Beveilig uw tand met een Mouth Guard

Een gebitsbeschermer wordt gedragen boven de tand voor de veiligheid. Het bewaakt de tand van blessures tijdens het sporten en van emaille slijpen. De bewakers kunnen worden gedragen door iedereen, ongeacht leeftijd, die sportieve activiteiten zoals boksen, voetbal, ijshockey, voetbal, lacrosse, basketbal en hockey gebied speelt. Mensen die het krijgen van sectie in andere vormen van niet-oproep online spellen kunnen ook gebruik maken van deze bewakers om hun tanden te beveiligen. Dit soort sport te betrekken gymnastiek, skateboarden, mountainbiken en ga zo maar door. Sommige mensen kunnen het patroon van tandenknarsen voor de duur van de avond. Mond bewakers zijn een middel van het bewaken van de tand bij dit soort gelegenheden ook.

Er zijn 3 verschillende variëteiten van deze bewakers. De inventaris mond beschermers zijn een vorm van kant en klare bewakers. Ze kunnen worden gekocht voor een minimale prijs varieert van de sportactiviteiten producten retailer. Ze kan heel goed niet een beste zijn in goede staat en zijn niet mooi strak beide. Ze zijn omvangrijk en maak ademhaling taai. Deze worden niet aanbevolen door tandartsen.

De kook en brok beschermers kunnen ook worden geïdentificeerd aan sportactiviteiten winkels. Ze passen veel groter dan de voorraad beschermers. Deze zijn vervaardigd van thermoplastisch product en moet hebben in zeer hete h2o worden geplaatst en vervolgens in de mond. Je moet de conditie goed te passen met je vingers en tong om in goede vorm.

De 3e soort is de gewoonte in vorm beschermers die zijn ontwikkeld op basis van de persoon vereist. Ze worden geproduceerd in tandtechnische laboratoria op basis van de aanbevelingen van tandartsen. Dit type van de wacht is extra duur en levert meer veiligheid en comfort en gemak.

Mond bewakers zijn meestal ontdekt voor alleen de hogere tanden. De tandarts kan heel goed raden te werken met slechts een voor de vermindering van de tanden ook als je het dragen van een tandheelkundige apparaat voor de daling element. Effectieve mond bewakers moeten comfortabel, stoer, ongecompliceerd te reinigen en te weerstaan ​​tranen. U kunt ook gebruik maken van de exclusieve tandheelkundige apparatuur voor het afschermen van de tanden van het malen ‘s nachts.

Category: Dieten

Comments are closed.