Bescherming van uw Pearly Blanken Kort na Een Bekwaam Tanden Bleken

Laat uw Expense Fade Afwezig

In overeenstemming met de Academy of Cosmetic Dentistry, 96% van de volwassenen zijn van mening dat een mooie glimlach heeft de neiging om een ​​mens een stuk aantrekkelijker voor het andere geslachtsgemeenschap. Het meest waarschijnlijk is dat waarom 1000 personen dat in elke individuele kalenderjaar kiezen voor in-business office whitening technieken uit hun tandarts. Maar net na beschietingen uit enige waar van $ 400 – $ duizend voor de behandeling en de get-huis retoucheren gel, je wilt er absoluut zeker van uw financiële verplichtingen niet terug naar geel vervagen van tevoren u de tijd om uw parelwitte tanden genieten .

behoud van uw Pearly Blanken

Na de in-kantoor behandeling wordt bereikt, zijn er tal van zaken die je kunt doen om je levendig, witte glimlach te behouden.

Bleach Opslag

De belangrijkste component in de bleekgel, waterstofperoxide, blijft het meest efficiënt als je winkel het bleekmiddel spuiten in de koelkast.

Blijf uw trays in een netjes , onschadelijk plaats, veel te. Uw tandarts moet echt je hebt geleverd met een omstandigheid als hij / zij gaf ze aan jou. Vertrekken ze in de zaak, zodat ze blijven reinigen tussen Utilisatoren.

voorbleken

Voorafgaand aan het plaatsen van het bleekmiddel trays in je mond, er absoluut zeker van u het schoonmaken van uw tanden zo goed mogelijk. Dit betekent een volledig borstel zo effectief floss. Hoe schoner je tanden zijn, het veel meer efective het bleekmiddel zal zijn.

U kunt verwachten te willen spoelen uw trays ook, waardoor gegarandeerd je ze helemaal droog bepaalde het bleekmiddel blijft maken in te zetten als Zodra het echt wordt geplaatst in de laden.

Proficiently Putting De lade

Ahead

van jullie geen bleekmiddel set in de laden, maken ervan overtuigd dat u weet welke lade gaat op die boog. Het is soms moeilijk om het ongeoefende oog vast te stellen of de lade voor de bovenste of te verminderen email, en het kan rommelig als je rommelen met de onjuiste lade.

Als je zou kunnen maken van de gel, is het alleen belangrijk om te passen op de component van de lade die op labiale of buiten onderdeel van het glazuur. Het is een verspilling van bleekwater te plaatsen op een locatie niet een persoon, maar uw tandarts zal zien.

Je zult weten dat je de juiste totaal van gel gebruikt wanneer een compacte hoeveelheid geld squishes meer dan de randen onmiddellijk na positioneren op uw email. Als er geen gel squishes out, moet u de volgende keer dat u bleken extra gebruiken, maar als er een grote hoeveelheid aquishes dan de zijkanten, zult u weten minder komende tijd gebruiken.

Een deel van de spuiten zijn taai, en de druk in de buis zal de gel beginnen spuiten als het duurde niet lang als je de dop eraf. Als dit gebeurt, trek weer op de zuiger om een ​​deel van het bleekmiddel macht weer in de buis.

Als je toevallig op het toepassen van het bleekmiddel om de lade, gebruik maken van de suggestie van de spuit gelijkmatig te verdelen de bleken rondom. Zal niet alleen spuiten klodders en neem aan dat het zich zal ontvouwen wanneer je het in je mond. Je zal mogelijk close up uitvoering ook veel, en verkwisten gel. Overmatig gel zit in je mond kan ook irriteren uw tandvlees, dus het kan belangrijk om precies de geschikte volume van toepassing zijn.

Nu de bleekmiddel is op het dienblad, als u het in uw mond, contact de lade om het weer terug van uw tanden 1, zodat u de lade kan schuiven op zonder de noodzaak van smeren de gel al boven met de voorkant van uw tand

. Op het moment dat de lade volledig is doorlopen, zacht Druk op de voorkant van uw tanden om de gel gelijkmatig te verdelen. Op dit moment, is het geschikt om af te vegen gel die is geplet uit de lade. Je kunt dit eventueel doen met uw vinger of een washandje, maar met behulp van een papieren oplossing zal gevolgen hebben in een uiteenvallende puinhoop die zal komen te zitten in je mond. Maak positief ongeacht wat u gebruikt om de gel uitstappen zal niet scheuren wanneer het vochtig ontvangt in je mond.

wegwerken De Tray

je nooit pijn zal doen om weg te gaan van de dienblad voor een langere periode dan uw tandarts geïnstrueerd, maar het is echt niet het maken van uw tanden witter elk van beide.

Als u de lade te verwijderen, worden gewaarborgd om het spoelen grondig. Gebruik alleen luke warmte drinkwater echt ongelooflijk warm water kan vervormen de plastic vorm en hebben een invloed op de manier waarop de lade past op je tanden. Het is ook een goede gedachte om voorzichtig borstel de schimmel met je tandenborstel. Een nieuwe studie bevestigt atleten die niet aan hun gebitsbeschermers ontsmetten had een verhoogde incidentie van holtes omdat ze werden waardoor de vuile gebitsbeschermer te zitten op hun tanden gedurende enkele enkele uren per keer, regelmatig. U zult niet willen gaan naar al het gedoe om witte tanden te hebben en vervolgens van dichtbij met lelijke gaatjes.

U zult ook willen om poets je tanden te wijten aan het feit dat er zal bleekmiddel residu overgebleven zijn. Het kan geen kwaad om uw op-huishouden bleken initiatieven een kleine versterken door poetsen met een whitening tandpasta te geven. U kunt een specialist componenten product of dienst zoals Rembrandt Whitening Tandpasta kopen, of ga met een ding een minimale eenvoudiger op de portemonnee als Crest Whitening Tandpasta.

Met Direct na Bleken

Direct na een bij-huishoudelijke bleken sessie, je moet voeden voorkomen op levensmiddel dat je glazuur kunnen vlekken voor ten minste achtenveertig uur. & QuotNo-geen voedsel ‘zijn deze, die een stevige tint die kan overbrengen naar je tanden, dit soort als zijn: rode wijn, espresso, chocolade, bieten-een uitstekende vuistregel in gedachten te houden is hoe donkerder het voedsel, hoe sterker de kleuring prospectief.

Zelfs net nadat de vereiste 48 uur verstreken is, moet je weg van het drinken van darkish maaltijden, zoals espresso en rode wijn blijven. Als u niet in staat om weg van het nuttigen van dim dranken blijven, verbruiken ze met behulp van een rietje, zodat de vloeistof niet passeert dan uw entree tand op zijn weg in je mond.

niet over-Do Het

Je moet echt het opzetten van een normale agenda voor wanneer u uw email bijvoorbeeld bleken de eerste van elk maand. Maar, je wilt positieve veel te niet te bleken veel te zijn. Waterstofperoxide kan uitdrogen tand precies dezelfde manier waarop het kan uitdrogen haar. Te veel bleken kon begeleiden naar delicate tand.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.