Beste en slechtste tandpasta: Wat zal uw email reinigen en wat te blijven uit de buurt van zijn

Crest is niet fijnste

Rising up, ik was opgegroeid op Crest tandpasta. Mijn moeder had altijd coupon codes voor Crest, dus dat was het enige model dat werd overgenomen voor mijn echtgenoot en kinderen. Gedurende het grootste deel van mijn dagelijks leven, ik hield het verkrijgen en gebruik maken van Crest met uit overweegt over het gebruik van iets helemaal anders. Dat gezegd hebbende, een aantal een aantal jaren in het verleden heb ik ingezien dat mijn mond weefsel begon peeling een beetje over een uur net nadat ik poetste mijn emaille in de ochtend. Mijn mond zou worden gevuld met wit, vezelig, dood weefsel en het zou vervelend om te controleren om het te krijgen toen ik in het openbaar wanneer ik voelde mijn mond te blijven vol mee. Het zag er niet veel te negatief te krijgen totdat ik begonnen in dienst Professional-Health Crest, die vervolgens een model nieuwe lijn van Crest tandpasta was.

NIET, ik herhaal, NIET gebruiken deze tandpasta! De commercials voor Crest Pro-Wellness kan ook worden weergegeven uitnodigend met de glanzende, witte, gezonde glazuur van de acteurs en de garantie dat je krijgt een goede tandarts check-out, maar het zal je mond weefsel wrak. Ik ben sterk van de enige bepaalde persoon die deze plaats heeft genomen om, want het is zeer eenvoudig om een ​​blik werpen op horror verhalen van anderen door het verrichten van een moeiteloze Google opzoeken over de kwestie. Al snel na mijn Pro-algehele gezondheid debacle, mijn mond weefsel nog geschild, zij het in mindere mate, toen ben ik overgestapt naar een meer Crest oplossing. Tot slot gaf ik het op en overgestapt op gebruik te maken van Colgate en de mond peeling gestopt in een paar keer. Dit is wanneer ik de beslissing om op te geven Crest voor zeer goed. De laatste keer dat ik gebruikte Crest tandpasta was toen ik maakte gebruik van een mini reis sized buis die ik kreeg van mijn tandarts, en de zeer volgende dag na mijn eerste gebruik mijn mond peeling begon helemaal opnieuw.

Deze verder whitening tandpasta’s zijn niet veel ook uitstekend beide.

Spreken van mond peeling, meer whitening tandpasta (Crest 3D White, Colgate Optic White, etc.) zijn ook heel ernstig om je mond, omdat het overtollige whitening stoffen . Bovendien werd ik ongelooflijk teleurgesteld in Colgate Optic White als ik alleen waargenomen zeer kleine verbetering in hoe wit mijn glazuur verscheen, hoewel het niet mijn mond schil bijna zo negatief als Crest merken maakten. Crest 3D White vrijwel ontworpen mijn mond schil als ongewenst als de pro-gezondheid Crest! Het is aanzienlijk groter (en goedkoper) om waterstofperoxide en zuiveringszout gebruiken om je glazuur witter als vervanging van deze harde en dure tandpasta. Meng een kleine zuiveringszout, waterstofperoxide en water en poets je tanden voor een persoon minuut met het niet meer dan op het moment dat een week, voor niet veel meer dan een maand. Spoedig na dat alleen gebruiken als gewenst, en zijn ervan overtuigd dat deze oplossing niet te overdadig gebruik van als het heel hard op je mond kan zijn als te veel gebruikt.

Colgate is fantastisch en betaalbaar, maar blijven afwezig Colgate Overall!

Meerdere personen die niet Crest liefhebbers gebruiken Colgate Total als het wordt geadverteerd om elke tanden en tandvlees algehele gezondheid te verbeteren. Ik werkzaam Colgate Hele mezelf even, tot ik ontdekt van de gevaren van Triclosan, de anti-bacteriële toegepast in de tandpasta. Huidige verkenning is gebleken dat Triclosan verandert hormoonhuishouding bij dieren, mogelijk zou kunnen leiden tot de groei van de antibiotica-resistente bacteriën en heeft potentieel destructief voor het immuun proces. Yikes! Terwijl er toch geen grote leiden tot bezorgdheid, toch, ik denk niet dat het goed is het gevaar waard als er verschillende stijlen van tandpasta toegankelijk die lijken niet met de waarschijnlijke gevaren van Triclosan. Ik hoop dat Colgate ontvangt eindelijk triclosan uit al hun tandpasta, want ik ben zeer bereid om Colgate Total wederom gebruiken als ik waardeer het besef dat ik het behoud van elk van mijn tandvlees en tanden wellness hoewel ik poetsen en ondervonden geen problemen met de tandpasta . Ook is het zeer eenvoudig om kortingscodes voor Colgate tandpasta vinden op websites als korting codes.com en andere coupon webpagina’s, het genereren van Colgate het meest zeer betaalbare fabrikant te krijgen. Ik verwerven Colgate Max Clean nu omdat ik gewoon niet kan kopen Colgate Compleet en het is een fantastische taak verricht met het reinigen van mijn email en niet peeling mijn mond.

En het allerbeste is …

Maar mijn meest geliefde tandpasta, veruit, is Aquafresh Ernstige Helder. Dat het echt is, ik helemaal vergat Aquafreshs bestaan ​​en op geen enkele wijze verondersteld om hun tandpasta krijgen totdat ik zag een coupon voor hun Intense Clean tandpasta. Hoewel het een beetje lief met een coupon en ik heb niet gezien verschillende verkopen voor het, het is ongelooflijk fantastisch tandpasta. Het schuimt veel extra dan gewone tandpasta en geen grondig uw email te reinigen zeer goed. Ook, omdat het zo wezenlijk schuimt u kunt gebruik maken van een kleine een stuk minder dan normaal, wat leidt tot het verleden langere dan andere modellen. Het enige minpunt, en het is een belangrijke con voor veel mensen vandaag de dag, is de smaak. Ik zal echt zijn in dat het een tijdje zal duren om te wennen aan want het heeft een vrij sterk citrus en munt stijl. Maar eerlijk, kort na een paar keer van de toepassing van de tandpasta heb ik niet de smaak te herkennen en ontvangen toegepast. Maar gezien het feit dat ik op een prijsklasse, kan ik alleen maar dit als een coupon krijgt beschikbaar zijn, als ik niet Colgate Max Fresh nieuw te verkrijgen. Met een dollar kortingsbon, die ik meestal kan vinden met eenvoud, kan ik het voor slechts $ 1.fifty een buis, dat is een goede investeren inch

Ik heb niet geëxperimenteerd met puur natuurlijke tandpasta vanwege het prijskaartje, maar het is een ding dat ik hoop dat ik eens proberen als ik ben slechts een beduidend minder beperkende middelen. Ik heb ook geen praktische ervaring met Sensodyne, dus ik kan gewoon niet iets over kunnen zeggen. Als voor de enorme goedkope 99 cent buizen, ik weiger om ze te kopen als ik tal van verhalen over hoe ze zijn schurende uw mond gehoord hebben, en omdat ik op dit moment ging door middel van die werkervaring met Crest, wil ik niet aan het toeval over te opnieuw.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.