Bestaan ​​van Overtallige Tooth en zijn Brengt

Een boventallige tanden is een probleem de plaats veel meer dan een persoon tand verschijnen in de mond. Het is ook bekend als de hyperdontia. De boventallige tanden af ​​en toe lijken op het team of de aangrenzende tand waar het thuishoort. Deze tanden komen eventueel afzonderlijk, gepaarde, uitbrak, beïnvloed, of omgekeerd. De boventallige tand triggers verdringing van glazuur en malposition van de aangrenzende tand die de neiging heeft om te kauwen taai. Het gezicht esthetiek wordt ook beïnvloed door de aanwezigheid van een boventallige tand. Het meest meestal gezien boventallige tand is de maxillaire centrale snijtand, dat is de bovenste tanden entree, het is ook de naam van de mesiodens. De andere meest meestal waargenomen emaille zijn de bovenkaak of onderkaak vierde kies, bovenkaak paramolars, laterale snijtanden, mandibulaire premolaren en ga zo maar door. Boventallige tand komen de twee eeuwige en bladverliezende email.

De boventallige tanden zijn geformuleerd vanuit een derde tand knop die voortvloeien uit de lamina propria, de embyonic fase van de mondelinge gebouwen. De prevalentie van boventallige tanden hebben een erfelijke aanleg en het gaat door families. Het is ook gelegen in bepaalde aandoeningen van dit soort als het syndroom van Gardner.

Een boventallige tand kan uitbarsten in de mond of worden beïnvloed door het feit van het tekort aan ruimte voor te komen in de beperkte kaak gebied. Boventallige tanden zou kunnen leiden tot extra spanning in de kaak, die zorgt voor malalignment van de aangrenzende tand in de kaak of zelfs vermijden hun uitbarsting. Barstte overtallige tand brengen belasting van de kaak waardoor verdringing en geeft een onjuiste beet van de tanden. Een uitbarstende of beïnvloed boventallige tand kan spanning aan de wortels van een te creëren nu uitgebarsten tand en leiden tot resorptie van hun wortels.

Een beïnvloed boventallige glazuur wordt gevisualiseerd door een röntgenfoto van de vermoedelijke plek van de kaak. Een boventallige tand kan worden gehaald wanneer het leidt tot een malocclusie of impactie binnenkant van de kaak. Boventallige tand is effectief wanneer er een nu ontbrekende tand in de regio van de kaak. De malocclusie die ontstaan ​​wegens het bestaan ​​van een boventallige tand wordt gecorrigeerd orthodontische oplossingen.

Category: Supplementen

Comments are closed.