Bijbel Gebaseerd Overgewicht Loss

Vasten is een populair evenement in de Bijbel. Handelingen dertien: 3 stelt: ‘Zo kort nadat ze ervaren gevast en gebeden, plaatsten zij hun handpalmen op hen en zond ze uit.’ Psalm 35: dertien staten, ‘Maar als ze ziek waren, ik op zak en vernederde mij met vasten.’ Vasten is niet een manier om overtollig gewicht te verliezen, zelfs zo, kan het vasten een manier om te beginnen een nieuw dieet programma. Beslis over een bepaalde dag te vasten en te bidden over uw overgewicht daling doelen. Wijd uw gewichtsverlies inspanning aan God. Drink veel h2o uit begint te worden uitgedroogd te houden. De dag direct na het vasten zult in staat zijn om te beginnen uw dieet regime met de ideale mind-set.

De Bijbelvers een Corinthians tien: ‘. Dus ongeacht of je in of consumeren of wat u ook doet, doe het allemaal voor de glorie van God’ 31 vorderingen, Dit is een geweldig begin podium voor een Bijbelse lichaam gewichtsvermindering regime. Gedurende uw werkdag, praat met je voor dat het voedsel dat u gaat proberen te eten zijn God zou verheerlijken. Als u bereiken voor ongezonde traktaties, te voorkomen en te bidden om Gods hulp om de verleiding te weerstaan ​​en Hem vragen om steun je ontdekken iets gezonder te consumeren.

Corinthiërs 6:19 en twintig zeggen: ‘Weet gij niet, dat uw systeem is een tempel van de Heilige Geest? … Dus God eer met uw lichaam.’ Componeren dit vers uit en maak deze aan uw koelkast en alle kasten die snacks bevat. Zich herinneren consequent dat je de behandeling van uw lichaam te overwegen gewoon omdat je bent de tempel van de Heilige Geest. De Heilige Geest verdient een evenwichtig, krachtig systeem worden binnen levende.

Spreuken 25:27 a suggereert, ‘Het is niet superieur aan veel honing verbruikt.’ God nooit beweert dat we moeten niet maaltijden die we genieten, vooral snoep verbruikt. Hij stelt alleen moeten we niet proberen om veel te sterk van een goed punt te eten. Denken over het beperken van uzelf op een zoete handvat bij het sluiten van zowat elke 7 dagen als een beloning voor het vasthouden aan je dieet strategie.

Paul beroep op vele analogieën die verwijzen naar werken en steeds fysiek in goede vorm. Voor geval, in 2 Timotheüs 4:07 Paul genoemde ‘Ik heb de superieure strijd gestreden, de wedloop volbracht, ik heb het geloof behouden.’ Operating kon de grootste lichamelijke oefening niet voor u, maar de positie is dat Paulus geschetst meestal atletiek en lichaamsbeweging in een positief licht. Yoga is uitzonderlijk voor het verkrijgen van macht. In de plaats van de traditionele meditatie, gebruik dan de tijd voor gebed. Joggen op al het luisteren naar lof en aanbidding tunes. Hier vind je een werk dat je plezier in en blijf daarbij.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.