Beste behandeling plannen voor Mild puistjes

Tea tree olie kan een uitstekende keuze om benzoylperoxide crème en efficiënt kan duidelijk mild zits zonder de noodzaak van opzwepende of vervelend de huid. Tea tree olie heeft een zeer sterke huizen die toelaten om zich te ontdoen van off acne-triggering micro-organismen, en wanneer routinematig toegepast kan beschermen tegen puistjes uit momenteel gevormd op de huid. Tea tree olie kan voorkomen in de vorm van de onverdunde olie als een huid zalf, of als een component in lotions en lotions. Om het meeste beloningen van de tea tree olie te winnen, de rechte olie. Het moet vlak voor het werken met het worden verdund. Om dit te doen, genieten van een heel klein beetje van de tea tree olie op een wattenschijfje, en dompel dan de pad direct in het drinkwater. Gebruik de pad op de getroffen gebieden van de ontmoeting tot enkele periodes per dag.

Baking soda is een zeer basische stof, die het laat om hulp te roeien candida, wat bijdraagt ​​aan therapieresistente acne. Zuiveringszout kan worden gebruikt als een scrub of toner, of beide. Om het struikgewas op matige acne gebruiken, combineren een kleiner bedrag van zuiveringszout met een scheutje h2o totdat uiteindelijk een pasta soorten. Masseer deze pasta op de huid gedurende maximaal dertig seconden, spoel het af met goed drinkwater. Als u gebruik maakt van zuiveringszout als een toner, eigenlijk mengen een bepaalde theelepel bakpoeder met slechts een kopje drinkwater, dan spritz de deal met direct na het wassen. De optie droge volledig mogelijk te maken op het gezicht.

Havermout kan ongelooflijk rustgevend en genezing aan de huid die is verzwakt, verminderen of verontreinigd met een uitslag, acne of brandwonden. Het is van cruciaal belang bij de toepassing van havermout op de poriën en de huid uitsluitend met volledige, ongezoet, unflavored havermout, in plaats van de verwerkte brede waaier gebruiken. Giet 50% een kopje havermout in een kom en giet er dan een kop kokend h2o. Roer het mengsel goed en wacht rond totdat uiteindelijk volledig afkoelt. Implementeren van de havermout om de poriën en de huid, die alle van de invloed locaties. Net na 15 tot twintig minuten, spoel de havermout uit de ontmoeting met warm h2o. De huid en acne vlekken zal blijken aanzienlijk minder paars en aanzienlijk minder geïrriteerd, waardoor puistjes eenvoudiger te verwijderen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.