Bewaker van gevoelige tanden

Sensitive glazuur is een heel gewoon dilemma. Ter illustratie zijn er waarschuwingen in verband met de gevoeligheid als het om het bleken van tanden zal komen, maar de triggers van gevoelige tanden moeilijkheden kunnen breuken betrekken bij het oppervlak van de tand, defecte en lekkende vullingen, en verval. Hier zijn ongecompliceerde manier te verdedigen tegen delicate email.

Veel te Stevige voor Borstelen

Spier energie is van vitaal belang voor veel alledaagse handelingen, maar niet noodzakelijk voor het borstelen tand.

‘Het is echt van cruciaal belang voorzichtig met uw email te zijn, vooral als je poetsen en flossen,’ zei Dr Amanda Tinkle, Algemeen Tandarts in Vancouver, Washington. ‘Continu, betrouwbare borstelen over de oppervlakken van uw tanden met lichte druk is voldoende om tandplak en bacteriën te elimineren.’

borstelen veel te hard kan leiden tot gevoelige tanden. Ongeacht of het echt is ook aanzienlijk rijden of een zeer uitdagend borstel, eventueel kunt u onderaan de glazuur op je tanden. Dit gebruik en slijtage bloot microscopische openingen naar grachten en buizen die rechtstreeks naar de zenuwen in je tanden. Deze buizen zijn bijzonder gevoelig voor warm en koud voedsel.

Een voor de hand liggende manier om email te behouden starten om te delicaat is om rustiger aan het borstelen en krijgen een zachtere borstel. Andere boosdoeners inhouden:

 • -Tooth whitening pasta. Sommige mensen vandaag de dag zijn gevoelig voor de chemicaliën toegevoegd in tandpasta voor whitening. Als het de pasta, je moet testen schakelen naar niet-witten.
 • Een overmatig gebruik van mondwater. De chemische verbindingen en alcohol kan uw tanden gevoelig te maken en vooral als je echt verslaafd bent aan dat de hedendaagse Minty echt voelen. Er is een selectie met het werken met een neutrale fluoride spoelen. Ondanks het feit dat poetsen en te flossen routinematig is goed genoeg.
 • Day-to-day Gewoontes en Sensitive Enamel

  Het eten van zure maaltijden kan brengen gevoeligheid. Als mensen zenuwen zijn blootgesteld, dan substantiële zuur dragende voedingsmiddelen deze als citroen, tomatensaus, augurken, kiwi en grapefruit kunnen sommige kwaad. De beste aanpak is om te nemen wat niet van plan om u te beschadigen.

  Bent u een tand molen? Heel goed als je bent, dan zou dit in de operatiekamer als goed. Vijlen slijt glazuur, dat het midden van de tand bloot aan de zenuwen. Uw tandarts zal een aantal mogelijkheden op tandenknarsen dit soort als een onderscheidend maat gemaakte gebitsbeschermer.

  Dental Care kunnen Trigger gevoelige tanden

  Enigszins, de ontbreken van een goede tandheelkundige behandeling kan direct op delicate tanden. Als je tandvlees conditie hebben geproduceerd, kan dit een specifiek doel voor gevoelige tanden zijn. Abnormale plaque slijt tandglazuur weg. Als tandvlees voorwaarde of gingivitis dat is het genereren van je tanden gevoelig, dan eventueel een techniek om je tanden te dichten is in te kopen.

  Als u het ontvangen daar met de leeftijd, terugtrekkend tandvlees resultaten in het zijn heel typisch wat kan leiden gevoeligheden. Soms is je tand kan worden gekraakt. De gevoeligheid van een afgebroken tand kan een indicator van een of ander ding extra, dus zorg ervoor dat u de tand nakijken door een tandarts te hebben.

  Heeft u een tandheelkundige techniek ervaren? Na een stop door naar de tandarts, vaak het glazuur kan delicate aan de de klus te klaren verricht. Gevoeligheid kan uitbarsten van wortelkanaalbehandelingen, extracties en kroon plaatsing. Als de gevoeligheid blijft, dan kan infectie.

  Decay omvat een vulling kan ook een situatie tand gevoeligheid. Vullingen die in je mond voor zeer geruime tijd zijn geweest kon uiteindelijk breken en verzwakken of lekken over de randen. Wanneer dit komt, zou de zeer kleine scheurtjes overspoeld met micro-organismen worden. Deze micro organisme bouwt zuur dat in verandering verzwakt het glazuur. Chat met uw tandarts over het vullen van vervangingen.

  Ongeacht of u regelmatig naar de tandarts zijn geweest of is het echt een tijdje, gevoelige tanden is een populaire en vaak schrijnend probleem. Herkent u gevoelige tanden groeien na verloop van tijd, een afspraak maken met uw tandarts voordat misschien grotere uitdagingen beginnen!

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.