Beste Blue Mild Puistjes Procedure in Residence Apparatuur voor mannen, dames en tieners

UV-en merkbaar zacht (blauw licht) hebben aangetoond in onderzoek naar acne laesies te minimaliseren in de meeste klanten, meldt diverse dermatologische wetenschappelijke studies. In een 2012 onderzoek bleek in zijn uitkomsten wordt bekeken in sommige in slechts een slechts 7 dagen. Het milde voert door het doden van microben die leidt tot de acne. U hoeft niet te moeten gaan naar een salon om deze behandeling plannen te krijgen. Hier zijn enkele van de grootste blauwe lichtgewicht puistjes behandelmethode in de residentie van apparaten die u kunt investeren inch Ze werken allemaal op dezelfde manier mooi voor jongens, dames en kinderen en jongeren.

Blue MD door Trophy Skin Beoordeling

Blue MD is een single van de optimale nominale blauwe milde remedie apparatuur. Het heeft een 420nm ranking en must vorige tien, 000 enkele uren. Dit komt op een stand, zodat u niet hoeft te hebben om het te onderhouden met uw hand om de ruimte die je hebt behandeld te hebben. Het vereist om te zitten boven de invloed plaats voor twintig minuten elke sessie. Dit kan een nadeel zijn als je een grote plek om te gaan met. Uw in-residence behandelingen kunnen worden uitgebreid dan 20 minuten als dat het geval is voor u. Het doet aankomen met een dertig-dagen-fondsen opnieuw te verzekeren, zodat u kunt het eens proberen met veel minder mogelijkheid om uw portemonnee als het niet het werk voor je doet.

LightStim Beoordeling

Dit is een bijzonder van de optimale nominale handheld blauwe lichte acne therapie eenheden. Een handheld is makkelijker om overal je om de reden dat je niet nodig hebt om te plaatsen op uw eigen om de hoek van het apparaat aan te passen gebruiken. Dit is zeer best voor deze die niet nodig hebben om te zitten onder het licht-gewicht voor extra dan vijf tot tien minuten te voordelen te zien. Houden van het systeem voor meer tijd kan erg vermoeiend. LightStim heeft ook een smartphone applicatie om u te helpen tijd en regelen uw behandelingen.

Aurora Light Remedy Procedure recensie

De Aurora Gentle Remedy System van Sirius is een persoon van de best beoordeelde verkopende acne breakouts instrumenten op Amazon. De multitasking, komt met drie lichten, rood, blauw, en grean. U kunt uw acne, rimpels en hyperpigmentatie te behandelen met deze 1 handheld milde therapie software. Dit slechts een is het meest effectief als je tal van gebreken die u wilt richten met slechts een gadget.

Basic veiligheid Allereerste

Blue zachte remedie voor acne misschien niet goed zijn voor absoluut iedereen . Wel verzoeken uw huid arts vlak voor het maken van een poging deze therapie op pand als dit is een geweldige optie voor je. In sommige omstandigheden, een verergering van acne, hyperpigmentatie, en droge huid zijn geclaimd. Neem alle instructies die aankomen bij het product wanneer het gebruik. Om oogproblemen te voorkomen van het licht, don de veiligheid bril die zich voordoen met de blauwe zachte product of het verwerven van een paar als het apparaat treedt niet op bij hen.

Lees ook alle waarschuwingen voor de machine. Het mag niet worden voorgesteld voor de te verwachten vrouwen, allen die lichtgevoelige, of al degenen die op de behandeling die hen lichtgevoelige zou maken. Leeftijd beperkingen wellicht ook implementeren.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.