Beroepen in Welzijn Promoties

Als u geïnteresseerd bent in het welzijn promoties zijn, kunt u kiezen uit te voeren als een voedingsdeskundige, general public relations consultant, een diëtist, instructeur of docent, onderzoeker of epidemioloog.

Als welzijn promoties ervaren, zijn er tal van bestemmingen om het werk te doen. U kunt de functie voor de afdeling gezondheid op het buurtniveau, provinciale of landelijke graad of in een kliniek, verpleeghuis woning, niet-openbare oefening of academische proces. Er zijn ook de vooruitzichten in non-profit organisaties.

Volgens de Universiteit van Minnesota, College of General openbare gezondheid, de aard van de klus te klaren in een beroep in welzijn promoties zullen variëren op basis van de vorm van taak. Als u uitvoert in een openbaar welzijn situatie, wordt u evalueren populaties van mensen en het gebruik van voedings-tips. Als u het werk voor een school procedure, zal u worden belast met het analyseren van de kleine kinderen en maak gegarandeerd dat de maaltijden geserveerd voor de maaltijd is een goede voor escalatie jonge kinderen. Als u kiest voor om te werken als een gemeenschap relaties specialist in de algemene gezondheidszorg promoties, bent u verantwoordelijk voor het informeren van de gemeenschap over gezondheid en fitness aanbevelingen en conclusies zijn. Als u een bezetting nemen met een zorginstelling, verpleeg huis of prive-toepassing, je mensen te bestuderen en in totaal evenwichtige manier van leven tips.

Om succesvol te zijn in wellness promoties zijn, moet u een 4-kalenderjaar graad hebben in het openbaar welzijn of een bijbehorende industrie. Sommige functies van dit soort als bestuurders, hoogleraren en diëtist moeten toegevoegd instructie en van tijd tot de voltooiing van een Ph.D. timen programma.

Loon variëren verschilt afhankelijk van de houding je in het bezit van. De Universiteit van Minnesota, Universiteit van communautaire Welzijn, zegt dat op typische zal iemand nieuw in de industrie van welzijn promoties genereren onder $ 30, 000 en $ 50, 000 per jaar. In de basis, de klus te klaren in non-profit organisaties hebben de neiging om minder dan het werk betalen in een verpleeg-inkomsten eigendom of niet-openbare oefening.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.