Benzoylperoxide Voor Acne door etna5678

Acne is een dilemma dat ravage presteert met een persoon zelf grafisch. Everytime iemand suggereert ‘oh my Gaaawwd! Wat er gebeurde met je gezicht?’, Het is een schop in het hart!. Als u opgemaakt met van Zits moet je hebben geprobeerd met behulp van alles wat over-the-counter, en nog wat, om zich te ontdoen van de mensen vreselijke puistjes die zo koppig weigeren om weg te gaan. Benzoylperoxide is een chemische stof die je kunt vinden in veel preparaten die toegankelijk zijn in supermarkten zijn, voor de behandeling van acne. Is het het werk doen? Tuurlijk wel. Indien gebruikt in de juiste hoeveelheid op de juiste manier zal het glashelder uit de teint te helpen en maken het-zit gratis

hoe zij presteert:.

Benzoylperoxide wordt gemaakt door combineren Benzoylchloride met bariumhydroxyde. De zuivere ras is mogelijk explosief. nooit worden betrokken, zal je crème of gel nooit ontploffen in uw ontmoeting. Je kunt een percentage van benzoylperoxide in de industriële goederen te vinden. Wat benzoylperoxide doet is dat het werkt als een antimicrobieel middel, het doden van de Zits-creëren van microben: P. acnes. Het pelt ook de epidermale niveaus, het uitbreiden van de mobiele omzet en stoppen blokkade van de talgklieren. Geblokkeerde kanalen van de talgklieren bieden de uitzonderlijke natuurlijke omgeving voor de insecten om te groeien ..

Hoe te gebruiken:

Benzoylperoxide is verkrijgbaar in de sterktes van 2,5%, 5% en tien%. Analyse toont aan dat vijf% en tien% sterke punten zijn niet uitzonderlijk in het omgaan met puistjes, dus ga met een gel die 2.five% omvat. Het kan een goede gedachte om de dosering later op verbeteren op basis van hoe je huid reageert zijn. Na een geschikte reiniging van de ervaring en / of andere bijbehorende delen van uw lichaam ‘s avonds, de uitvoering van een erwt hoeveelheid benzoylperoxide al boven. Blijf de hoeveelheid van de gel / crème uitstraling houden aanvankelijk, benzoylperoxide is irriterend en origineel roodheid, droogheid en branderig gevoel zijn wijdverspreid. U kunt een kalmerend moisturizer te behouden bij de hand als je poriën en de huid Kreukherstellend zal worden. Uw moisturizer moet olie-gratis, en idealiter een merchandise dat is met name gemaakt voor de vette en smet-kwetsbare huid. Hebben op kleine of geen make-up op de invloed onderdelen. Gewoon kleden in een getinte Sunshine-block als u de vlekken te verbergen.

Benzoylperoxide is ook verkrijgbaar samen met clindamycine een antibioticum. Het is echt een redelijke oplossing als het antibioticum functies in synergie met benzoylperoxide en verviervoudigt de werkzaamheid. Beschouw het als je geel-pus gevulde puistjes.

Als je op het punt om benzoylperoxide te gebruiken voor de eerste keer zijn, beginnen met two.five% op afwisselende avonden rechts totdat je huid past zich mee. Onmiddellijk na een paar weken dat per dag kan worden gebruikt zonder vervelende uw huid veel. Gezien het feit dat het schillen van de oppervlakkige lagen van de huid om puistjes en mee-eters weg te nemen is onderdeel van benzoylperoxide’s opereren, zal het behouden op onderneming gewoon dat alle via de behandeling.

Slechts een cruciaal aspect van een anti Acne-programma is het gezicht schoon of zeep u gebruikt om uw huid te reinigen. Het is altijd beter om een ​​milde olie-volledig gratis en zeep-kosteloze systeem te gebruiken bij de toepassing van benzoylperoxide. Mildheid zaken, als uw huid gaat een beetje te reageren zoals het is, met de irriterende effect van uw geneesmiddel.

Een ander stadium kun je goed wilt kiezen is om te beginnen met een lage dosis orale antibiotica. Voeg een zinkhoudende multivitamine om uw routine voor gloeiende effecten.

Wees mild en betrokken persoon met een door jezelf wanneer de hoop om te gaan met uw Zits. Acne kan ‘s nachts opdagen, maar het kost wat tijd om afwezig te gaan.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.