Beste tien Zal veroorzaken van Sensitive Enamel

Emaille Sensitivtiy Resultaat in

Elke persoon die lijden aan gevoelige tanden begrijpt hoe pijnlijk dit probleem kan zijn en wat een enorme invloed kan hebben op uw werkdag. Gevoeligheid in uw email vindt plaats wanneer een onderliggende laag die in uw tand blootgesteld zal worden uit een verscheidenheid van oorzaken. Wanneer de harde glazuur wordt gewoon niet over de zenuw hart dan externe factoren kan brengen over je irritatie.

Zal oorzaak van Tanden Gevoeligheid

 • Decay Dit gebeurt grotendeels uit snoep. Wanneer de eiwitten in het speeksel in je mond te communiceren met de suikers links op uw tand het produceert een bacteriële plaque die vreet aan het glazuur van je tanden.
 • Slijpen balde of slijpen van uw email gaat gebruiken uw email. Tal van mensen zijn zich niet bewust dat ze dit doen in hun rust en het is echt wijd verspreid is in jongeren.
 • Borstelen Hard Door gebruik te maken van een harde tandenborstel of de uitvoering aanzienlijk te dwingen wanneer je borstel slijt het glazuur.

 • terugtrekkend tandvlees als je tandvlees zich terugtrekt, meestal ingegeven door kauwgom stoornis, de wortel resultaten in blootgelegd, stijgende gevoeligheid.

 • Bleken Het verkrijgen van uw tanden gebleekt triggers gevoeligheid dat gezegd hebbende, het is tijdelijk en zal als enige oplossing.

 • Leeftijd Je tanden blijken veel gevoeliger voor zijn als je tussen de leeftijd van 25-30 jaren oud.

 • Plaque Wanneer plaque bouwt op de wortel van uw email gevoeligheid verhoogt.

 • Bijzondere Maaltijden nemen in grote hoeveelheden zuur maaltijden, zoals zeker vruchten, tomaten en augurken kan je tanden gevoelig maken.

 • gebroken tanden Als je een scheur in je tand, het begint te vullen met bacteriën uit plaque triggering irritatie.

 • Mondwater Geselecteerde soorten bevatten zuren, die schade kunnen doen om de laag glazuur op je tanden rond tijd .
 • Bestrijding van de Uitgifteprijs

  Kijken naar wat je eet is niet alleen goed voor je over-all welzijn, maar voor uw tanden en . Vermijd voedingsmiddelen die suikers bevatten, zeker, dit bevat koolhydraten zo goed als voedingsmiddelen met een overvloed aan zuur in hen. Het consumeren van hen zal alleen blijven de problemen

  escaleren Als je gevoeligheid wordt veroorzaakt door slijpen dan de meeste mensen ontdekken een gebitsbeschermer gedragen ‘s nachts zal de uitdaging verlichten. Als uw kind klaagt over hun tanden blijven gevoelig dan je zou willen om op te merken dat zij in slaap, is er een goede kans dat dit de dader.

  Zorg voor zeer goede mondhygiëne en flossen is belangrijk. Flossen ontvangt vlekken uw tandenborstel simpelweg gewoon niet kan krijgen om. Het is raadzaam om een ​​zachte of medium tandenborstel en borstel voorzichtig te gebruiken, zodat je moet je niet nemen tandvlees. Een bijzonder tandpasta op gevoeligheid kunnen vrij waardevol. U kunt zelfs ontvouwen een magere laag op de tanden die het creëren van je lijdensweg voorafgaand aan het gaan om te rusten. Zorg ervoor dat u uw huisarts te zien op een regelmatige basis voor een professionele reiniging en er zeker van te praten over een situatie die je hebt van emaille gevoeligheid met hen.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.