Beroepen in Gezondheid en fitness feiten Systems

Met de voortdurende verandering van digitale gezondheidszorg administratie, algemene gezondheid van de informatica-experts zijn in uitstekende vraag als de ‘go-in tussen’ voor leveranciers wellness zorg en data technologie specialisten. Deze professionals beginnen meestal hun opleiding of beroepen als laptop of computer programmeurs of gezondheid en fitness zorg deskundigen uit het bedrijfsleven en de gezondheidszorg informatica experts staan ​​klaar om het werk te doen over beide disciplines. Zonder hen zal het beleid van president Obama voor de algehele gezondheid informatie technologische know-how lastig te gebruiken zijn.

Welzijn gegevens administratie (HIM) proces professionals bieden een betrouwbare en valide informatie die de algehele gezondheidszorg veld rijdt. Ze zijn gespecialiseerd in het beheer van informatie systemen, handling gezondheidszorg data en codering gegevens voor vergoeding verzekering en medische analyse. HIM technici kunnen aannemen om in hoge nood vanwege onze steeds oudere bevolking en de stijgende vraag naar gedigitaliseerde gezondheidszorg documenten. In simpele feit, het Bureau of Labor Stats heeft staan ​​welzijn data knowhow als een van de twintig snelst groeiende beroepen in de Verenigde Staten.

Professionele medische codeurs toewijzen precieze codes om zorgprocessen en diensten, en zonder hen zou medische professionals, ziekenhuizen en andere wellness zorg verkopers niet krijgen gecompenseerd. Klinische coders onderzoeken getroffen individu grafieken en vervolgens codes toekennen aan bepaalde ambulante en klinische procedures en deskundige diensten voor rekening brengen van particuliere en algemene publieke verzekering bedrijven vast te stellen. Deze carrière vereist codering bewustzijn zo goed als de mogelijkheid om de indeling handleidingen controleren om nauwkeurig ontdekken de afgewerkte dienst of behandeling. Gezondheidsgerelateerde coders presteren in spreekkamer werkplaatsen, klinieken en ziekenhuizen, zo effectief ver werknemers uit hun woonplaatsen van werk of als onafhankelijke contractanten.

Degenen die een diploma bachelor in de afwerking geregistreerd welzijn Information Administration (rHia) en ga een landelijke credentialing examen zijn in staat om te presteren in veel capaciteiten in wellness datasystemen, zoals de algehele gezondheid informatie beheer beheerders, klinische gegevens analisten en compliance officers. RHIAs kan werken ontdekken in een brede selectie van configuraties, samen met ziekenhuizen, klinieken, werkplaatsen arts, lange-termijn zorg, geestelijke algehele gezondheid, binnen slechts beheerd behandeling en dekking bedrijven, software distributeurs, consulting providers, govt kantoren, farmaceutische bedrijven en scholing.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.