Beste Acne huid Care Solutions

Omdat zits is doorgaans het gevolg van overtollige olie, is het essentieel om de poriën en de huid te reinigen behouden. Er is een breed scala van reinigingsmiddelen op de huid behandeling huidige markt die kristalheldere weg olie effectief, met name die die salicylzuur bevatten. Het is ook van vitaal belang om consequent scrub je huid te nemen levenloze huidcellen, die de poriën verstoppen en bijdragen aan acne. Vermijd al te strenge scrubs, toch, wat kan split outs verergeren.

Topical opties die zich richten op bepaalde persoon breakouts kan hulp weg te doen met puistjes die eerder zijn verschenen. Verschijnen voor een formulering die benzoylperoxide bevatten. Ook, vergeet niet over om je poriën en de huid te hydrateren. Het klinkt misschien onlogisch, maar de poriën en de huid kan gaan in olieproductie-overdrive als het veel te droog wordt. Beslis over een moisturizer die is niet-comedogeen en olie-volledig gratis.

Havermout is langdurig aangeprezen voor zijn vermogen om de huid te kalmeren en te absorberen extra olie. Cook diner havermout als je normaal zou doen met H2O en staat geweldig. Implementeren om confronteren voor een handvol minuten en spoel zorgvuldig met warm h2o.

Tea tree olie is een meer all-natuurlijke oplossing voor puistjes geneigd poriën en de huid, en heeft ook een zeer aangename geur, in tegenstelling tot tal van chemische acne producten en oplossingen. Bestel pure tea tree olie en voeg een paar druppels om uw frequent moisturizer. Gebruik maken van te voren slapengaan gezicht en hals.

Aloë vera is nuttig bij therapeutische zits littekens. Het is algemeen verleidelijk om te beslissen op puistjes, maar je moet weg te blijven omdat het alleen hen nog erger zou maken. Aan de andere kant, als je een zere hebben geleid, implementeren aloë vera ochtend en avond de tijd om te schakelen vervagen het litteken.

Als je op een bestedingsplan maar wil efficiënte acne producten, ga naar uw buurt drogisterij of apotheek voor een zeer goede collectie. De toonaangevende reclame merknamen nemen Neutrogena, Clearasil, Clear & Schijnbare en Biore. Ze elke maken gerichte stammen voor zits waaronder reinigingsmiddelen, maskers, scrubs, reinigers, porie strips, medicinale pads, lotions en spot behandeling plannen.

Skin-arts stelde drogisterij poriën en de huid behandeling items bevatten Intent, wat leidt tot een milde cleanser en moisturizer geschikt voor acne-hellende poriën en de huid, zo goed als Cetaphil. Beide fabrikanten zijn een van de eenvoudigste en meest zeer betaalbaar van drogisterij acne huid behandeling selecties.

U kunt aannemen om extra te investeren voor zits poriën en huidverzorging stammen van afdeling of speciaalzaken, dit soort als Sephora, Ulta, Macy’s en Bloomingdale’s. Belangrijkste make-up organisaties poriën en de huid behandeling lijnen zoals speciale producten voor zits. Clinique onderscheidt zich als een uitstekende alternatief voor zijn puistjes-vechten huidverzorgingslijn, die een stap 3-systeem is voorzien van:. Reinigen, exfoliëren en hydrateren

Bij Sephora, modellen, waaronder filosofie, Murad en Bliss maken behandeling zeer nuttig puistjes huid oplossingen. Het is goed te doen om een ​​bezoek aan de website van Sephora’s betalen en gelezen door honderden getuigenissen voor elk afzonderlijk product een handig aspect voor al diegenen die willen ontdekken van de eerste hand de ervaringen van anderen.

Als geen van de bovenstaande methoden zijn effectief bij het beheren van je puistjes, kan het misschien tijd om te stoppen door een huidarts te zijn, die aa veel intenser methode zal nemen in het omgaan met uw acne door middel van geneesmiddelen op recept en actuele remedies . Uw dermatoloog kan eventueel een antibioticum voorschrijven om zorg te dragen voor het probleem van de binnenkant van. Orale anticonceptiva zijn ook gecontroleerd op een doeltreffende voorziening in sommige meiden zijn.

Topical recept acne antwoorden behandelen de micro-organismen die kunnen leiden tot puistjes. Ze zijn doorgaans aanzienlijk veel beter dan over de toonbank merken en kan meestal worden vervelend om de poriën en de huid. Retinoïden zijn over het algemeen gebruikt om te gaan met acne en kan de poriën en de huid paars en schilfering vertrekken. Bekendheid aan de zonne-energie moet echt worden afgewend, hoewel op deze geneesmiddelen. Wees positief om zonnebrandcrème te dragen.

Een van de meest intense acne behandeling plannen is Accutane, genomen over aa aantal maanden. De getroffen persoon zal van essentieel belang te plaatsen op de normale bloedtesten om inwendige organen zo mooi te controleren als ze zwanger zijn. Accutane is werkzaam in ernstige scenario’s, maar het is heel efficiënt in het opruimen van acne, vaak permanent.

Category: Gezond eten

Comments are closed.