Bethenny Frankel verdedigt snelle lichaamsgewicht daling: Ik deed geen voedsel plan terwijl verwacht

Bethenny Frankel sloeg terug opnieuw bij critici die net na het verstrekken van begin tot dochter Bryn als schadelijk haar 29-pond gewichtsverlies slechts drie maanden sloeg.

Sommigen betoogden dat Frankel pronkt met haar snelle lichaamsgewicht daling op de gaan dan van ‘Us Weekly’ stuurt een gevaarlijke informatie aan nieuwe moeders, die echt onvoldoende voelen door vergelijking.

Bethenny, die haar slanke lichaamsbouw gepronkt in een karmozijnrode badpak, misplaatst 29 van de 35 lbs ze verkregen wanneer zwanger van Bryn, die werd geboren via een C-gedeelte Kan eventueel 8, 2010.

‘Moet ik beschouw het als een onrealistisch begrip te sturen? Als ik opgedaan £ 80 kan zijn. en verwachten weer terug te komen, dat is niet realistisch, ‘Bethenny legde Access Hollywood op 3 juni. ‘Maar de waarheid van de zaak is dat ik ben vlak voor evenwicht, voor de duur van en direct na [mijn zwangerschap].’

De 5’4 Frankel, die £ 117 was. voorafgaand aan haar zwangerschap, woog zichzelf op tv, kantelen van de schalen op 122,5 kilo.

Bethenny verklaarde ze niet undereat al zwanger, maar ze wilde ook niet te veel eten.

ik niet eten plan toen ik zwanger was, maar ik heb ook niet eetbui. Mijn concept is mensen die krijgen zestig tot £ 70 … je toevallig te eten als een maniak! [Ze] voelt [zwangerschap is een] licentie om ontsporen.

Ik at gezonder en ik deed verbruiken snoepjes. Ik aanbid om te genieten van een beetje, ik at welke ik wilde, maar niet als een belachelijke bepaalde persoon. ‘

Frankel, die energiek bleven alle door haar zwangerschap door te lopen vijfenveertig minuten een werkende dag en het ondernemen van yoga, suggereert aanzienlijk van de 29 kilo ze werpen zo sterk was te danken aan het lichaamsgewicht daling H2O.

‘Ik neem aan dat als ik nog de kliniek, had ik bijna zeker verloor al rond de 25 kilo,’ Bethenny vertelt.

Ondertussen Bravo executive Andy Cohen, wie is de producent van nieuwe waarheid Bethenny’s aanwezig Bethenny Getting Married, is niet geschokt dat Frankel beneden zo snel is afgeslankt.

‘Bethenny is een gezonde, evenwichtige dame, dus wat ooit ze klaar is, ik weet zeker dat ze deed het op de juiste manier, ‘stelt Cohen.’ Ze is een duwde dame, ze heeft een gezondheids-en fitness video clip uit. Als ze het niet waarschijnlijk dat de kilo’s weg te nemen, zal ik niet weten wie! ‘

Category: Dieten

Comments are closed.