Beste 10 Slechtste Dranken voor je tanden

De prevalentie van tandbederf

Ik weet niet over u, maar in de paar jaren heb ik geleefd, heb ik eerder al een enorme passen bij mensen met en inname van gedrag.

In de jaren ’80 blijven ik beschouwd van de pop als een of ander ding unieke, verscheidenheid aan zoals ik dacht van post naar een snel voedsel cafe het moment in een terwijl als exclusief. Er was niet zo sterk variëren van snoep of frisdrank, en het lijkt erop dat er veel minder aandacht voor hen dan nu. Nu is het echt niet ongebruikelijk om van mensen krijgen trots op hoe veel pop ze verbruiken.

Hoewel pop is ongewenst voor de tanden, de meeste mensen vandaag de dag niet dat vruchtensap, vooral sinaasappelsap herkennen om te luisteren , kan even slecht.

Een drie-12 maanden CDC onderzoek van zestien, 000 US mensen bevestigde 28% van de kleintjes leeftijd met betrekking tot twee-5 hebben een verscheidenheid van tandbederf. een

In de Britse eilanden, tandbederf is de ‘derde meest voorkomende verklaring voor de kleintjes om te worden toegelaten tot [de] zorginstelling.’ 2

Deze statistieken zijn zeker storend en zijn een venster waarmee we kunnen het perspectief van een sociale norm dat een kleine is afwezig uit van het management. Enorm veel variabelen willen in aanmerking te worden genomen, maar een paar zaken zijn duidelijk: we drinken veel te sterk pop, veel te normaal we je moet niet poetsen zo vaak als we moeten en we onze kinderen naar matras met flessen melk, sap of frisdrank dat meteen genereert de fantastische omgeving voor verval.

Soft dranken hebben enorme Gotten

Let op in de jaren vijftig (ik heb gelezen), zachte drankjes waren een stuk kleiner bemeten dan tegenwoordig. Op weg om een ​​cola werd gevonden als een bepaalde gebeurtenis, en als je ooit hebt gevonden hoe bescheiden deze glazen flessen zijn geweest, weet je wat ik het vinden op hier.

Bij de start van de mainstream aantrekkelijkheid, zouden we een 6.five ounce tender drankje consumeren en blij zijn om het verlies van het leven met de ervaring. Nu de conventionele of ‘normale’ afmetingen comfortabele verbruiken is 24 gram – boven 3 momenten meer substantiële – en we drinken ze aanzienlijk extra vaak. Toch is dit niet de bovengrens in grootte.

Alcoholvrije dranken in de VS hebben gekregen zo belachelijk groot dat The Onion publiceerde een mock nieuwsbericht belijdende Coke’s meest recente grootte was dertig liter (rechts hier.) Komisch als Dit kan heel goed lijken te zijn, kan het jammer dat we nodig hebben om grapjes over dit te wijten aan het feit dat het succes van rond-inname zijn meestal verwoestende. zijn

Wat Resultaten in Holten te vormen?

Terwijl know-how van mondhygiëne en passende preventieve maatregelen is drastisch verbeterd, omdat de jaren vijftig, de bekendheid en de beschikbaarheid van snoep, pop, en junk levensmiddel is omhooggeschoten te wijten aan het feit dan. Veel meer dan ooit, is het essentieel om te weten te komen over de voedingsmiddelen en dranken die onze email en organen kan pijn doen, en ontdek de markt beter te hebben en mondhygiëne praktijken.

4 elementen nodig zijn voor tandbederf te aanvang:

 • Oral kiemen
 • Sugar
 • Acid
 • Tijd
 • Alle p vier van deze elementen nodig om aanwezig te zijn voor tandbederf te beginnen. Orale micro-organismen (en omgekeerde het verval procedure. Tandpasta (OTC of recept) hulp remineraliseren tanden, zoals sommige mondspoelingen zoals ACT herstellen Mondwater. Speeksel uiteraard herstelt orale pH en helpt remineraliseren het glazuur, maar wees ervan bewust dat het speeksel circulatie afneemt in de nacht tijd en bij het gebruik van bepaalde medicijnen. Omkeren van het verval cursus van actie werkt alleen in de eerste niveaus van verval van tevoren van een echte holte rassen. Dit is relatief nieuwe info in de tandheelkundige discipline, dus zorg ervoor dat u adviseren door jezelf over holten, in dit artikel.

  Sip All Day, Get Decay

  Om dit alles een minimale extra ingewikkeld, wat analyse heeft vastgesteld, is dat elke keer dat we genieten van een zoete consumeren, is er een ‘zure aanval’ op onze email voor zestien-20 minuten. Iedere nieuwe slok we verwerven, de klok begint over. Dus als het kost me meestal een uur tot het einde van een blikje Cola, hebben mijn tanden zijn klotsende overal in zuur voor een uur en 20 minuten.

  Zeker, het is veel beter om de drank af te happen en te vullen met het, bij voorkeur met een voedselallergie. Nu we weten dat elke suiker en zuur hebben een effect op onze kans op het verwerven van holtes, laten we eens een blik werpen op een gunstig checklist van de ergste dranken voor uw tand.

  Best 10 Slechtste Dranken voor uw Emaille

  Aanvullende dan 10 dranken worden hier geschetst voor uw voordeel. Het kan moeilijk zijn om ze te beoordelen, als we moeten kiezen met elk van de suiker-en zuurgehalte om te beslissen hoe ze gaan de tanden beïnvloeden.

  Elke 10 van deze dranken zijn slecht nieuws voor de tanden totdat inspanningen worden ondernomen om de gevolgen ervan te verminderen.

  How To The Destruction Beperk

 • Tandenpoetsen snel na zowat elke voedsel is de ideale manier om de kans te verminderen van het bouwen van holtes
 • Zwiepende uw mond met drinkwater na het drinken van deze dranken kan helpen verlagen van de hoeveelheid geld zuur spreken tot de tanden
 • Kauwen suiker-zonder kosten kauwgom of gewoon over iets met xylitol zal ook hulp bij het minimaliseren van de schade
 • Drink zoete en zure dranken met voedsel, en bijna nooit voor het slapen gaan, totdat u benaderen om borstel je tanden net voor het slapen
 • Werken met een strooien helpt ook in contact komen met deze dranken met het glazuur
 • Andere dranken die bijdragen aan tandbederf (suikerhoudende , zuur, of de twee): zuivel melk, sojamelk, elektriciteit dranken, proteïne shakes, wijn, bier, thee, koffie, smoothies, alle vruchtensappen, wat flesjes water
 • Bronnen

 • Prevalentie van tandbederf 1

 • The Telegraph (Britse eilanden) 2

 • The Merck Guide

 • Missouri Tandheelkunde

 • Sugar, Acid en Enamel Blog site

 • CDC Analyseren van zestien, 000 Us burgers

 • 5 ergste vijanden van je tanden

 • The Onion: nieuwe dertig-liter Sized Coke

 • ​​College>

 • van Michigan Faculteit der Tandheelkunde

 • Minnesota Dental Association (suiker / zuur grafiek)

 • Copyright 2012 Faceless39. Alle wettelijke rechten voorbehouden.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.