Bepaal Workplace algehele gezondheid en veiligheid

Plaats van het werk de algehele gezondheid en veiligheid is de bescherming van de veiligheid, de algehele gezondheid en het algemeen welzijn van de werknemers bij een bepaald bedrijf of instelling. Het doel van de meeste werkplek wellness en beveiligingspakketten is om een ​​veiliger uitvoeren sfeer boost voor het personeel.

Volgens het US Bureau of Labor, de OSHA werd geformuleerd in 1970 te overzien werkplek elementaire veiligheid en gezondheid. Nu, het beschermt meer dan honderd miljoen medewerkers en six.five miljoen bedrijven. OSHA heeft boven 2000 inspecteurs, zo doeltreffend talrijke andere werknemers in grotere dan tweehonderd kantoren in de Verenigde Staten.

De Mine Basic veiligheid en Health Act van 1977 noodzakelijk gebleken welzijn en basisveiligheid verwachtingen en regisseerde de minister van Welzijn, Onderwijs en leren, en Welzijn en de minister van arbeid tot een betere gezondheid en veiligheid benchmarks om de gezondheid te bewaken maken en fitness en welzijn van mijnwerkers in de VS

De Truthful Labor Eisen Act (FLSA) het opzetten van een landelijk minimum loon, gegarandeerde tijd-en-een-50 procent voor de tijd voorbij regelgeving in bepaalde soorten werkgelegenheid, en verboden activiteiten van het inhuren van minderjarigen. Op dit moment is de FLSA zal helpen te handhaven en beschermen van de rechten en lonen van niet-vrijgestelde werknemers.

Sommige populaire onderwerp plaatsen aangesloten op de werkplek wellness en veiligheid bevatten kwalen en verwondingen, veiligheid en preventie, gevaren en risico’s, chemische stoffen, en paraatheid en reactie noodsituatie.

Category: Supplementen

Comments are closed.