Beste ziektekostenverzekering plan voor overlevenden van kanker

Uitdagingen verwerven welzijn verzekering plan kan toekomstige gezondheid en fitness een meeste vormen van kanker overlevingspensioen beïnvloeden. Het kan lijken als een no-win situatie voor iemand die acht-up behandeling nodig heeft. Als u momenteel onverzekerd, kan een eerder gezondheidszorg erfgoed van kanker u behouden van dit moment door een gezondheids-systeem dat wordt geaccepteerd. Als u wellness-verzekering op het moment van een prognose van kanker, zou je ervaart het betalen meer premies, samen met het afstoten van een aantal van uw dekking daaropvolgende genezing. In de meeste scenario’s, de meeste vormen van kanker patiënten zijn niet alleen het voorkomen van ziekte, ze meestal vinden zichzelf vechten dekking bedrijven. Een flink aantal gevallen, de meeste vormen van kanker overlevenden afwezigheid toegang tot geschikte welzijn verzekeringen, met een aantal van de andere selecties direct beschikbaar om ze routinematig onbetaalbaar voor de meeste.

meeste verzekerden ons bewoners worden beschermd door ofwel een beheerde behandeling of tarief-voor-diensten wellnessbehandeling systeem. Wellness routineonderhoud bedrijven (zorgorganisaties), gewenste service provider bedrijven (OEP) en uitgifte-of-service (POS) ontwerpt alle vallen onder de klasse van managed care, dat zich richt op preventieve zorg gecoördineerd door een belangrijke behandeling arts.

zorgorganisaties geven behandeling binnen een gemeenschap van gecontracteerde welzijn experts uit de industrie en ziekenhuizen. Hoewel OEP functie aanzienlijk op exact dezelfde manier, worden de premies doorgaans verhoogd als gevolg van het feit patiënten zijn toegestaan ​​om out-of-gemeenschap diensten te gebruiken.

Gemeenschappelijke betaling-voor-support ontwerpen zijn de minimum beperkend u echter extra out-of-pocket uitgaven voor uw medische behandeling te brengen. Tarieven zijn groter, en je meestal moeten vork uit een keer per jaar aftrekbaar voor de gezondheid en fitness strategie betaalt zijn deel van gezondheidsgerelateerde kosten. Een persoonlijke verzekering plan onderneming betaalt overal betrekking vijftig en 80 pct van de prijzen in de gezondheidszorg vertrouwen op het plan dat u kiest. Om de reden dat van de vele verschillen in gezondheid en fitness behandeling ontwerpen, is het vooral van belang voor de meeste vormen van kanker overlevenden om te weten wat deskundige diensten worden gecoat onder een strategie.

Als op alle mogelijke, moeten de meeste vormen van kanker patiënten te testen verzekeringsmaatschappijen niet te veranderen, speciaal hoewel zelfs nu het ontvangen van oplossingen, want er kunnen complicaties met dekking voor voortzetting van de behandeling. Controleer met een nieuwe dekking organisatie over haar verzekeringen voor pre-aanwezige kwalen.

Als u de meeste vormen van kanker, kan je misschien problemen hebt het verkrijgen van nieuwe dekking als uw huidige dekking vervalt, aanzienlijk als je werkgever, of uw werkgever wijzigingen dekking plannen veranderen. Hoewel er federale richtlijnen geven voor de voortzetting van de werkgever gesponsord wellness dekking verzekering, als je moet een welzijn verzekering systeem dat geen bescherming groep, veel staten reeds bestaande probleem uitsluiting duur dat kan finale voor veel gevestigde orde decennia.

Ook als je investeert in een individueel bereiden die niet door middel van een werkgever, de verzekering bedrijf kan mogelijk een eliminatie ruiter dat niet zou toestaan ​​voor remedies voor kanker worden omzoomd door de dekking ooit nodig. Zelfs terwijl veel verzekeringen organisaties een bepaalde persoon die heeft of heeft gehad kanker niet zal erkennen, zullen sommige genoegen nemen met een meest overlevende kanker snel na 5 een lange tijd. Domein in intellect, hoewel, dat aanvaarding door een welzijn verzekeringsplan strategie garandeert niet dat volledige dekking meteen zal worden verstrekt. Tot ze voorafgaand aan de analyse van de meeste vormen van kanker verzekerd waren, tal meeste vormen van kanker overlevenden in staat zijn om dekking te krijgen.

Als je onverzekerd bent of niet gekwalificeerd voor team programma kosten, spreken om je punt uit afdeling verzekeringspolis om te informeren naar andere oplossingen om hulp u regelen de enorme klinische kosten van lopende oplossingen, voorgeschreven medicatie en zorg arts essentieel voor uw algehele gezondheid.

meeste vormen van kanker overlevenden die zijn toegelaten op een nieuw wellness-verzekering strategie meestal geconfronteerd met een reeds bestaande toestand uitsluiting periode. Meestal individuen zullen hebben om uit te houden zo lang als een jaar vooruit zelfs een werkgever gesponsorde welzijn programma terug te betalen voor de kosten vergelijkbaar zijn met reeds bestaande kanker. Dat gezegd hebbende, in dat scenario de federale regelgeving verbiedt een werkgever van het opleggen van een uitsluitingsperiode voor een reeds bestaande situatie gezondheidsgerelateerde.

Ter illustratie, de werknemers met de meeste vormen van kanker kunnen worden vrijgesteld als zij minder dan een vorige werkgever werden gevoerd en hebben niet afwezig zonder de noodzaak van de algemene ziektekostenverzekering plan voor meer dan 63 keer. Maar toch, de algehele gezondheid van de plannen vastgestelde limieten op de meeste voordelen zullen ze vork uit, in aanvulling op het positioneren van andere beperkingen op bescherming. Dit is al de extra reden voor u om te gaan door uw welzijn te bereiden, zodat u weet wat deskundige diensten zijn bekleed.

Je moet bijna nooit aannemen dat een totale programma dekking van de gezondheidszorg behandelt bijna alles, zo niet alle opties leveren de dekking die u moet hebben. Maak positieve besef je specifiek wat bedrijven zijn bekleed onder de strategie, hoeveel het welzijn strategie betaalt, hoeveel u zal worden voorspeld om te betalen voor bepaalde diensten, wat artsen je kunt zien, evenals wat ziekenhuizen zijn die er voor inrichting u met cure en care.

Als u minder dan een werkgever gesponsorde groep voor te bereiden, te bespreken om uw menselijk kapitaal kantoor of neem contact op met de verzekeringen firma vallen meteen als u vragen heeft over bijna alles in de dekking die u niet een goed begrip van hebben .

Getroffen persoon advocaten die het werk voor organisaties die helpen de meeste vormen van kanker overlevenden lossen problemen vergelijkbaar met algemene podium ziektekostenverzekering plan dekking erop dat vroeg of laat de meeste kankerpatiënten worden geconfronteerd met de problemen van het leven tijd voordeel grenzen doen. Om problemen nog erger te maken, in een nieuw vele jaren verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben hun caps verlaagd naar slechts $ 50, 000 tot $ honderd, 000.

Nadat de dop is bereikt, patiënten zijn dan betrouwbaar voor dat ze hun eigen uitgaven voor gezondheidszorg te betalen meer dan die hoeveelheid. Dit kan monetair verwoestende voor degenen die programma’s die alleen betrekking hebben op een specifieke dollar totaal voor ambulante diensten en / of bescherming te beperken tot ‘x’ verscheidenheid aan straling remedies.

te hebben

Client experts suggereren een minimum levensduur beperken van $ 1.000.000 voor voldoende bescherming. Sommige wellness-programma’s moeten ook klanten om de dop van een deel van de totale prijskaartje van voorgeschreven medicijnen in plaats van alleen de reguliere co-betaling. Verscheidene overlevenden die de meeste vormen van kanker medicijnen die honderden dollars kan kosten elke periode van dertig dagen nodig gaan, zonder dat, in principe, omdat ze geen manier om te betalen voor de resterende prijskaartje van de geneesmiddelen op recept.

Voor die mensen personen die het geluk voldoende om een ​​gedetailleerd welzijn verzekeringsplan strategie, toegang tot de voortdurende zorg die zij willen recupereren verhoogt hun kansen voor het overleven van kanker. Het verwerven van wellness verzekering die levert voor regime kankeronderzoeken verhoogt ook de kans voor vroege opsporing. Omdat mannen en vrouwen met een ziektekostenverzekering hebben doorgaans standaard lichamelijk onderzoek, kunnen hun kanker eerder worden gediagnosticeerd. Gezien deze waarschijnlijk bestaan ​​behoud van voordelen, is het essentieel om vork uit uw verzekeringen premies in totaal en op tijd, zodat uw algehele gezondheid verzekering vervalt niet. Je wilt niet te vinden op uw eigen niet de klinische zorg u eventueel nodig heeft om de reden dat je moet je niet hoeft klinische verzekering plan verwerven.

Category: Gezond eten

Comments are closed.