Beroepen voor een Bachelor of Science in Welzijn Research Degree

Wellness opvoeders proberen om gezondere levensstijl mogelijkheden motiveren door onderwijs en leren. Ze werken om mensen vandaag en gemeenschappen door gezondheid instructie door het maskeren zaken dit soort als ziekte, verwonding, voeding, training en onderhoud van gemeenschappelijke effectief-momenteel. Zij identificeren en evalueren van de gezondheid complicaties en vervolgens het ontwerp en stijl en onderwijs systemen of middelen te gebruiken om te verdelen aan de buurt of individu. Welzijn opvoeders werken in de klinische behandeling opties, universiteiten en universiteiten, openbare welzijn afdelingen, non-profitorganisaties en / of prive-praktijken.

Welzijn dekking onderzoekers concentratie op de groep, financiering en verzending en levering van medische behandeling. Zij beoordelen de gezondheid en fitness plan problemen en onderzoekt de kosten, uitdagingen en voordelen van klinische zorg tactiek. Wellness beleid onderzoekers zijn verantwoordelijk voor de beoordeling van de algehele gezondheid en het leveren van systemen tips voor verandering. Ze kunnen werken voor non-profit of overheid bedrijven of in prive gezondheid en fitness behandeling.

Health behandeling bestuurders (ook wel bekend als de algehele gezondheid behandeling leidinggevenden of de gezondheidszorg en de gezondheid en fitness providers toezichthouders) programma, onmiddellijke, coördineren en begeleiden algehele gezondheid behandeling verzending en levering. De meerderheid van de administrator banen worden waargenomen in ziekenhuizen, maar beheerders kunnen de klus te klaren in prive-plaatsen van het werk, huishouden (intramurale) zorg, eigendom medische behandeling, autoriteiten algehele medische behandeling, poliklinische faciliteiten of verzekering plan. Belangrijke organisaties in het algemeen te werven meerdere adjunct-administrateurs tot senior bestuurders begeleiden. Adjunct-administrateur maken de dagelijkse selecties en onmiddellijke actie in klinische plaatsen. In kleinere diensten, zijn topbestuurders veel meer betrokken bij elke dag activiteiten. Medische managers zijn gekruid in verschillende wetenschappelijke vlekken en, om die reden, hebben veel meer verschillende verantwoordelijkheden dan basic bestuurders. Wetenschappelijke professionals bouwen en in de praktijk nieuwe departementale richtlijnen, methoden en doelstellingen te onderzoeken kwaliteit van het werk en het aantal werknemers te creëren beoordelingen en budgetten en samenwerken met andere managers. Welzijn informatie beheerders te behouden en veilig getroffen persoon platen. Zij zijn verantwoordelijk voor het maken van bepaalde databases vol zijn, nauwkeurig en alleen daar voor bevoegd personeel.

Algemene gezondheidsbevordering beoefenaars evalueren van economische, sociale en ecologische problemen over welzijn en welzijn reclame. Door het stimuleren van conversatie, partnerschap en participatie, wellness reclamemakers machtigen andere mensen om actief te communiceren in reclame en marketing zeer goede gezondheid. Werkplekken zijn afhankelijk van de unieke en ongeacht of hij liever de nadruk op een uitdaging of een inrichting. Zo kan hij zich concentreren op specifieke problemen, zoals stoppen met roken of voeding, of configuraties, zoals geografische gemeenschappen, onderwijsinstellingen of gevangenissen. Er is geen normaal onderdeel voor gezondheidsbevordering beoefenaars, dus, werkplekken veranderen en kunnen integreren buurt gezondheid en fitness centra, ziekenhuizen, prive-gezondheid-gerelateerde kantoren of zelfs conditionering clubs. Welzijn marketing beoefenaars kunnen Foyer voor de gezondheid verbonden regelgeving en marketing, of ze kunnen regionale fondsenwervers voor wellness-relevant zal veroorzaken.

controle

Welzijn informatie en feiten deskundige bestuurders kunnen overzien de algehele gezondheid behandeling info administratie. Gezondheid info technici verzamelen en monteren patiënt welzijn info. Zij beheren en goed behouden zijn gegevens feiten, het maken van bepaalde hoge kwaliteit, nauwkeurigheid en veilige toegankelijkheid. Professionals die zich richten op codificatie van gezondheidsgerelateerde informatie voor vergoeding verzekering zijn geïdentificeerd als gezondheidsgerelateerde coders of codering professionals. Ze wijzen codes aan individuele diagnoses en processen gericht op de indeling apparaten softwarepakket. Deze codes achterhalen van de greenback bedrag voor vergoeding in aanmerking. Professionals kunnen met verschillende codeersystemen voeren, zoals deze die voor huisarts kantoren of langdurige expressie zorg. Gezondheid feiten professionele regisseurs toezicht informatie technici en programmeurs. Technici en de algehele gezondheid feiten deskundige beheerders de klus te klaren met de algemene zorgverleners, zodat ze kan het werk doen in de arts kantoren, ambulante of klinische diensten, gezondheid woonplaats en fitness zorg of govt bedrijven.

Category: Dieten

Comments are closed.