Bepaal Mogelijkheid Administration in Gezondheid en fitness Care

Chance management is de preventieve aanpak voor het verzorgen van bedreigingen. Risico administratie zal betrekken aanwijzen valkuilen, strategizing manieren om te voorkomen of te verminderen die gevaren en het ontwikkelen van een rampenplan opstellen situatie gevaren niet kunnen worden voorkomen of vermeden. Volgens de medische en Community Health Law website, gezondheid en fitness behandeling mogelijkheid gaat verder dan de veiligheid van de functies van een bedrijf en financiert het vereist begrijpen hoe gevaren kan effecten mensen.

Een van de belangrijkste kenmerken van welzijn behandeling risicomanagement is te zorgen dat de continuïteit van de getroffen persoon zorg. Dit geeft aan dat de ziekenhuizen en werkplekken artsen moeten overwegen hoe de risico’s op een manier die de behandeling van een patiënt niet te verstoren kan worden beheerd. Volgens een augustus 2007 het bericht in ‘Healthcare Finance News,’ mensen zijn negatief getroffen elk jaar van gevaren die hun therapie hebben beïnvloed. Aangezien dit soort, gevaar administratie is een belangrijk deel van de medische behandeling industrie.

Volgens een 2007 update door de Universiteit van Florida, mogelijkheid administratie in wellness zorg is divers dan in andere sectoren, te wijten aan het feit dat er zo veel van de specs die moeten worden gedacht. Voor de gelegenheid, pediatrische bedreiging administratie is duidelijker dan geriatrische threat management. Ook de gezondheidszorg veld verschilt van andere industrieën in dat er gevaar beheer richtlijnen die ziekenhuizen en artsen ‘kantoren zijn er zeker.

Zoals bij elke verscheidenheid van markt, de algehele gezondheid behandeling beheerders zich zorgen maken over de waarschijnlijke voor operationele en economische gevaren. Als gevaren, bedreigingen of rampen invloed organisatie functioneert een algehele organisatie gezondheidszorg, kan het een sneeuwbaleffect hebben een effect op die sijpelt aan de klanten. Als zodanig, volgens de oktober 1997 moeilijkheid van ‘Nursing Properties,’ via het doen van gevaar analyseert en ervoor te zorgen ideaal procedures, gezondheid en fitness zorg beheerders kunnen hun deel doen om de patiënt te beschermen, en hun bedrijven, uit waarschijnlijke schade.

Regretably, patiënten zijn een kwetsbare bewoners als het gaat om de algehele gezondheidszorg gevaren. In overeenstemming met een update van de ECRI Instituut, zijn er verschillende manieren waarop welzijn zorg bedrijven gewoon kunnen nemen om hun mensen te beveiligen tegen mogelijkheid. Dit soort manieren zijn milieu basisveiligheid, medicatie en apotheek elementaire veiligheid, open haard en een infectie handvat.

Category: Dieten

Comments are closed.