Beste Tanden Bleken Producten voor Geel verkleurde tanden

Inleiding tot het bleken van tanden Artikelen

Ongeacht ongeacht of u over de meest aanstekelijke glimlach in de planeet, alle dingen die kunnen komen tumbling down als uw tanden begint te geel. Momenteel zijn er verschillende methoden om glazuur witter te maken. Als alternatief dan dat u een bezoek te brengen aan een tandarts, veel mensen hebben ervaren verworvenheden toepassen over-the-counter producten om hun inspanningen te helpen. In deze hub artikel bestuderen we enkele van de mooiste koopwaar voor tanden bleken functies. Merk op dat de fase van de verbetering die u ziet is afhankelijk van uw dag tot dag praktijken en tand kwaal. Op de top van gebruik te maken van deze goederen, moet je echt ook behouden gezond nemen in patronen, weg te houden van de voedingsmiddelen van dit soort als kunstmatige snoepjes. Of anders, zal je waarschijnlijk niet zien geen verbeteringen op alle.

# 1 Drinkwater Flosser

Een groot deel van de mensen zich afvragen borstelen is voldoende uw tanden goed en gezond te houden. Vergist. Flossen voert ook een kritische doel bij het stimuleren van je mooie, witte tanden te behouden. Begrijp me niet verkeerd. Tandenstokers en tandheelkundige flosses doen fantastisch werk van het wegwerken van maaltijden wonen, maar ze moeten je niet beoordelen wat een h2o flosser kan doen. Een water flosser kan u ondersteunen ontdoen van levensmiddelen deeltjes die diep in de tanden worden ingediend. Stel je dit. Je je tanden poetst zorgvuldig en flossen als een gekke vent. Zoals eerder Zolang u aan de slag te maken van de H2O flosser, kleine smurrie blijven om uit te komen van je tanden hiaten. Dat is precies wat er gebeurde toen ik begon in dienst van de water flosser.

Dit product of dienst heeft ook een secundaire beloning. Het zal ook micro-organismen in en rondom het tandvlees vernietigen. Als u gevoelig bent voor kauwgom aandoening zijn, krijgen door jezelf een h2o beslissen onmiddellijk en zie hoe een groot deel van een verschil zou maken naar uw tandheelkundige welzijn. Van tijd tot tijd heb ik ook een beetje van de mond schoon te voegen, zodat de anti-bacteriële energie wordt versterkt zelfs nog verder. Volgens sommige getuigenissen, H2O picks ook de aanwezigheid van zuurstof te verhogen in het glazuur hiaten die micro-organismen haltes van exponentieel stijgen.

vooruit Ik Uitgebreide # twee strips

begon te maken gebruik van de H2O beslissen, ik gaf strips zoals Crest 3D een schot. Aan het begin was ik bijzonder sceptisch. Hoe op aarde zijn deze strips maak mijn gele tanden wit? Goed, het werkte voor de korte termijn. Wanneer mensen gebruiken deze verscheidenheid van koopwaar, een grote hoeveelheid van hen maken de blunder van hen niet toe te passen op een regelmatige basis. Je bent niet in staat om een ​​dag over het hoofd. Dat is hoe hardnekkig je moet met deze emaille whitening strips. Terwijl de oplossing doet wat haar veronderstellen te doen, zou ik dit niet als een langere zin alternatief. Allereerste, kunnen deze kosten in te voegen op. Hoewel er geen duidelijke potentiële risico’s met witte stroken, zou ik voorzichtig van uitvoering chemicaliën om je tanden op een dag-tot-dag basis. Indien mogelijk, zou het veel beter zijn om gewoon gebruik maken van alles wat een veel normaler.

# drie Bakpoeder

Volgens een aantal bronnen, zuiveringszout wordt verondersteld om een ​​persoon te zijn van de minimale gevaarlijke en meest potente whitening behandeling, omdat het bestaat uit een sterk zuur neutraliserende eigenschappen. Het zuur neutraliserend ontblootte zich gewoon bakpoeder kan vlekken te verwijderen uit het glazuur glazuur. Persoonlijk heb ik niet geprobeerd te werken met bakpoeder, maar ik weet dat sommige mensen die zweren bij deze aanpak. Wat de meeste mensen doen is om uit te voeren wat bakpoeder op hun tandenborstel en poetsen hun tanden zorgvuldig. In tegenstelling tot oplossingen van dit soort als waterstofperoxide, bakpoeder is zeker een aanzienlijk veiliger alternatief voor die mensen die vastbesloten zijn om hun witte tanden weer terug.

# 4 Straw

Op elk moment gedachte van hoe veel invloed hebben op een inname van stro kan maken op je tanden kleur? Het is gebruikelijk expertise die dit soort als coca cola, espresso en thee hebben een effect op het kleuren van uw emaille emaille drinkt. Als u niet in staat zal zijn om uit de buurt van deze koopwaar te blijven, gebruik dan een rietje, zodat de vloeistof niet spetteren over je tanden. Hoe minder het bezit komen van deze dranken op uw tandglazuur, des te groter.

# vijf Aardbeien

Onderzoek stellen dat aardbeien hebben eigenschappen die helpen de tanden whitening proces. Het kan heel goed niet een beperkte periode optie zijn, maar het licht gebracht binnen slechts aardbeien vezels fungeren als een organische en natuurlijke schoonmaakmiddelen antwoord. Dit helpt je beetje bij beetje te ontdoen van micro-organismen en andere arme micro-organismen ontdekt in uw email en mondholte. Ik heb op geen enkele manier geprobeerd met behulp van dit voorafgaand aan, maar sommige mensen mash een handvol aardbeien en gebruik van de resten als een tandpasta. Verschijnt als een verlangen remedie, maar er is absoluut niets te laten vallen sinds haar alle organische!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.