Beneden kanten aan Tanden Bleken

Een van de veel meer typische kant gevolgen van tanden whitening producten en oplossingen bestaat uit pijn van de tand en tandvlees gebieden. Je mond kan een ongunstige reactie op chemische stoffen deze soorten als bleekmiddel hebben en dus zal schaden, met name als je van nature gevoelige tanden. Omdat de chemicaliën met geweld nemen vlekken, konden ze het tandglazuur te verwijderen zo mooi, die ook maakt glazuur extra gevoelig voor het schroeien en koude temperaturen van voedingsmiddelen en dranken. Ongemak veroorzaakt door de chemische zal blijven beschadigen totdat je uiteindelijk met behulp van het item. Ook tandpasta dat kaliumnitraat hulp nemen om de gevoeligheid van gebleekte glazuur aan warme en koude temperaturen te verminderen.

Sommige tanden whitening producten en oplossingen kunnen wellness uitdagingen opleveren voor je hele lichaam. Met behulp van een bitje dat de uitlijning van uw tanden niet overeenkomt kan eventueel leiden tot een bleekmiddel om uit te lopen in je mond. Dit kan verbranden van je mond weefsels en wanneer u hem doorslikt, loop je het risico van een verstoorde buik, misselijkheid, duizeligheid en braken bedienen. Potentie de beste nadeel vereist recente wetenschappelijke tests door Georgetown University dat de waterstofperoxide hebt gekoppeld in whitening gels tot orale meeste vormen van kanker door het activeren van de lancering van zonder kosten radicale cellen. Toch heeft de nieuwe exploratie niet bewezen de hyperlink in tussen waterstofperoxide en mondelinge meeste vormen van kanker, en verder meer tests worden gevraagd, volgens de Dr Chetan website.

Naast gezondheid gerelateerde problemen, andere nadelen bestaan. Ongelijke witheid kon gevolg is van een chemische doorsijpelen in een gebarsten tand of holte. Dit zal de chemische stof boven-bleken tand, waardoor het aanzienlijk helderder dan andere glazuur. Nog een ander gevaar krijgt een obsessie met whitening. Een persoon kan neurotisch overwegen haar emaille vereisen veel meer witten naar de plaats die, volgens John W. Siegal, DDS, zal het een soort systeem stoornis, waarbij door een bepaalde persoon zal verteerd door fysieke visuele verschijning geworden dat het onderbreekt het dagelijks leven. Tandartsen pleiten whitening contact-ups elke vier tot zes maanden, maar sommige mensen hebben vandaag hun tanden gebleekt maand tot maand.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.