet, om te zien of het helpt uw ​​snurken. Je moet misschien een groot kussen te verkrijgen plooi onder je om te stabiliseren. Er zijn ook kussens gebouwd verwacht dames die voor een langdurige snorer effectief zijn. Uw bed kan ook de dader zijn. Kijk of een zachtere of hardere matras helpt het snurken.

Uw snurken kan worden veroorzaakt door chronische congestie. Met behulp van een neusspray een aantal avonden per week kon hulp die u onderscheiden tot voldoende om een ​​goede nachtrust te krijgen zonder dat snurken. Toch, als je congestie is op lange termijn en niet vergelijkbaar met een verkoudheid of allergie symptomen, zie uw medische professional over een steroïde spray die op de lange termijn congestie kan aanpakken zonder dat het gevaar van afhankelijkheid.

Als uw snurken je echt dwars zit, kunt u naar uw zorgverzekeraar of uw tandarts over het maken van een op maat gemaakte mondelinge gebitsbeschermer die situatie je mond veel beter communiceren. Uw tandarts kan een mal gebruiken om een ​​bepaald dat bij je past nauwkeurig en succesvol pinnen je tong naar beneden zodat uw mond en keel zijn in een betere situatie voor het slapen te genereren.

Sommige snurkers hebben goede goede resultaten met nasale strips die worden aangebracht op de buitenkant van de neus, trekken de neus open zodat er lucht doorheen veel sneller voorbij. Deze strips zijn een betere keuze voor delicate gemiddelde snurken, omdat ze een geen geneesmiddel optie. U kunt neus strips snel en rond de balie bij uw regionale drogisterij te vinden.

Category: Supplementen

Comments are closed.